Amin canım benim, İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim :) inşallah sağlıklı bir gebelik nasib etsin Rabbim sanaRabbim sagsalim size kavustursun meleginizibende 2 senedir bekliyrm melegimi.gecen sene subatta bi dusugum var nedeni bilinemeyen insaAllah busefer saglikli sihatle gelir benim minişimde
Amin canım inşallah sayı 90 milyon ileri hız %0 dı galiba çünkü sadece % işareti vardı yanında birşey yazmıyor du anlamadım vallaInsaAllah iyilesmistir eslerimiz de biran once yavrularimiza kavusuruz.sizin degerrler nasildi en son tahlilde
Sperm sayısı 90 mlynInsaAllah iyilesmistir eslerimiz de biran once yavrularimiza kavusuruz.sizin degerrler nasildi en son tahlilde
Canimcim sayiniz gayet iyiymis.sadece % yazan yer ileri hizli hareket o malesef iyi degil.morfolojiye bakilammismi?siz hizi arttirin biz sayiyi gelsin bebislerSperm sayısı 90 mlyn
Hareketli sperm %60
Hızlı hareketli % yazıyo sadece
Yavaş hareketi %20
Yerinde hareket %40
Hareketsiz %40
Reaksiyon 7.4
İnşallah kuzum ya artmıştır inşallah iyi beslediğimi düşünüyorum eşimi kilo falan da aldı biraz inşallah artmıştır hareketimiz sizin de sayınız da bi mutlu olalım artıkCanimcim sayiniz gayet iyiymis.sadece % yazan yer ileri hizli hareket o malesef iyi degil.morfolojiye bakilammismi?siz hizi arttirin biz sayiyi gelsin bebisler
Canim tahlil yaptirdinizmi merak ettimMerhaba benim eşim de haziranda ameliyat oldu ekimde test verdi ileri hızda problem vardı bizim ileri hız düzelmemişti henüz 4 ay olmuştu ameliyat olalı çünkü bizde proxeed kullandık 2 kutu bitirdi bende ek olarak k.boynuzu özü polen çakşır kökü veriyorum hala bi gebelik oluşmadı önümüzdeki hafta tekrar test vericez bakalım
Yarın gidicek eşim hastaneye canım bende merakla bekliyorumCanim tahlil yaptirdinizmi merak ettim
Ayy hadi mujdeli guzel habrrler alasinizYarın gidicek eşim hastaneye canım bende merakla bekliyorum
Senin için de Allah tan hayırlısı inşallah kuzum inşallah verebilir yarın testi bazen burdaki hastanede belli sayıda kişi alıyorlar kalani cuma günü veriyo testi inşallah kalmayız cuma ya bende çok merak ediyorumAyy hadi mujdeli guzel habrrler alasinizbende haftaya adet gunumu bekliyrm.adetin 3.gunu ben hormonlara oda spoşlara baktircak
Canım günaydın eşim gitti doktor demiş ki ameliyattan sonra zaten 1 1.5 sene sonra hamilelik olur daha önce olsaydı şansa olurdu sperm tahlilini nisan 1 de vericez benim de tekrardan tahlil vermemi istemiş hepsini al gel nisan 1 de demiş merak ediyodun haber veriyim dedimAyy hadi mujdeli guzel habrrler alasinizbende haftaya adet gunumu bekliyrm.adetin 3.gunu ben hormonlara oda spoşlara baktircak
Evt genelde bunu soyluyorlar.ama kimisi 3ayda kimisi 6ayda mujdesini aliyor.bizim 8.ayimiz bakicaz artik degerler nasil olmus.benimde haftaya adet gunum adetin 3.gunu bakilan hormonlara baktircam esimde semen analizi yaptircak.tesekkur ederim canim.ins en kisa surede bizde mujdemizi alirizCanım günaydın eşim gitti doktor demiş ki ameliyattan sonra zaten 1 1.5 sene sonra hamilelik olur daha önce olsaydı şansa olurdu sperm tahlilini nisan 1 de vericez benim de tekrardan tahlil vermemi istemiş hepsini al gel nisan 1 de demiş merak ediyodun haber veriyim dedim
