saol canım darısı hepimizin başına :Saruboceq:ben herhangi bişey kullanmadım sadece keci boynuzu pekmezi iciyodu eşim sabah akşam iciyodu ama doktor cok önemli inan bana biz onun söledikleri dışında hic bişey yapmadık allah isteyen hic kımsenin kucagını boş bırakmazsın düşmanım bile bu 3 ay dolana kadar cok yoruldum düşünmekten hele son 1 hafata uykularım bile gelmiyodu yatamıyodum üstüne bide cenazemiz vardı işte hayat böle bişey sevicle acıyı bir arada yaşıyosun
bende tüp bebeği son çare olarak görüyorum ama gelde sen bunu eşime anlat herkesin eşi benim eşim gibi inatçımı acaba bilmiyorum yaşım genç ama 2.5 senelikte evliyim yıllar su gibi akıp gidiyo bide benden sonra evlenenlerin kucaklarında çocuklarını görünce içim burkuluyo çok üzülyorum rabbim neden bizede nasip etmiyo diyorum hayırlısı rabbimden ama bi bildiği varki bekletiyo bizleri inşallah ALLAHIM isteyen herkese tez zamanda bebeklerini kucaklarına verir AMİNNNN:Saruboceq:
aşkım cok saol sonuclarımız inanılmaz iii cıktı doktorumuzda inanamadı 27 milyondan 172 milyon olmuş hareketlikde sorun vardı bizim oda %15den %60 cıkmış sadece morfolojiye bakmamışlar onun icin bi daha dahlil vericek eşim ama zaten bizim morfolojide sorun yokdu ameliyatdan öncede ama genede baktırmakda fayda var zaten doktorumuz istemişti inanılmaz bi olay ben düşük cıkar diee düşündüm cünkü daha ilk 3 aymız yeni doldu ve bana sen nasıl bu sonuclarla hamile kalmadın dedi benim doktorumla ilgili konuştuk bende memnun olmadıgımı söledim degiştimem gerekdigini söledi bende hemen özel bi doktor buldum gittim dün ve yumurtalıklarıma baktı cok güzel dedi gayet iii dedi ve cok iii bi doktordu şimdi özelle para ödedik ama izmirde yeni kadın dogum hastanesi acıldı doktorum paranı savurma bundan sonra oraya gel tahlillerini orda yaptıralım dedi senin anlıcagın para göz bi doktor degildi ve eşimin doktoruda para almadı senin anlıcagın şaslı günümüzdeydik:1hug:
Y
Ya canımın içi eşşekten düşmüşün halini eşekten düşmüş anlar.Benim kadar bebek sewen bir insan ayüzlerine bakmak istemiyorum(bebeklerim öldükten sonra böyle hissetmeyee başladım)Soru soranlar da cabası kapat kardeşim percerelerini herkese kapat seni gerçekten anlayanlar hariç göreceksin daha az acı çekiyorsun,anlayışsız insanlar sadece sözleriyle war oln yaranı biraz daha derinleştiriyorlar.R abbimden hayırlısı olur cennet kokulunu kucağına alırsın inşallah derdin warsa buraya yaz başkalarıyla pylaşma ben bu sayede bayağı rahatladım.Sende faydasını görüürsün byyyyyyyy
aşkım cok saol sonuclarımız inanılmaz iii cıktı doktorumuzda inanamadı 27 milyondan 172 milyon olmuş hareketlikde sorun vardı bizim oda %15den %60 cıkmış sadece morfolojiye bakmamışlar onun icin bi daha dahlil vericek eşim ama zaten bizim morfolojide sorun yokdu ameliyatdan öncede ama genede baktırmakda fayda var zaten doktorumuz istemişti inanılmaz bi olay ben düşük cıkar diee düşündüm cünkü daha ilk 3 aymız yeni doldu ve bana sen nasıl bu sonuclarla hamile kalmadın dedi benim doktorumla ilgili konuştuk bende memnun olmadıgımı söledim degiştimem gerekdigini söledi bende hemen özel bi doktor buldum gittim dün ve yumurtalıklarıma baktı cok güzel dedi gayet iii dedi ve cok iii bi doktordu şimdi özelle para ödedik ama izmirde yeni kadın dogum hastanesi acıldı doktorum paranı savurma bundan sonra oraya gel tahlillerini orda yaptıralım dedi senin anlıcagın para göz bi doktor degildi ve eşimin doktoruda para almadı senin anlıcagın şaslı günümüzdeydik:1hug:
Duygucum süper ya çok mutlu oldum Allah nazarlardan korusun.Çok güzel sonuçların bayağı tawan yapmış alırız artık ıyı haberlerini Rabbimin izniyle hepimize umut oldun çalışmalı fulle bebişim izmir sallansın olumunekankayizsmile
basınız saolsun canım ya zor olmalı bizim 4 ayımız dolmak üzere ama esim kontrole gitmiyo bende onu ikna edemiyorum eşime keciboynuzu kür yapıyorum oda 3 aydır onu kullanıyo ama faydası olup olmadıgını bilemiyoruz tabi ne yapcam bilmiyorum
Duygucum ameliyattan sonra ilac kullandimi esin?
hayir irsi degil ama cogu erkekte oluyormus
yok hayatım kullanmadı hic bu ay sonuclar iii gelmeseydi başlar diee düşündüm cünkü ilk 3 ayımızı yeni doldurduk
hımmmm evet canım benim eşim polis ondada cıkmış ama dr ameliyata gerek yok demiş oda diyoki tüm arkadslarda bu vardı ameliyat olan var olmayanda var diyoo bilmiyom ben düşük yaptım hamile kaldım ama seyahat etmiştim ondan oldu agustosta düşük oldu dahada tık yokk:gitme:
hımmmm evet canım benim eşim polis ondada cıkmış ama dr ameliyata gerek yok demiş oda diyoki tüm arkadslarda bu vardı ameliyat olan var olmayanda var diyoo bilmiyom ben düşük yaptım hamile kaldım ama seyahat etmiştim ondan oldu agustosta düşük oldu dahada tık yokk:gitme:
Kacinci derece varikoseldi peki? ve cift taraflimiydi?
Ama soyle birsey var
esimle en unlu urolog a gittik bana dondu dediki
esin varikoselini duzeltmezse sen hamilede kalsan o cocuk duser dedi .
canım benim eşiminde işi cok agır ama doktor onunla ilgisi olmaz dedi ve bize ameliyat dedi ve ben biraz araştırdım ameliyat olması gerektigini anladık cünkü benim eşimin sayıları sınırdaydı gün gectikce düşücek dedi doktorumuz ve oyüzden ameliyat oldu ama sen hamile kalmışsın doktorun ne diiiooo genelde benim bildigim yanlış bişey yazmak istemem sana düşükden sonra tedavi gören arkadaşlarım var ve onalara doktor bi kac ay korunma vermişti
çok tesekkürlerrr canımmmm .....a.s.
önemli degil canım birbirimize yardımcı oluyosak ne mutlu bize:1hug: