- 22 Şubat 2017
- 90
- 54
- 8
- 32
Inşallah Allah razi olsun.İnşallah bi an önce sevincini yaşarsınız doya doya. Dua et bol bol sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
Aaa bak duzenli olarak artmaya baslamis. Cok sevindim. Gec dollenme olmus olabilir. Hadi bakalim en yakin zamanda doktordan guzel haberi tam anlamiyla duycaksin insallah. Darisi bizlerin basina. Haberdar et bizi de yine. Bu arada ne zaman ameliyat olmustunuz?Kizlar bugun yine gttik kan verdim degeer 67.bise cikti iste doktor iki kati artiyor bu iyi bise dedi ama beklicez keseyi gorene kadar kalp atisini duyana kadar dedi adetim 3 gun gectiginde degerim 7.66 idi 5 gun gectiginde 30.4 idi gunde 67 kusur olmus sizce nasil degerler
İnşallah çok Tesekkür ederim canım Allah razi olsun. Dua ediyorum hep bekleyen evlat isteyen herkese. Esim 3 haziran 2016 da ameliyat olmustu ama ben bu ay meryem ana otu var onu kullandim bide gogsumde tasiyorum bidr hergun meryem suresini okuyorum dua ile acilmayacak kapi yok bunlar sayesinde olduAaa bak duzenli olarak artmaya baslamis. Cok sevindim. Gec dollenme olmus olabilir. Hadi bakalim en yakin zamanda doktordan guzel haberi tam anlamiyla duycaksin insallah. Darisi bizlerin basina. Haberdar et bizi de yine. Bu arada ne zaman ameliyat olmustunuz?
Masallah sana :) ben de 3 ay once 41 farkli kisiye okutmustum meryem suresini. Yakinda da kendim baslamayi dusunuyorum okumaya.Allah in izniyle bu yaptiklarim sayesinde oldu
Benim eşimde oldu bir yıl geçti üzerinden.bahsettiginiz kesikler yukarda amma yumurtaları oraya kadar getiriyorlar sonra tamir Edip yolluyorlar yerine.esimin sol tarafti. Ameliyattan önce ben merak edipte ameliyat videosunu izledim de :) ondan biliyorummerhabalar hanımlar eşim 6ocakta ameliyat oldu o nedenle giremedim kaç gündür siteye,ameliyatı merak edenler,benden cevap bekleyenler ve benim tecrübeli arkadaşlara sorular sormam için böyle bir konu açtım.
öncelikle ameliyattan bahsedeyim;eşim çift taraflı ameliyat oldu bir buçuk saat kadar sürdü,belden aşağısı uyuşturularak yapıldı,öğlen ameliyatı yapıldı akşam çıktık kalan oluyormuş ama eşim çıkmak istedi,biz sadece eşimin anne ve babasına söyledik,çok zor bir ameliyat değil eşim ameliyat günü de dahil 3gün evde dinlendi sonra işe gitti,ameliyattan sonra iğneden mi bilmiyoruz eşim baş ağrısından şikayet etti hep,diğer türlü ağrı aşırı yok dedi.doktor ağrı kesici ve antibiyotik yazdı antibiyotiği içsin dedi onu içti ama ağrı kesici içmedi maşallah,ilk günler oturup kalkma biraz zor oluyor yürüme sünnet çocuğu gibi lülülülülülü yatarken de bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyor.siz bakmayın benim böyle detaylı anlattığıma korkulacak bişey yok...doktor 1hafta yıkanma dikişlere su değmesin,1hafta 10gün kendini hiç zorlama ilişki yasak falan dedi.
ve de kızlar belki yadırgıyacaksınız ama gülün diye anlatıyorum cehaletimi mazur görün,biz varis yumurtalıkta diye ameliyat yumurtaklıklardan yapılıyor sandıkama karının altı yumurtalıkların üstündeki iki kesiği(çift taraflı yapıldığından) görünce öğrendik laelaelaelaelae.velhasılı kelam ameliyat böyleydi sorularınız varsa cevaplarım.
benimde bu ameliyatı daha önce geçirip hamile kalan arkadaşlara sorum olacak;ne kadar sürede hamile kaldınız keçiboynuzu içiriyorum eşime ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum...
Canim tekrar test yaptirdin mi ? Nedir durum merak ettim :)Allah in izniyle bu yaptiklarim sayesinde oldu
bizde de bi değişiklik yok,hamdolsun herşey yolunda bekiyoruz işte..geç giriyom canım şu aralar pek giremiyordum..inşallah artık aktif olurumAllah razı olsun canım iyiyim çok şükür bekleyip duruyom öyle bi gelişme yok adet belirtileri başladı gene bat 25 Eylül.sizde ne var ne yok sen nasılsın.
