biz ocak ve şubatta yapmıştık tahlil onlara bakarsak sper sayısı düşmüş ama ileri hareketli 0 'dı şimdi 10 olmuş sizin kaç degerler
biz ocak ve şubatta yapmıştık tahlil onlara bakarsak sper sayısı düşmüş ama ileri hareketli 0 'dı şimdi 10 olmuş sizin kaç degerler
Arkadaşlar bizim bu ayın 26'sında üç ay doluyor.Şu ana kadar ameliyatta dahil hiç ağrısı olmamıştı.Şimdi günde üç dört defa ağrı olduğunu söylüyor.Hiç böyle bir şey oldu mu sizde?Ben kendimce şöyle yorumluyorum:Üçüncü aya yaklaştık,düzelme başladı.Canlı spermler kanallara girmeye başlayınca ağrı yapıyor herhalde.Belkide kendimi kandırıyorum,bilmiyorum.İnşallah sorun yoktur.bir doktora gidicez galiba.
kızlar bebeğim ölmüş durmuş kalbi((((((
10.haftadaydık
gitmiş miniğim ameliyattan 3 ay sonra olmuştu ama tamamı gelmedi
ama doktor varikoselle ilgisi yoktur dedi rahat olun ameliyat olun mutlaka gerisi de Allah a kamış
hayırlısı dedim hep
böyle oldu
Allah hepimizin yardımcısı olsun
10.haftadaydık
ama doktor varikoselle ilgisi yoktur dedi rahat olun ameliyat olun mutlaka gerisi de Allah a kamış
hayırlısı dedim hep
böyle oldu
10.haftadaydık
hayırlısı dedim hep
böyle oldu
arkdaşlar keçiboynuzu kürü uygulayan varmı şuanda bişi sorucam ?
canım biz yaklaşık 10 gündür uyguluyoruz. kaynatıp suyunu içiriyorum sabah akşam eşime ondan öncede bir kaşık bal ve polen veriyorum.
bende 1ayı geçti yapıyorum fakat doğruyapıp yapmadığımdan emin olmak istiyorum
ilk 3hafta sabah akşam içti
şimdi sadece akşam yatarken içiyor
ben 2bardak suyu kaynatıp 4 5 keçiboynuzunu kırıp atıyorumm 3 dakika kaynadıktan sora kapatıyorum altını 1saat öle duruyor sora bardağa alıp soğutuyorum öle içiyor. daha sora kaln diğer bardağıda ertesi akşam içiyo
bekletince bişi olmas dimi
illaki tazemi yapmak gerekiyo?