- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Merhabalar hanimlar varikoselden amly. Sonra goz attigim kadariyla mutluklarda var beklemelerde bende duygusalligimin hat safhada oldugu su sirada kendimi caresiz yorulmus hissediyorum kendimi yok yere aglarken buluyorum cok zor sureclermis.
3 yillik evliyim 1 yil dogum kontrol hapi ile korundum yaklasik 14 aydir da korunmuyorum baslarda olmayisini dogum kontrol hapini bagladim 6 aydan sonra gerekli tahlilleri yaptim bende bir sikinti cikmadi dr. 1 yildan sonra hala olmaz isr t esinde gorunsum dedi tam 1 yil olduktan sonra dr a gittik tabi dusuk cikacagini hic beklemiyorum 5 milyon sperm ve ileri hareketli 0 cikti tabi esim cok uzuldu cocuklara cok duskun oldugu icin dr ultrason istedi 2.8 mm sol varikosel var dedi ameliyat olmasi bi fayda ama sadece bu olmayabilir sebep dedi ameliyat olduk suan 2 ay oldu ayriyeten 2 aydir progeny mi sabahlari keciboynuzu pekmezi ve bir haftafirda keciboynuzu kuru yapiyoriz acaba fazla mi oluyor diye dusunuyorum. Tecrubelerini paylasirsaniz cok sevinirim. Allah kimseyle evlatsizlikla sinamasin kimsenin kucagini bos birakmasin amiiiinnnn
Sabır canım sabır . Spermlerin düzelmesi için minimum 3 ay , tam iyileşme için 6 ay - 1 yıl arası zaman lazım .. Bizim ameliyat olalı 7 ay oldu henüz bir şey yok . Stres yapsak da olmuyor zaten . Ne yapalım üzülmüyor muyum üzülüyorum evet ama duadan başka bir şey gelmiyor elden