bizde onu kullanmaya basladik bu soruyu sorman iyi olmus gercekden :)Hayırli sabahlar arkadaşlar dr eşime promotil m forte takviye verdi 3 gündür onu kullanıyor.aranizda bundan kullanan varmı.... Martin sonu 3. Ayımız doluyo
Bizde kullanıyoruz benim 4 günüm kaldı bata. Bakalım nasip..bizde onu kullanmaya basladik bu soruyu sorman iyi olmus gercekden :)
insallah bi sonuc aliriz hepimiz varikosellerde sonra tavan yapar degerlerdeee cifter cifter verir rabbimBizde kullanıyoruz benim 4 günüm kaldı bata. Bakalım nasip..
Amiiiiiin canım aminnninsallah bi sonuc aliriz hepimiz varikosellerde sonra tavan yapar degerlerdeee cifter cifter verir rabbim
bizde onu kullanmaya basladik bu soruyu sorman iyi olmus gercekden :)
Bizde kullanıyoruz benim 4 günüm kaldı bata. Bakalım nasip..
biz 3 ayi tamamladik bitti dahada fazla oldu ama ilaca yeni basladik malesef . Degerimizin sayisi yukselmis fakat hareketlilik problemi gecicekmi bilmiyorm burayi okuyorum takip ediyorum bugun yazmak istedim doktor sperm sayisini yukseltcez ki kalitemiz artsin dedi bakalim nasipBenimde reglim bitmek üzere nasipse bu ay yine çalışmalara devam bakalım ameliyatımızında 3. Ayin içindeyiz inşallah herşey yolunda gider hepimiz için bu toz takviye ise yarar insallahhh
erken mi adet oldun ki acaba .s yoksa yerlesmemiKızlar az önce peçetede bir damla kan gördüm bata 4 gün var
ay ne kadar guzel yaa rabbim nasip etsin insallaaaah bizlerede benimkide cift tarafli .sBenim eşimde çift tarafli varikoselden bir buçuk ay önce ameliyat oldu. Bende omepa q10, apikopal ve euthyrox kullandm ve hamile oldugumu öğrendim umudunuzu yitirmeyin Allah nasip ettiği anda veriyo
Bilmiyorum canım yarın ilk idrarla test yapcmerken mi adet oldun ki acaba .s yoksa yerlesmemi
Eşinin sonuçları nasıldı canım en sonAmin cnm Allah isteyen herkese nasip etsin bir buçuk yıldan beri uğraşıyorm bu zamana nasip oldu ama umudunuzu yitirmeyin hiç beklemediginiz anda geliyo
Sperm ml de mi toplam da mı? Morfoloji nasıldı ?ameliyattan önce 50 milyon sperm hareletlilik % 12
biz 3 ayi tamamladik bitti dahada fazla oldu ama ilaca yeni basladik malesef . Degerimizin sayisi yukselmis fakat hareketlilik problemi gecicekmi bilmiyorm burayi okuyorum takip ediyorum bugun yazmak istedim doktor sperm sayisini yukseltcez ki kalitemiz artsin dedi bakalim nasip
Canım bende de aynı sorun vardı kist çatlamış dedi gidecek adetimle beraber bende 13 ünde başlıcam klomene 17 sindede kontrole gel dedi senin neden 20 si anlamadımİyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim adetiminin üöüncü günü diye kist düşmüş doktor klomen verdi ayın 12 sinde baslayacagim sabah aksam içcem 20 sinde konturole gitcem sonrada catlama iğnesi yapcak sanrim bizde durumlar böyle inşallah bu ay bebiş haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?