Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

basınız saolsun canım ya zor olmalı bizim 4 ayımız dolmak üzere ama esim kontrole gitmiyo bende onu ikna edemiyorum eşime keciboynuzu kür yapıyorum oda 3 aydır onu kullanıyo ama faydası olup olmadıgını bilemiyoruz tabi ne yapcam bilmiyorum

Y
Ya canımın içi eşşekten düşmüşün halini eşekten düşmüş anlar.Benim kadar bebek sewen bir insan ayüzlerine bakmak istemiyorum(bebeklerim öldükten sonra böyle hissetmeyee başladım)Soru soranlar da cabası kapat kardeşim percerelerini herkese kapat seni gerçekten anlayanlar hariç göreceksin daha az acı çekiyorsun,anlayışsız insanlar sadece sözleriyle war oln yaranı biraz daha derinleştiriyorlar.R abbimden hayırlısı olur cennet kokulunu kucağına alırsın inşallah derdin warsa buraya yaz başkalarıyla pylaşma ben bu sayede bayağı rahatladım.Sende faydasını görüürsün byyyyyyyy

Duygucum süper ya çok mutlu oldum Allah nazarlardan korusun.Çok güzel sonuçların bayağı tawan yapmış alırız artık ıyı haberlerini Rabbimin izniyle hepimize umut oldun çalışmalı fulle bebişim izmir sallansın olumunekankayizsmile

canım zaten burda içimi döküyorum cevreme karsı o kadar içime kapanığımki bilemezsin can sıkıntısından hiçbişey yapamıyorum sosyal hayatım bitti diyebilirim sana ama buda bi care değil suan iki görümcemde hamile biri 7 biri 4 aylık 2 siylede cok yakınız srekli göryorum 4 aylık olan benden 1 sene sonra evlendi oldu digerinin 2. cocugu onlarıda gördükce kötü oluyorum neden onlar oluyoda ben olamıyorum diye kafayı yiycem ya bu kıskanclık değil kesinlikle tamamen ruhsal çöküntüdeyim böyle düşünecek kadar :çok üzgünüm:

Duygucum ameliyattan sonra ilac kullandimi esin?

ya kızlar bişi sorucam acaba bu varikosel ırsi midir yoksa meslekten mi oluyo????

vallaha yagmurcum sende olmasan gülemicez vallaha şuara sallanamıcak efeksiyon olmuşum cok kötü benim akıllı doktorum bir türlü tedavi uguluyamadı bana ilac kullanmaktan çürüdüm ama doktorumu degiştirdim allahın izniyle diyer aya sallarız hep beraber senin calışmalar nasıl gidyo

ah bu erkekler sanki cocugu tek başımıza yapıcaz vallaha benim eşim ilk başta öyleydi ama konuşa konuşa yolla geldi ikna etmeye calış doktor cok önemli gitmesi lazım yoksa nasıl bi tedavi olucaksınız bak işte bana aynı şeyi söledi eşimin bi sorunu yok şuanlık benle konuşdu benim doktorumla ilgili 2 ydır aşırı derce enfeksiyon olmuşum bir türlü kurutamadı antipiyotik icmekden yoruldum en sonunda eşimin doktoru bence doktorunu degiştir dedi şimdi kendime bi doktor buldum onunla görüşdüm oda enfeksiyonumu söledi 2 kutu ilac yazdı 12 günlük bi tedavi senin anlıcagın benim aklı doktorum 2 aydır benim mafetdi o yüzden bu ay korunucam diyer ay artık benim doktorun dediklerini yapıcaz ama cok umutluyum cünkü bana cok moral verdi bana en fazla 4 veya 5 aya hamile kalırsın dedi uzun uzun anlatdım kafanı şişirdim ama mutlaka ikna etmeye calış doktora gitsin

hayir irsi degil ama cogu erkekte oluyormus

hımmmm evet canım benim eşim polis ondada cıkmış ama dr ameliyata gerek yok demiş oda diyoki tüm arkadslarda bu vardı ameliyat olan var olmayanda var diyoo bilmiyom ben düşük yaptım hamile kaldım ama seyahat etmiştim ondan oldu agustosta düşük oldu dahada tık yokk:gitme:

krishazel tesekkür ederim canım cvp verdigin için allah razı olsun sendenna.s.

Ama soyle birsey var
esimle en unlu urolog a gittik bana dondu dediki
esin varikoselini duzeltmezse sen hamilede kalsan o cocuk duser dedi .

canım benim eşiminde işi cok agır ama doktor onunla ilgisi olmaz dedi ve bize ameliyat dedi ve ben biraz araştırdım ameliyat olması gerektigini anladık cünkü benim eşimin sayıları sınırdaydı gün gectikce düşücek dedi doktorumuz ve oyüzden ameliyat oldu ama sen hamile kalmışsın doktorun ne diiiooo genelde benim bildigim yanlış bişey yazmak istemem sana düşükden sonra tedavi gören arkadaşlarım var ve onalara doktor bi kac ay korunma vermişti

çok tesekkürlerrr canımmmm .....a.s.

önemli degil canım birbirimize yardımcı oluyosak ne mutlu bize:1hug:

evet canım bende merakımdan sordum zatenn walla ne bilim suanda ikimizde derslere verdik kendimizi 9 aydır ugrasıyoz tık yok hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bende diyom gitsek bi dr eşim için oda diyo sınavları atlatalım gideriz diye ne sınavımı o komserlige hazırlanıyo bende 2 yıl urfada işletme okudum sonra özel bi bankada gişe personeli olarak calıstım sonra evlenince cıktım adanadan mersine gelin gelme durumum olunca şimdi aöften işletme 3 ten devam ediyom üniv.tamammlayıp hayırlısıyla eşim gibi polis olucam yasımda mayıs 3 te 24 olucakboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…