Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar ben de sizinle aynı sorunları paylaşıyorum bizde 2,5 yıldır çocuk istiyoruz ilk biseneden sonra doktora gittik varikosel çıktı eşimde sayı 13-18 milyon arasında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 1 sene 4 ay oluyo sayımızda düzelme var 38-42 milyon arasında değişiyo ama hareketlilik % 0 malesef 2 aşılama yaptırdık olmadı eylül gibi tüp bebek düşünüyoruz aynı durumda olupta uyguladığınız ve sonuç aldığınız şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim..

canım inş.en kısa zmanda melegıne kavusursun

damlaselencım bız daha amelıyat olmadık ama kecıboynuzu kürü yap cok faydalıymıs.bız 1 aydr yapıyoruz.ve cılek domates bol bol yesın esın.ben hergece zeytınyagına batırılmıs ıncır verıyorum sabah aksam yesın bırer tane.bal-polen-arısutu karısımı aldık aktarlarda var.ve havuc cok yararlıymıs harekete.bız suyunu sıkmıyoruz esım yıyor hergun.bunun yanında kecıboynuzu pekmezı yıyor sabah aksam.fındık badem cevız.gınseng tabetı aldık spermlere ıyıymıs.avokadoda ıyıymıs aldıgın zaman yesın .ama kecıboynuzu suyu ıcsın ılk bır hafta sabah aksam ıcecek.sabahtan 6-7 kecıboynuzunu kır kaynamıs su ekle yarım lıtre su bu.sonra 3 dakıkayı gecmıycek sekılde kaynat.altını kapat 20 dak beklet sonra ıcsın bunu aynı gun ıcebılır bır bardak sabah bırdagınıda aksam.1 haftadan sonra yatmadan oncce 3-4 kecıbynuzunu kır aynen kaynamıs su koy kaynat 3 dak gecmesın.ıcsın.ve tabı pekmezı bal-polen-arısutu ıyıymıs ve havuc ve domates bol bol yesın zaten sımdı yaz bol bol ver.ve tabı ıncır bunlar en kolay bulunanları yap ınsallah bebısını alırsın en kısa zamanda kucagına.ve ısteyen herkes amin

maşallah yaa herşeyden tyemiş içmiş eşin ne kadar güzel keşke benım eşimde yeyi içsee neys ecaım rabbım bu emeklerının karsılıgını vercek sabret canım sabrett inş.en kısa zamanda melegine kavusursun

slm kızlar uzun zamandır yazamıyorum ankaradaydım tüp bebek tedavisi gördüm malesef oda tutmadı cok moralim bozuk herseyim cok güzel gecti ama tutmadı

slm arkadaşlar eşimin kasıklarında agrılar başladı galıba varıkoselden eşim kontrole gitceeek belkıde amelıyta hemen ikna olur varıkoseldenmı acaba bu agrılar maça gitmişti maçtan sonra zor yürüyordu acaba kasık agrısı varıkosledenmı oluyrr

kızlar size birşey sorucağım benim nişanlım 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu sol ve sağ taraftan ancak 3 ay olmasına rağmen sol tarafta şişlik ve ağrı varmış bu normalmidir yoksa şişliğin bu kadar süre kalması anormalmidir amelyiattan bir ay kadar sonra işe başladı ve tüm gün ayakta kalıyor bunun sonucunda şişlik oluşurmu umarım tekrar ameliyat olmsı gerekmez çok korkuyoruz 3 aydan beri de sperm arttırıcı vitamin hapı kullanıyor doktorun tavsiyesi üzerine 6.ayda gel tekrar spermiyogram alalım dedi biz şişlikten korkuyoruz varikosel tekrarlamış olabilirmi ya da ameliyat başarısız olduğu için mi şişlik oluştu bilemiyoruz yardımlarınızı bekliyorum kızlar

slm arkadaşlar eşimin kasıklarında agrılar başladı galıba varıkoselden eşim kontrole gitceeek belkıde amelıyta hemen ikna olur varıkoseldenmı acaba bu agrılar maça gitmişti maçtan sonra zor yürüyordu acaba kasık agrısı varıkosledenmı oluyrr

olabilir canım varikosel ağrı yapıyomuş öle duymuştum. doktor tabi daha ii bilir belki isteğin olur eşin ameliyat olur bian önce.hayırlısı canım sende bian önce bebişine kavuşursun ...

