Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz ocak ve şubatta yapmıştık tahlil onlara bakarsak sper sayısı düşmüş ama ileri hareketli 0 'dı şimdi 10 olmuş sizin kaç degerler

canım benim sonuçları doktorunuza gösterdiniz mi açıkçası değerler iyi gibi tabi doktorunda yorumları çok önemli inşallah doktordan iyi haberler alırsın.

biz ocak ve şubatta yapmıştık tahlil onlara bakarsak sper sayısı düşmüş ama ileri hareketli 0 'dı şimdi 10 olmuş sizin kaç degerler

sayı yüksek ama ileri harekette sorun var tam değerler tahlilde yazıyor o da şuan yanımda değil hareketin artması iyi çok sevindim

Arkadaşlar bizim bu ayın 26'sında üç ay doluyor.Şu ana kadar ameliyatta dahil hiç ağrısı olmamıştı.Şimdi günde üç dört defa ağrı olduğunu söylüyor.Hiç böyle bir şey oldu mu sizde?Ben kendimce şöyle yorumluyorum:Üçüncü aya yaklaştık,düzelme başladı.Canlı spermler kanallara girmeye başlayınca ağrı yapıyor herhalde.Belkide kendimi kandırıyorum,bilmiyorum.ınşallah sorun yoktur.bir doktora gidicez galiba.

canım benim eşiminde 3 ayı olacak ayın 24 ünde onunda ağrıları oldu bende havalar bu aralar soğudu üşüttü diye ağrısı oldu diye yordum çünkü sezeryanla doğum yapanlar üşüttüklerinde ağrıları olduğunu söylüyor. buda onun gibi birşey çünkü. ama inşallasenin düşünen gibidir.bizde haftaya doktora gidicez hem spermiyogram yaptırıcaz hemde bu konuyu konuşacağız..

arkadaşlar zaten varikosel çok ayakta kalınca ağrı yapıyo buara çok ayakta kalmış olabilirler mi onları çok gezmeye ve ayakta kalmaya gelemiyolar ....

doktora gittik düzelme olduğunu söyledi ama yuvarlak hücreniz aynı onun için ilaç vercem dedi 3 ay daha bekleyin düzeliyo dedi sonuç olarak keçiboynuzunu da sordum ben yiyin dedi antir... gibi bişey dedi ondan var keçiboynuzunda yiyin iyi gelir dedi kızlar bilginizeee.....

Selam, biz de bir süredir bebek istiyoruz ama olmadı malesef. 5. ayda öğrendik ki eşimde varikosel varmış ameliyat oldu ve şu an beklemedeyiz. Umarım olur.

kızlar bebeğim ölmüş durmuş kalbi((((((
10.haftadaydık
gitmiş miniğim ameliyattan 3 ay sonra olmuştu ama tamamı gelmedi
ama doktor varikoselle ilgisi yoktur dedi rahat olun ameliyat olun mutlaka gerisi de Allah a kamış
hayırlısı dedim hep
böyle oldu
Allah hepimizin yardımcısı olsun

geçmiş olsun canım ALLAH yine verir morfoloji bozukluğundanolmasın bebek gelişemedi

sabır diliyorum sana.olmasaydı iyiydi ama.olmuş işte.allah böyle yazmış.birinciyi veren rabbim ikinciyide verir inşallah.

teoman hoca sadece para ile ilgileniyor arkadaşlar.biz çapada muayene olduk.çapada ameliyata kendisi girmiyor.özel hastane fiyatlarını söylüyor.kadıoğlu hastanesinde 3500 tl istiyor. ha bide 5 yıldızlısı varmış oda 6000 tl.dalga geçiyor resmen.
biz ameliyatı 1 ay önce yaşam hastanesinde yaptırdık.hiç bir problem çıkmadı.eşim çabuk toparlandı.hiç para vermedik.üctersiz yapıyorlar.

:çok üzgünüm: çok geçmiş olsun Allah en yakın zamanda yine nasip etsin üzülme bak bizim 10ay bitti hala bişey yok biz de sabırla bekliyoruz,hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

canım benim çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm. allah hayırlısını versin. ama ameliyattan sonra düzelme olmuşki döllenme gerçekleşebilmiş. inşallah doğru ve tez zamanda allah yeniden sana bu duyguyu yaşatır. sağlıkla hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız

canım biz yaklaşık 10 gündür uyguluyoruz. kaynatıp suyunu içiriyorum sabah akşam eşime ondan öncede bir kaşık bal ve polen veriyorum.

bende 1ayı geçti yapıyorum fakat doğruyapıp yapmadığımdan emin olmak istiyorum
ilk 3hafta sabah akşam içti
şimdi sadece akşam yatarken içiyor
ben 2bardak suyu kaynatıp 4 5 keçiboynuzunu kırıp atıyorumm 3 dakika kaynadıktan sora kapatıyorum altını 1saat öle duruyor sora bardağa alıp soğutuyorum öle içiyor. daha sora kaln diğer bardağıda ertesi akşam içiyo
bekletince bişi olmas dimi
illaki tazemi yapmak gerekiyo?

evet canım bende senin gibi yapıyorum ama sitede kaynadıktan sonra 20 dakika bekletin yazıyodu ben dakika tutuyorum 20 dakika sonra alıyorum. akşam bir bardak sabahda diğer bir bardağı içiriyorum. akşam kaynattığım için aradan 12 saat bile geçmiyor günlük oluyor dolayısıyla. bence doğru yapıyoruz inşallah sonucunuda alırız.

maviumut olsun canım evet kötü bir olay yaşamışsın ama bardağı dolu tarafından bak demekki ameliyat başarılı geçmiş yine olur inşallah

Maviumutolsun canım cok üzüldüm inan ama herseyde vardır bir hayır. rabbim yine verecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…