evet canım bende merakımdan sordum zatenn walla ne bilim suanda ikimizde derslere verdik kendimizi 9 aydır ugrasıyoz tık yok hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bende diyom gitsek bi dr eşim için oda diyo sınavları atlatalım gideriz diye ne sınavımı o komserlige hazırlanıyo bende 2 yıl urfada işletme okudum sonra özel bi bankada gişe personeli olarak calıstım sonra evlenince cıktım adanadan mersine gelin gelme durumum olunca şimdi aöften işletme 3 ten devam ediyom üniv.tamammlayıp hayırlısıyla eşim gibi polis olucam yasımda mayıs 3 te 24 olucakboshayallersmile
cok güzel en azından ugraşcak bişeylerin var bende halk oyunları ögretmeniyim bende nişanlandıkdan sonra işi gücü herşeyi bıraktım annem hasada onunla ugraşıyoruz bide böle bi sorun cıkıca eşimde cünkü korunma yok bizde biliyosun hoplayıp zıplamak olmuyo yaşında gayet iii ben 3 ay sonra 28 olucam bize blile doktor yaşınız gayet iiii demişdi bencede bi doktora görünsün daha iii olur en azından rahatlarsınız biraz zaten cok kolay bi ameliyat benim eşimin ameliyatı 40 dk sürdü ama doktor cok önemli iii bi doktor araştırıp gidin derim