İnşallah canım aminEvt genelde bunu soyluyorlar.ama kimisi 3ayda kimisi 6ayda mujdesini aliyor.bizim 8.ayimiz bakicaz artik degerler nasil olmus.benimde haftaya adet gunum adetin 3.gunu bakilan hormonlara baktircam esimde semen analizi yaptircak.tesekkur ederim canim.ins en kisa surede bizde mujdemizi aliriz
Geçmiş olsun canım inşallah çok hızlı bir şekilde iyileşme olur degerlerinizde. Biz proxceed plus, emodex kullanmistik ayrı ayrı zamanlardaMerhabalar varıkosel ameliyatımızı olduk bursada önerebılcegınız takvıyeler varmı gnc arginmax kullandınız mı
Çok tskederım Kac ayda degerlerınız arttıGeçmiş olsun canım inşallah çok hızlı bir şekilde iyileşme olur degerlerinizde. Biz proxceed plus, emodex kullanmistik ayrı ayrı zamanlarda
bizim çok uzun sürdü canım 1 yıl sürdü değerlerin artması, ben 3 yıl sonra hamile kaldım. inşallah siz o kadar beklmezsiniz.Çok tskederım Kac ayda degerlerınız arttı
canım belki bu süreçte ilaçlar değişmiş olabilir doktorunuza güveniyorsanız ilaçları kullanın tabiki ve ek olarak gida takviyeleri de kullanın, sayınız çok kötü değil.Herkese merhaba. 7 aydır evliyim başlarda çocuk sahibi olmayı erteliyorduk eşimin meğersem kendi ile ilgili şikayetleri varmış doktora gittik tek taraflı(sol) varikosel denildi. sayı 29 milyondu morfolojide hareketlilikte sıkıntı vardı. üç dört doktora danıştık şuanda bile uğraşsanız belki çocuğunuz olur ama ameliyat faydalı varikosel ilerleynce ameliyatında faydası olmaz dediler. iki gün içinde ameliyat kararı aldık:/ 10 Şubatta mikrocerrahi ile ameliyat oldu ve bizde korunmayı bıraktık bir anda delicesine çocuk ister halde bulduk kendimizidoktor ilk aydan itibaren sperra ve royal jelly isminde takviye ilaçlar verdi üç ay kullan test için gel dedi. bu takviyelerden hiç kullanan göremedim acaba faydasızlar mı ne yapsak bilemiyoruz
canım sıcak bakmasa da beslenmenin çok faydası var, sen yedirmeye çalış, ortalık yerlere koy badem fındık vs. yesin,, ahhhh ahhh bilirim o hissi, ama tabiki öyle değil canım yaşayacaksın Allahın izniyle, insan çok umutsuzluğa düşüyor. sırf bu yüzden gebeliğimi 6 haftalıkken öğrendim inanmıyordum hamile kalabileceğime, oldu elhamdülillah:)) sabırlı olmaya çalış biraz zaman gerektiren bi süreç, hobiler bul kendini oyala. ben o kadar psikolojimi bozmuştum ki bebe kıyafeti satan yerleri görünce ağlıyordum. bebekleri sevemiyordum ağlamaya başlıyordum. ama hepsi geçti çok şükür :) rabbim en kısa zamanda sana da nasib etsin inşallah:)Sayıdan ziyade hareketlilikte sanırım sorun. Adet görmeme 4-5 gün var herkes kendini hamile gbi hisseder ben tam tersi sanki o hissi hiç yaşama ihtimalim yok gbi sürekli yok ya değilimdir diyorum kendimeek olarak bişey kullanmadık eşim sıcak bakmıyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?