kızlar size birşey sorucağım benim nişanlım 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu sol ve sağ taraftan ancak 3 ay olmasına rağmen sol tarafta şişlik ve ağrı varmış bu normalmidir yoksa şişliğin bu kadar süre kalması anormalmidir amelyiattan bir ay kadar sonra işe başladı ve tüm gün ayakta kalıyor bunun sonucunda şişlik oluşurmu umarım tekrar ameliyat olmsı gerekmez çok korkuyoruz 3 aydan beri de sperm arttırıcı vitamin hapı kullanıyor doktorun tavsiyesi üzerine 6.ayda gel tekrar spermiyogram alalım dedi biz şişlikten korkuyoruz varikosel tekrarlamış olabilirmi ya da ameliyat başarısız olduğu için mi şişlik oluştu bilemiyoruz yardımlarınızı bekliyorum kızlar[/QUO
benim eşimde 1,5 ay önce ameliyat oldu şişlik yok ama ara ara ağrı oluyo.eşin bütün gün ayakta olduğu içindir ama yinede doktora muayne olsun içiniz rahatlamış olur.

kızlar size birşey sorucağım benim nişanlım 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu sol ve sağ taraftan ancak 3 ay olmasına rağmen sol tarafta şişlik ve ağrı varmış bu normalmidir yoksa şişliğin bu kadar süre kalması anormalmidir amelyiattan bir ay kadar sonra işe başladı ve tüm gün ayakta kalıyor bunun sonucunda şişlik oluşurmu umarım tekrar ameliyat olmsı gerekmez çok korkuyoruz 3 aydan beri de sperm arttırıcı vitamin hapı kullanıyor doktorun tavsiyesi üzerine 6.ayda gel tekrar spermiyogram alalım dedi biz şişlikten korkuyoruz varikosel tekrarlamış olabilirmi ya da ameliyat başarısız olduğu için mi şişlik oluştu bilemiyoruz yardımlarınızı bekliyorum kızlar

eevt canım bizimde 3 ay geçmesine rağmen şişlik vardı kontrole gidince söyledi eşim ama bi anormallik yok demiş biraz şişlik oluyo galiba..
canım ya bizim ameliyatımızın üzerinden 1 sene 4 ay geçti ama hala bebişimiz gelmedi sorunumuz spermler ama bize hiç bi ilaç verilme di siz ne kullanıyorsunuz acaba canım ialaç olarak

kızlar hepinize geçmişş olsun yazılarınızı okuyorum ,inşallah hayırlı haberlrinizi yazarsınız ..
Leylmelek tatlişim nasılsın bebek nasıl,duygu sen hiç girmiyorsun bi problemm mi war korkmaya başladım,lütfen bizi habersiz bırakmayın...bayyyyy

Arkadaşlar ii akşamlar öncelikle herkese geçmiş olsun ben yeni üye oldum benim eşimde de çıktı.izmirden yazan arkadaşlar izmir ve çevresinde doktor kimi öneririsiniz .allah inşallah herkese bebişini veriir....

canım bizdede siizn gibi çift taraflı olduk 4 ay oldu ileri hareket %15 olmuş sıfırken bekliyoruz bakalım nezamn gelcek dr monedey vanadey die ileç vverdi bende karşım yediriyorum bitkisel okadr4 bakalım nezamn süpriz velet gelcekkkkkk

bizim spermler düzelmiş ama ben hala hamiş değilim arkadaşlar eşiniz her akşam çekirdek yesin
çinko içerdiği için çok yardımcı oluyor tavsiye ederim

slm arkadaşlar, ben sizler kadar sık giremiyorum Net'e ama sizleri takip ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.

Eşim 2 gün önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,
bizim sayı 58 milyon, ileri hareketli düşüktü.
ameliyattan sonra kullanmam gereken kürler ve ilaçlar nelerdir,
deneyenler yardımcı olursanız sevinirim.
doktor sadece antibiyotik ve ağrı kesici yazmış :sm_confused:
gelişmeleri yazarım, hepinize sevgileeerr a.s.

izmirdeki arkadaşlar bana tavsiye edebileceğiniz bi doktor yokmu acilll.hepimize geçmiş olsun ve acil şifalarrr

slm arkadaşlar, ben sizler kadar sık giremiyorum Net'e ama sizleri takip ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.

Eşim 2 gün önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,
bizim sayı 58 milyon, ileri hareketli düşüktü.
ameliyattan sonra kullanmam gereken kürler ve ilaçlar nelerdir,
deneyenler yardımcı olursanız sevinirim.
doktor sadece antibiyotik ve ağrı kesici yazmış :sm_confused:
gelişmeleri yazarım, hepinize sevgileeerr a.s.

canım geçmiş olsun ,arginmax diye bir multi vitamin war o hareketliyi arrtırıyor,keçi boynuzu kürü sayıyı fırlatıto,bal polen arı sütü hareketliliği atttırıyo,ceviz ,kayısı mevsim sebzelerinin yemeğini yedir,faydasını görürsün
Şimdiden kolay gelsinnnn...

