- 23 Temmuz 2009
- 2.417
- 0
ameliyat öncesi değerlerkızlar amelıyattan öncekı degelerınız nasıldı
ml sperm sayısı 18milyon
toplam 72milyon
ileri hızlı %7
ileri yavaş %30
morfoloji krugere göre %5 eşim 4 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ameliyat öncesi değerlerkızlar amelıyattan öncekı degelerınız nasıldı
bizimki 10 milyondu
şimdi bilemiyorum ay sonunda belli olacak biz ilaç ve bitkisel takviyelerede devam ediyoruz bol bol dua ediyorum rabbim kimseyi ihmal etmez imtihan eder bu imtihanıda alnımızın akıyla geçicez
pazartesi doldu canım şubat 10 da olmuştu çift taraflı oldu
Arkadaşlar benim eşimde de varikosel vardı. Aml. önce 3 defa aşılama yaptırdım tutumadı. Daha sonra eşim aml. Oldu. Ve ben 2 ay sonra hamile kaldım. şimdi 2,5 yaşımda kızım var. Allah yardımcınız olsun ama keisnlikle aml. çok faydası var.
canım benim inan kendim kadar sevindim bak nasip 2 mizin aynı anda kalmasıymış ben cok inanıyordum ama senin hamile kalacagına inan sen bana ne cvp yazdın diee bakmak istedim sen bu siteye ilk üye oldugumda bana cok yardımcı oldun tapiiidiyer arkadaşlarda cok saolsun herkez yardımcı oldu ama ne bileyim işte öle mutlu oldumki inan bende cizgileri görünce inanamadım hata test bozukdur diee bitane daha aldım düşün artık sabahı zor ettim anlıyosundur beni canım allah kucagımıza almayı nasip atsin hayırlı evlatlarımız olsun ne olur kendine iii bak yorma kendini ben cok şükür cok iiim ama işte annem hastanede yatıyo şuan ama olsun iii düşünmeye calışıyorum en azından iii ellerde onu biliyorum allahım isteyen herkeze versin öpüyorum seni cok:1hug:duygucum sana inanamıyorum bende bu gün hamile olduğumu öğrendim kan sonucum 370.8 lab.çocuk 2-3 haftalık falan dedi daha dr a gitmedim.bu gün bizim evlilik yıldönümümüzdü allahıma çok dua ettim eşime bu mutlu haberi bu gün vermek için rabbim şükürler olsunki kabul etti.hala inanamıyorum eminim beni anlıyorsundur.evde idrar testi yaptım kendim ilk defa çift çizgiyi gördüm.inanmadım polikliniğe gittim kan testi için 2 saat beklemek istemedim oradada idrar testi yaptım yine pozitif çıktı.akşam eşime söyledim onunla hastaneye gittik ve kan testi yaptırdım.sonucu alalı daha 1 saat oldu.allahım isteyen herkeze nasip etsin.bundan sonra dualarımda hep olacak her namazımda rabbime yalvarıcam hayırlısıyla herkeze bunu yaşatsın.daha öncede yazmıştım burada annem umrede diye dün geldi orada bol bol dua etmişti.sabah akşam meryem suresini okumuş kabenin karşısında allahım kabul etti dualarını.buradaki tüm arkadaşlarımın dualarıda orada edilen dular gibi kabul olur inşallah.allahım tüm hamilelerede hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallahamiiinn)bu arda hepinizi çok seviyorum kızlar.yine hergün giremeye bilirim annem dediğim gibi dün geldi gelen giden çok oluyo oradayım bir süre.hepinizi çook öptüm
amin canım inşallah tek dileğim herkez anneliği tatsın inşallah:Saruboceq:.bana dr konusunda yardımcı olmuştun.bu ay rahim filmi çektirecektim jane hanıma ama çok şükür gerek kalmadı.yine o hastanede bir dr gitmeyi düşünüyorum.bakalım allahtan herşeyin hayırlısı.
duygucum tebrıkler canım.rabbım bana da aynı duyguyu yasatsın ınsallah ve ısteyen herkese.ben bısı sorcaktım .sızın amelıyat oncesı degerlerle benım esımın degerlerı benzıyor.esım daha amelıyat olmadı 2 gun once ogrendık sol varıkosel oldugunu.1cc de 26 mılyon toplam 91 mılyon sperm var.iler hareketlı % 20 yavas hareketlı % 20 cıktı .hareketsız % 40.morfolojı % 75 cıktı.bu degerlerle amelıyatta sansı ne.sızın yukseldımı degerler sonradan.dahada duserse dıye korkuyorum amelıyattan sonra.boyle bısı olur mu.rabbım bızede nasıp etsın bu duyguyu.amin
Allah kucaginiza almayida nasip etsin cok sevindim. Allah bizlerede nasip eder insallah.
Duygu cum senide tebrik ediyorum.
Leylmelek ve duygu bu haberlere çok sevindim inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bizim içinde dua etmeyi unutmayın a.s. a.s.
duygu tebrikler
bende bu ay aşılama olucam arkadaşlar dua edin
canım benim allah isteyen herkeze nasip etsin benim eşimin ameliyat olmadan önce sınırda dedi doktor sonra iii bi doktor bulduk gittik doktor ameliyat dedi cünkü gün gecdikce sayı düşücek dedi sonra ameliyat olmasına karar verdik doktor bize ameliyatdan sonra 3 ay beklememizi söledi 3 ay doldu test yaptık sonuclar süperdi hata eşimin doktoru şaşırdı nasıl hamile kalamadın demişti tam bu ay 5 ayımız doluyodu ve ben adetimi bekliyodum tedaviye başlıcakdımki hamile oldugumu ögrendim eşimede hic ilac başlamadı sonuclar cok iii dieee ama ben keci boynuzu pekmezi cok icirdim sende dene istersen
amiinn canım çook saolAllah nazarlardan saklasın....hayırlısıyla sağlılkı sıhhatli kucağına alırsın inş.darısı tüm bu özlemi çekenleree..
hayatım sana diyebileceğim tek doktorla kalmayın ameliyat kararını vermek için.eşim en son bahçelievler medical parkta deniz erseve gitmişti ameliyata gerek yok dedi yani ameliyat deseydi biz dünden razıydık herşey umut bizim için biliyosun ama çok şükür para için eşimi ameliyat etmedi ve şimdi hamileyim.belki onun verdiği ilaçlarda etkili olmuştur bilemiyorum.okuduklarıma kalırsa bence varikoselde tüm değerlerde bir düşme varsa ameliyat etkili olabiliyo birde sınırın çok altında olmıycak sanırım.aslında en önemlisi rabbimin ol demesi.ben hiç isyan etmedim hep aynı duayı ettim hayırlısıysa olsun dedim çok şükür oldu.inan her zaman dua ediyorum hayatım annemde hep dua ediyo zaten kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.canım ck sevındım yaa.okuyordum sızın yazdıklarınızı burda.benım esımdede varıkosel cıktı.degerlerı cok dusuk degıl ama ne yapsak dıye dusunuyoruz.aama amelıyat sonrası :Saruboceq: hamıle kalan cok.bu bıze umut oldu .bızede dua et lutfen.annende dua etsın.rabbım ısteyen herkese versın.en kısa zamanda rabbım bızede bu duyguyu yastasın amin