hı anladım canımmmm.doktorum bana glucophage yazdıgında miğde bulantısı falan olur çok afedersın ama kusma yapar falan dedı ama sakın bırakkm a dedı ilk 3-4 gün yaptı ayakta duramıyordum bıle miğde bulantısından ama sonra düzeldi canım .hakkımızda hayırlısı olsun canımm benimm opuyorumnanaktan
Eşim yarın ameliyat olacak,bakalım sonuç değişecek mi bilmiyorumkismile
ya inşallah gecer canım bende öleyim hic kalkmak istemiyorum bulantıdan bi gecse hele sabahları daha kötü oluyo saol bitanem yardımcı oldugun icin
hayırlısı osun canım şimdiden geçmiş olsun.inş.degısır sonuc canım güzel haberlerle gel..nerde amelıyat olcak eşin hangı hastanede .ücret ne canım
alısırsın canım alısırsın. degıl canım ne demek yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)
Arkadaslar simdi tup bebek merkezinden geliyoruz. Haziranin 6 sina kadar 3 embryo koyabiliriz dediler bize. Kulaktan duymadik kendimiz duyduk. Sasirdik kaldik ne yapalim bilemiyoruz esim gecen ay varikosel ameliyat oldu beklesek mi beklemesek mi? Sozde cok buyuk tepki oldugu icin haziran 6 ya kadar devler musade etmis . Varmi arkadaslar boyle birsey sizlerde merkezleri arayip ogrenebilirmisiniz?
hemde cok yardımcı oldun inan en azından pikolojikmen gecicek diee düşünüyorum ve rahatlıyorum :1hug:
Canım özelden atamadım ama ayrıca hızlı yanıttan gönderdim bilgin olsun.hayırlısı osun canım şimdiden geçmiş olsun.inş.degısır sonuc canım güzel haberlerle gel..nerde amelıyat olcak eşin hangı hastanede .ücret ne canım
alısırsın canım alısırsın. degıl canım ne demek yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)
esı varıkosel olanlar yardım.varkosel erkek sperm sayısını mılyonun altına dusurmezmıs mılyon altındakı erkek spermlerı ureme bozuklugundan dolyı imiş dogrumu yanı bu tur vakalarda amelıyat olunsada bır yukselme soz konusu olmazmısss(((((((((((((
ayrıca testslerde agrı yaparmı varkosel...
Sana bunu kim söylediyse yalnış biliyo bitanem bizimki 16 milyondan 2 adete düştü varikoselden acil ameliyat oldu bazen varikosel çok çabuk ilerliye biliyor.
Rahat ol yumurtaya can weren rabbim senin içinede can wermeyi bilir bolca dua et..
öncelikle herkese merhaba. benim eşimde 2006 yılında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. sperm sayımı 1 milyondu. hızlarıda yavastı.6 ay ilaç kullandı sonra tedaviye devam etmek istemedi bizde konuyu kapattık.2008 yılının ocak ayınca hamile kaldım. hamile kaldığımı öğrendiği anda ayakkabılarıma kadar bağlayan adam gitti yerine bebeği istemeyen bir insan geldi.doğum olduktan 2 ay sonrada bu çocuga bağlanmak istemiyorum benim bu çocuga verebilecek bir seyım yok diyerek diyerek bizi terk edip gitti.Sanırım bu cocugun kendinden olmadığını düşündü tam bilemiyorum...şu an kızım 18 aylık ve 15 aydır mahkemelerde resmen sürünüyoruz. yani diyeceğim allah herşeyin hayırlısını versin. Allaha binlerce sükürler olsun kızım sağlıklı en önemlisi de bu. Yani demek istediğim herşeyin hayırlısı olsun. hersey insanlar için kendinizi de fazla üzmeyin.