eevt canım bizimde 3 ay geçmesine rağmen şişlik vardı kontrole gidince söyledi eşim ama bi anormallik yok demiş biraz şişlik oluyo galiba..
canım ya bizim ameliyatımızın üzerinden 1 sene 4 ay geçti ama hala bebişimiz gelmedi sorunumuz spermler ama bize hiç bi ilaç verilme di siz ne kullanıyorsunuz acaba canım ialaç olarak

hayatım gncnin bir vitamin ilacı ama adını hatırlamıyorum şuanda erkeklerin sperm kalitesini arttırıcı bir ilaç siyah bir şişesi var 6 ay boyunca bunu içiceksin demiş doktor 6.ayda gel tekrar test yapalım dedi daha 3 ay oldu işte tek sorun umarım o şişlik iner birazda ağrısı varmış daha yeni sayılır ameliyatı ondan mı bilemiyorum ben umarım tekrar ameliyat gerektirmez

canım geçmiş olsun ,arginmax diye bir multi vitamin war o hareketliyi arrtırıyor,keçi boynuzu kürü sayıyı fırlatıto,bal polen arı sütü hareketliliği atttırıyo,ceviz ,kayısı mevsim sebzelerinin yemeğini yedir,faydasını görürsün
Şimdiden kolay gelsinnnn...

Sğl. arkadaşım, bitkisel kürleri uygularım ama ilacı acaba doktora sormadan versek bişey olur mu? birde evicap'a devam edebilirsin demiş.
Evicap da vitamin sonuçta, acaba napsakk fisfisfis

Doğru dürüst anlatmıyor ki şu doktorlar kötükedihüso

Sğl. arkadaşım, bitkisel kürleri uygularım ama ilacı acaba doktora sormadan versek bişey olur mu? birde evicap'a devam edebilirsin demiş.
Evicap da vitamin sonuçta, acaba napsakk fisfisfis

Doğru dürüst anlatmıyor ki şu doktorlar kötükedihüso

ameliyat onlar için daha kolay niye senle uğraşşınki hadi hayırlısı bu yazdığım vitamin ilaç değil gıda takviyesi

arkadaşlar hamileyim rabbime şükürler olsun.tüm isteyenlere nasip etsin.listeye yazdım kendimi.LıSTEMıZ;
ekim 2006 merallll - mayıs 2008 hamile kaldı
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
15 ağustos 2008 oya_25_oya - şubat 2009 hamile kaldı
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı
kasım 2008 aleyna222
aralık 2008 zehra.tugba
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira - temmuzda hamile kaldı
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya - 20 ağustos 2009 hamile kaldı
6 şubat 2009 ayhu - eylül 2009 hamile kaldı
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay 29 aralik 2009 ham'le kaldi
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec 13 mart 2010 da hamile kaldı
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 dark 10şubat 2010'da hamile kaldı
2 temmuz 2009 emel82 2010 şubat ayında hamile haberini aldık
4 temmuz 2009 sadiye77 26 arlık 2009 hamile kaldı.
5 ağustos 2009 sozuuu 24 aralık 2009 hamile kaldı
10 ağustos 2009 incili_kaftan83 15 aralık 2009 hamile kaldı
14 ağustos 2009 SAHRA_01 29 aralik 2009 hamile kaldı
24 ağustos 2009 bahar1 21 kasım 2009 hamile kaldı
26 ağustos 2009 zola
1 Eylül 2009 eftalya_35
16eylül 2009 tulu81
06 Ekim 2009 hadi ama
09 ekim 2009 ruzgar10 15aralık 2009 hamile kaldı
02 ekim 2009 nzm 26 nisan 2010 hamile kadı
22 ekim 2009 duygumit 29 ocak 2010 hamile kaldı
14 aralık 2009 melike84 15 haziran 2010 hamile kaldı.:nazar:
18 Aralık 2009 özlemilker
21 Aralık 2009 duygu3583 11 mayıs 2010 da hamile kaldı
20 ocak 2010 bitte
18Şubat 2010 herasles
20 Şubat 2010 zencefil
22 mart 2010 krishazel

boğazım ağrıyor diye doktora gittim.ilaç alırken eczaneden bir test alıp yapım öyle kullanayım dedim bir baktım ki pozitif.iyiki yapmışım yoksa ilaçları kullanacaktım.çünkü adet sancım vardı heralde adet olurum dedim.şükürler olsun ki rabbime ameliyattan 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve liste bana umut olduğundan listeye yazdım.umarım ameliyat olacaklara umut olur.her şeyin bir zamanı varmış sakın ümitsizliğe kapılmayın.her zaman en güzel şeyler hiç umulmadık anlarda gerçekleşirmiş.herkese dua ediyorum rabbim bu heyecanı tüm isteyenlere yaşatsın.

X