fatıma zehra,ayknds ,sizi de listeye ekledim,ameliyat tarihinizi belli olunca tekrar kaydederiz..
ya kızlar hareketliliğe havuç suyu öneriyorlar ama sigara içilmemesi gerekiyormuş.bizim sorun hareketlilik ve eşim sigara kullanıyor..eee ben şimdi ne yapacam,sigarayı bırakmaya da niyeti yok..içirsem mi acaba
benim eşimde 1 ağustos 2008 de ameliyat oldu sol varikosel hala bekliyoruz.
benim eşimde 13 ekimde tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. doktor trental,evicap ve L-arginin verdi 3 aydır kullanıyo eşim. ayrıca keçiboynuzu pekmezini süte karıştırıyorum içiyo, havuç suyu içiyo, keçiboynuzu da yiyo. bide çaksır otu varmış kaynatıp suyunu içiriyomuşsun sperm sayısını arttırıyomuş biz daha denemedik onu. haftaya doktora gidicez sperm testi yapılıcak. inşallah olumlu bi sonuç alırız. Allah uzun yıllar bekletmeden bebişlerimizi kucaklamayı nasip eder inşallah..
slm kızlar araştırma yaparken rastladım üye oldum benim nişanlım askerde sağlık raporu verirken varikosel olduğunu öğrendi tabi bende öğrendim araştırdık ettik ama sizlerin başınızdan geçmiştir amelyatta risk varmı acaba henüz çocuğumuzun olup olmayacağnını bilemiyoruz ama çok üzüldü nişanlım psikolojisi çok bozzuk aynı sorunları yasıormusunuzz senağlama
benim eşimde 1 ağustos 2008 de ameliyat oldu sol varikosel hala bekliyoruz.
benim eşimde 28 ağustos 09 da oldu hala bekliyoruz ne olacak halimiz bebişler ne zaman gelecek
benim eşimde oldu ama onun çok sürdü ağrısı. 1 ay rapor aldı 20 günde izin. canım benim ne kadar acıyordu ağlıyordu resmen yaa. damarlara çok yakın olduğu için dei doktorumuz birde sonda takmışlardı oda mahvetti valla. yinede sağlık için katlanılmalı bence ileride daha kötü sonuçlarla karşılaşmaktansa.
merhaba canım bende aynı dertten şikayetçiyim eşim ameliyat olanı 8 ay oldu ama hiç biir değişiklik yok nasıl olacak allah yardımımız olsun
slm kızlar araştırma yaparken rastladım üye oldum benim nişanlım askerde sağlık raporu verirken varikosel olduğunu öğrendi tabi bende öğrendim araştırdık ettik ama sizlerin başınızdan geçmiştir amelyatta risk varmı acaba henüz çocuğumuzun olup olmayacağnını bilemiyoruz ama çok üzüldü nişanlım psikolojisi çok bozzuk aynı sorunları yasıormusunuzz senağlama
Birbucuk yıl oldu eşim ameliyat olaı hala yok gebeil canım ama bizim umıdm çok cunku eşimin 2milyonken spermelri hamilee kaldım şimdi 45 milyonkı normalı 40 milyon.olur inş ama zmanı vardır demkkı
sevde,testleri yapma gereği duymamış demekki.. bazen varikosel doppler olmadan muayene ilede teşhis edilebilir,dereceside demekki ameliyat gerektiriyormuş..olsun ameliyatını ,çünkü varikosel gün geçtikçe ilerliyor ve değerleri bozmaya devam ediyor,,her varikoseli olanın da spermiyogramı düşük çıkacak diye bişey yok..ameliyattan sonra askerlik bitince ,spermiyogram yaptırıp kontrolden geçer..geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?