merhaba canım umarım ilaçlar işe yararda herşey normale döner senin için.ben de bu ayı es geçmek istemedim ve çalışmalara devam ettik hayatımkaydirigubbakcemile:kedi:bakalım hayırlısı.birde yeni bir dr a gittim çok memnun kaldım önümüzdeki ay film için oraya gideceğim.bir aksilik olmazsa bundan sonra sürekli o dr a gitmeyi düşünüyorum çok güler yüzlü bir kadın ve hiç sıkılmadan herşeyi anlatıyo.bilmediğim birçok şey öğrendim.yeni dr umda sizinki sebepsiz kısırlığa giriyo dedi eşinin değerleri iyi dedi tüplerdede sorun yoksa sebepsiz sizinki dedi.bakalım canım hayat neler gösterecekyerimsenibencanım neyseki cok büyük degilmiş sorun sadece yumurtalıklarım yavaş calışıyomuş ilac verdi 2 ay kullanıcam ilacın adını yazyım sana belki kullanmışsındır glifor diee bi ilac yanında bebe aspirini folikasit verdi bakalım adetinde birgün bile gecikirse hemen arıyosun dedi okadar insanlarla ugraşmaktan yorulmuşumki salak sacma bişey söledim doktora niee dedim ben düzenli adet oluyom diee doktorda bana sen hamile kalmak istemiyomusun dedi onu icin yazdım adet olmazsan hamilesin dedi işte böle.ben sen biliyosundur diee sölemedim rahim filiminde 4 gün ilişki yasak keşke söleseydim sana ama genede sen bilirsin istersen günlerini gecir ama gene adet olmayı bekliceksin cünkü adetden 4 gün sonra filim cekiliyosun aynı şey olucak yani hakında hayırlısı en iiisini sen bilirsin:1hug:
gözün aydın hayatım:teytey:allah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı inşallah:Saruboceq:Arkadaşlar sonunda eşimin ameliyatı üzerinden 6 ay geçti ve ben hamileyim 3 haftalık hala inanamıyorum..Hayal gibi geliyor. Darısı tüm isteyenlere inş..Rabbim herkese hayırlısını versin..O yeterki ol desin allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın....
sana katılıyorum canım çok pahalı bir dr kendisi.zaten seda arkadaşımızın sadece teoman hocayla ilgili konularda yorumlarının olması dikkatimi çekiyo.kimsenin günahını almak istemem ama kendisini bu sitede başka birşey paylaşırken görmedim.Arkadaşlar buarada varikosel ameliyatı için çok paralar vermeyin.Cem Kadıoğlu çok para alıyor.Hiç gerek yok ona bu çok basit bir ameliyat üroloji dalında asistanlara ilk yaptırılan ameliyatmış bu okadar basit yani..Üniversite hastanelerinde yada özel hastanelerin uzman üroloji doktorlarına da yaptırabilirsiniz.İyi araştırın.Hastaneleri arayıp tek tek fiyat alın. Biz sadece 1000 lira vermiştik hemde çift taraflı oldu 6 ay önce Kozyatağında özel Central hastanesine şimdi ise hamileyim yani oyüzden gözünüzde büyütmeyin cem kadıoğluna da gidip okadar paralar vermeyin yazık çünkü..
hayatım zor bir karar bunu kendiniz verin bence.hangi hastane bu söyleyebilirmisin acaba.sizin değerlerde yükselme olmuştu yanlış hatırlamıyosam kaan beyin ilaçlarıyla.ameliyatın etkisi içinde erken belki bekleseniz doğal yoldan olurmu acaba diyede düşünüyorum.hakkınızda hangisi hayırlısıyla allah o kararı almayı nasip etsin hayatım.bu arada ben jane hanıma gittim dediğin gibi çok memnun kaldım.bundan sonra ona gitmeyi düşünüyorum canım.aracı olduğun içinde çok teşekkürler:1hug:Arkadaslar simdi tup bebek merkezinden geliyoruz. Haziranin 6 sina kadar 3 embryo koyabiliriz dediler bize. Kulaktan duymadik kendimiz duyduk. Sasirdik kaldik ne yapalim bilemiyoruz esim gecen ay varikosel ameliyat oldu beklesek mi beklemesek mi? Sozde cok buyuk tepki oldugu icin haziran 6 ya kadar devler musade etmis . Varmi arkadaslar boyle birsey sizlerde merkezleri arayip ogrenebilirmisiniz?
merhaba canım umarım ilaçlar işe yararda herşey normale döner senin için.ben de bu ayı es geçmek istemedim ve çalışmalara devam ettik hayatımkaydirigubbakcemile:kedi:bakalım hayırlısı.birde yeni bir dr a gittim çok memnun kaldım önümüzdeki ay film için oraya gideceğim.bir aksilik olmazsa bundan sonra sürekli o dr a gitmeyi düşünüyorum çok güler yüzlü bir kadın ve hiç sıkılmadan herşeyi anlatıyo.bilmediğim birçok şey öğrendim.yeni dr umda sizinki sebepsiz kısırlığa giriyo dedi eşinin değerleri iyi dedi tüplerdede sorun yoksa sebepsiz sizinki dedi.bakalım canım hayat neler gösterecekyerimseniben