kusura bakmayın ama eşinin söyledikleri hiç mantıklı değil,yani dünyanın hali kötü diye o muhteşem duygudan ümidimizi mi keselim?sen elinden geleni yap gerisi allahın istediği olur zaten...eşin paraya mı kıyamıyor acaba dicem ama bir erkek baba olmayı neden istemez ki?hakkında hayırlısı inşallah...eşin kaç ay oldu ameliyat olalı?Kızlar kafam çok karıştı dün eşimle konuştuk ben ameliyattan sonuç almazsak tüp bebek yaparız dedim eşim de bana uzun uzun çoçuk yapmamak için sebepler saydı yok neymiş çok büyük sorumlulukmuş ülkenin ve dünyanın hali çok kötüymüş her yer sapık kaynıyormuş eğitim sistemi çok kötüymüş haberlerde her gün neler görüyormuşuz filan diye konuştu durdu en sonunda da haksız mıyım dedi evet haklısın dedim ama ben o duyguyu tatmak istiyorum ve elimden ne gelirse olması için çaba harcıcam dedim ama söyledikleri de bi yandan kafamı çok kurcalıyor olmuyorken zorlamak ne kadar mantıklı sizce aranızda eşi ya da kendisi böyle düşünen oldu mu hiç ? Ben olumlu düşünmek istiyorum ve bi bebeğim olsun istiyorum
Bu ay sonu 3 ay olacak , para değil tabi ki düşündüğü korkuyo sadece binbir zorlukla dünyaya getireceğimiz çocuğun çekeceği sıkıntıları şimdiden düşünüyokusura bakmayın ama eşinin söyledikleri hiç mantıklı değil,yani dünyanın hali kötü diye o muhteşem duygudan ümidimizi mi keselim?sen elinden geleni yap gerisi allahın istediği olur zaten...eşin paraya mı kıyamıyor acaba dicem ama bir erkek baba olmayı neden istemez ki?hakkında hayırlısı inşallah...eşin kaç ay oldu ameliyat olalı?
ben yine de doğru bulmuyorum ya,pozitif düşünün pozitif olsun...daha çok erken sabırlı olun ameliyatın bi senesi dolsun ve asıl belirleyici sonuç 6. ay yapılan sperm sonucudur o zaman netleşir zaten tüp bebek mi aşılama mı yoksa doğal yolla mı olacağı...hakkımızda tez vakitte en hayırlısı inşallahBu ay sonu 3 ay olacak , para değil tabi ki düşündüğü korkuyo sadece binbir zorlukla dünyaya getireceğimiz çocuğun çekeceği sıkıntıları şimdiden düşünüyo
İnşallah canımben yine de doğru bulmuyorum ya,pozitif düşünün pozitif olsun...daha çok erken sabırlı olun ameliyatın bi senesi dolsun ve asıl belirleyici sonuç 6. ay yapılan sperm sonucudur o zaman netleşir zaten tüp bebek mi aşılama mı yoksa doğal yolla mı olacağı...hakkımızda tez vakitte en hayırlısı inşallah
Evet canim yaptirdim pazar gunu degerim 67. Den 160.3 olmus cok sukur doktor folikasite basla dedi bir hafta 10 gune gel bakalim dedi kanaman olursa hemen gel dedi sanirim kimyasal gebelik şüphesi gitmis normal gebelikmis cok sukur ama yinede deger yukselmesini bekliyoruz agrim oluyor kasikta karinda belimde yatiyorum surekli iste bol su iciyorum yemek yeme duzeni olusturdum kuru uzum falan yiyorum insallah bi sknti cikmaz bebeğimizin hayirlisiyla kesesini gorup kalp atisini duyarizCanim tekrar test yaptirdin mi ? Nedir durum merak ettim :)
Cok sevindimmm. İste bu haber iyi geldi :) dikkat et kendine yinede.beslenme duzeni olusturmakla da cok iyi yapmissin. O zaman hayirli ugurlu olsun tekrar. Rabb’im mucizeni bagislasin sana ve esine :)Evet canim yaptirdim pazar gunu degerim 67. Den 160.3 olmus cok sukur doktor folikasite basla dedi bir hafta 10 gune gel bakalim dedi kanaman olursa hemen gel dedi sanirim kimyasal gebelik şüphesi gitmis normal gebelikmis cok sukur ama yinede deger yukselmesini bekliyoruz agrim oluyor kasikta karinda belimde yatiyorum surekli iste bol su iciyorum yemek yeme duzeni olusturdum kuru uzum falan yiyorum insallah bi sknti cikmaz bebeğimizin hayirlisiyla kesesini gorup kalp atisini duyariz
Canım gözünüz aydın inşallah bı sorun sıkıntı yaşamadan alırsın kucağına bebeğini bizlerede dua etEvet canim yaptirdim pazar gunu degerim 67. Den 160.3 olmus cok sukur doktor folikasite basla dedi bir hafta 10 gune gel bakalim dedi kanaman olursa hemen gel dedi sanirim kimyasal gebelik şüphesi gitmis normal gebelikmis cok sukur ama yinede deger yukselmesini bekliyoruz agrim oluyor kasikta karinda belimde yatiyorum surekli iste bol su iciyorum yemek yeme duzeni olusturdum kuru uzum falan yiyorum insallah bi sknti cikmaz bebeğimizin hayirlisiyla kesesini gorup kalp atisini duyariz
Teşekkür ederim canım Allah razi olsun darisi basiniza inşallah dualarimdasiniz insallah bebegim benimledirCok sevindimmm. İste bu haber iyi geldi :) dikkat et kendine yinede.beslenme duzeni olusturmakla da cok iyi yapmissin. O zaman hayirli ugurlu olsun tekrar. Rabb’im mucizeni bagislasin sana ve esine :)
Allah razi olsun canim benim inşallah Rabbim hepinize nasip etsin sizlere dua ediyorumCanım gözünüz aydın inşallah bı sorun sıkıntı yaşamadan alırsın kucağına bebeğini bizlerede dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?