- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
selam arkadaşlar ben de sizinle aynı sorunları paylaşıyorum bizde 2,5 yıldır çocuk istiyoruz ilk biseneden sonra doktora gittik varikosel çıktı eşimde sayı 13-18 milyon arasında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 1 sene 4 ay oluyo sayımızda düzelme var 38-42 milyon arasında değişiyo ama hareketlilik % 0 malesef 2 aşılama yaptırdık olmadı eylül gibi tüp bebek düşünüyoruz aynı durumda olupta uyguladığınız ve sonuç aldığınız şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim..
canım inş.en kısa zmanda melegıne kavusursun
damlaselencım bız daha amelıyat olmadık ama kecıboynuzu kürü yap cok faydalıymıs.bız 1 aydr yapıyoruz.ve cılek domates bol bol yesın esın.ben hergece zeytınyagına batırılmıs ıncır verıyorum sabah aksam yesın bırer tane.bal-polen-arısutu karısımı aldık aktarlarda var.ve havuc cok yararlıymıs harekete.bız suyunu sıkmıyoruz esım yıyor hergun.bunun yanında kecıboynuzu pekmezı yıyor sabah aksam.fındık badem cevız.gınseng tabetı aldık spermlere ıyıymıs.avokadoda ıyıymıs aldıgın zaman yesın .ama kecıboynuzu suyu ıcsın ılk bır hafta sabah aksam ıcecek.sabahtan 6-7 kecıboynuzunu kır kaynamıs su ekle yarım lıtre su bu.sonra 3 dakıkayı gecmıycek sekılde kaynat.altını kapat 20 dak beklet sonra ıcsın bunu aynı gun ıcebılır bır bardak sabah bırdagınıda aksam.1 haftadan sonra yatmadan oncce 3-4 kecıbynuzunu kır aynen kaynamıs su koy kaynat 3 dak gecmesın.ıcsın.ve tabı pekmezı bal-polen-arısutu ıyıymıs ve havuc ve domates bol bol yesın zaten sımdı yaz bol bol ver.ve tabı ıncır bunlar en kolay bulunanları yap ınsallah bebısını alırsın en kısa zamanda kucagına.ve ısteyen herkes amin
maşallah yaa herşeyden tyemiş içmiş eşin ne kadar güzel keşke benım eşimde yeyi içsee neys ecaım rabbım bu emeklerının karsılıgını vercek sabret canım sabrett inş.en kısa zamanda melegine kavusursun