Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizin sonuç ne çıktı canım
cok sukur ameliyatimiizi yapan doktora tesekkur etti kendi doktorm yukselmis degerler ilacla daha da yukseltcekmis insallah . Simdide benim yumurtaliklarim tembel cikti skinti bitmiyorr ama sukur rabbime napalim nasip kismet

cok sukur ameliyatimiizi yapan doktora tesekkur etti kendi doktorm yukselmis degerler ilacla daha da yukseltcekmis insallah . Simdide benim yumurtaliklarim tembel cikti skinti bitmiyorr ama sukur rabbime napalim nasip kismet
Yumurtalaman geç mi oluyor? Benim de 16-17. Günde oluyor hele birde stresliysem 19-20. Günlere sarkıyor

Yumurtalaman geç mi oluyor? Benim de 16-17. Günde oluyor hele birde stresliysem 19-20. Günlere sarkıyor
ya bana klomen verdi 5 gun ic dedi adette verdi oda fazla buyumemis 10 mm olmus normal olani 21 mis sanirim o yuzden adetin 25 . Gunu gel sut hormonlarina felan bi bakalim dedi heralde buyumeden yana skinti

ya bana klomen verdi 5 gun ic dedi adette verdi oda fazla buyumemis 10 mm olmus normal olani 21 mis sanirim o yuzden adetin 25 . Gunu gel sut hormonlarina felan bi bakalim dedi heralde buyumeden yana skinti
Canım kadınların sorunu daha kolay çözülüyor sorun erkekteyse herşey çok zor oluyor o yüzden sıkma canını seninki hallolur...

Canım kadınların sorunu daha kolay çözülüyor sorun erkekteyse herşey çok zor oluyor o yüzden sıkma canını seninki hallolur...
ay bilmiyorum her ay degisim gosteriyor su yumurtalik sorunun onda oldugu belli ztn morfoloji sikintimiz var cunku doktorda sperm cogaltcakda o spermler kaliteli olcak daha bi uzun yolumuz var gibi her ay degisik biseyle eve gelir olduk artik doktota gitmek istemiyo insan gercekden .s rabbim yardimcimiz olsun

Aynen bende yoruldum dr gitmekten senin yaş kaçtı canım ben 31 im

Canım bende de aynı sorun vardı kist çatlamış dedi gidecek adetimle beraber bende 13 ünde başlıcam klomene 17 sindede kontrole gel dedi senin neden 20 si anlamadım
Canım bilmiyprum ki bana klomen verdi içinde10 tablet var yani 10 tanw var 12 sinde basla 20 sinde konturole gel dedi zaten günde 2 tane içince 5 günde bitiyor hap tam 20 sinde bitiyor yaniii neden öyle dedi bilmiyorum bende seninkide 4 gün benimki 5 gün gecince gel demiş nedense bak simdi bende merak ettim

Seninde 17 sinde bitiyor 12 martın üstüne 5 gün say 17 si oluyor

İlaç bitiminden 3 gün sonra ayın 20sinde çağırmış seni kafası mı karıştı dr un acaba takvimi yanlış hesaplamış bencd

Yumuetlamak icin degil yada catlatma ignesi icin degil . Yumurtaliklarda buyume ne kadar var ona bakmak icin cagirmistir yumurtalik kontrolu yapmak icin bence kizlar

İlaç bitiminden 3 gün sonra ayın 20sinde çağırmış seni kafası mı karıştı dr un acaba takvimi yanlış hesaplamış bencd
Yarın bi ararım doktorumu cnm kafam karişti benimde ilaç 17 sinde bitiyor ewet 20 sindede konturol dedi duruma göre bakcaz

Yumuetlamak icin degil yada catlatma ignesi icin degil . Yumurtaliklarda buyume ne kadar var ona bakmak icin cagirmistir yumurtalik kontrolu yapmak icin bence kizlar
Yumurtanın gelişimini kontrol için çağırıyorda drun söylediği gün ilaç bitiminden ileri bir tarih o yüzden kafamız karıştı

Yumurtanın gelişimini kontrol için çağırıyorda drun söylediği gün ilaç bitiminden ileri bir tarih o yüzden kafamız karıştı
Evet ilaç bittikten 3 gün sonra oluyor sanırım hafta sonu araya girdigi için öyle ypptu o cuma17 si oluyor cünkü ilac bittiği gün oluyor 18 19 hafta sonu 20 si pazartesi bnce bundan öle yaptı

valla benim.kafami karistiran bisey de var banada hormon testi yapilcak sut hormonu su bu ama onlar adetle yapilmiyormu beni 25. Gunu cagirdi

Kızlar merhabalar nasılsınız ? Bişey soracagim bilen cevaplarsa sevinirim klomen kullanıyorum bugün 3. Gün mide bulantım oluyor arada bide halsizlık var az bi iş yapsam yoruluyorum sizce ilaç iyi yönde mi etki ediyor bi iki defada kasıkta batma oldu bunları yaşayan varmi

Amin canm evet bn ameliyattan sonra ikinci kez kaldm hamile ama ilki boş gebelikti. Bu kez kalp atışlarıni duydum çok şükür darısı sna olsun :))
gözün aydın canım...inşallah sağ salim kucağınada alırsın bak böyle güzel haberler bizi motive ediyor ameliyattan sonraki ilk boş gebeliğin ameliyatın kaçıncı ayında oldu

günlük bi adet gecikmesi tab,i seni korkutmak istemem canım ama klomenin adını duyunca bile midem kalkıyo ya,bende sene önce kullandım ya nasıl bişeydi hep halsizlik,hep bulantı bi baş ağrısı kasıkta şiddetli batmalar daha neler neler,sonrasında 9 günlük bi adet gecikmesi,tabi tüm bunları bende kesin hamileyim ondan böyle oluyorum diyordum,,sonuç feci bi şekilde sancılarla geçen bi adet dönemi,,,sana yaramıyo ondan öyle oluyorsun..ha bide arabaya binince nasıl bi adet sancısı tutuyordu anlatamam,yürürkende aynı şekilde tabi

slm kızlar epeydir yoktum,,,taşınmayla uğraştım çok şükür yerleştik,,,neyse asıl konuya geleyim benim eşim 2 aralıkta varikosel ameliyatı olmuştu hatırlarsanız,bi arkadaş daha vardı hatta da ismini hatırlayamadım aynı dönemde olmuştu eşlerimiz,neyse 3 ay doldu eşim kontrole gitti ileri doğru hareketlilik değişmemiş ama maşallahımız var sayı 10 milyondan 47 milyona yükselmiş maşallah,,dr çok iyi ilerleme var git 3 ay sonra yine gel demiş..de benim aklıma takılan bişey var dr niye eşime hiç vitamin vermiyo ya...bide sizin eşlerinizde ameliyatlı tarafta böyle küçücük sert boncuğa benzeyen bi iki şey var mı?bizde var o...cvp verin noluuuuurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…