Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Jasminla

Her ayrıntım sayıklıyor 🤪
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
1.603
5.811
İyi günler arkadaşlar. Eşimde 3. derece varikosel var, ameliyat tarihi almaya gittik ama olmadı. Doktor kilodan dolayı sorun yaşanır, yapamayız dedi. Eşim kilolu. Böyle durumla karşılaşanlar var mı acaba? Aşılama yapmak istersek tutar mı? Bilgi verirseniz sevinirim...

Son düzenleme:
Aşılamanın başarı şansı çok az. Başka bir yerle de görüşün derim operasyon için. Bu sürede diyetle devam edin

Benim esimde gecen sene oldu ameliyat 110 115 kg falandi ... 15 milyondu spermi amwliyattan sonra suan 55 milyona yukseldi ..

Aşılamanın başarı şansı çok az. Başka bir yerle de görüşün derim operasyon için. Bu sürede diyetle devam edin
Aynen. Diyete başladık artık. Doktor için de tanıdıklara baş vurduk artık. İnanın 4-5 aydır kaç doktor değiştik ne yardımcı oluyorlar, ne bir şey anlatıyorlar...

Benim esimde gecen sene oldu ameliyat 110 115 kg falandi ... 15 milyondu spermi amwliyattan sonra suan 55 milyona yukseldi ..
Allah şifa versin, ne güzel. Sanki kilolu insanlara hiç bir ameliyat yapılmıyormuş gibi bizi gönderdi. Bir de öyle bir şekilde dedi ki ikimizin de eli ayağı tutuldu o an...

Allah şifa versin, ne güzel. Sanki kilolu insanlara hiç bir ameliyat yapılmıyormuş gibi bizi gönderdi. Bir de öyle bir şekilde dedi ki ikimizin de eli ayağı tutuldu o an...
Bazi doktorlar cok acimasiz ... Baska doktora gitmenizi tavsiye ederim .. benim de esim kiloluydu hatta doktoru ameliyattan sonra ssakalasti onla .. az zayifla dedi ya valla ulasana kadar mahvoldm dedi yaglardan :) gulduk gectik.. umarim doktoruna denk gelirsn

Trabzonda prf.dr.Güner Kemal Özgür ... Cok iyi bir doktor melek gibi
Evet ya bize de hep diyorlar kilo vermek lazım ama erkekler işte :) bize de deselerdi git 15-20 kg ver gel başka ama öyle bir konuştu ki doktor sanki artık bizimçin kapandı konu. Memlekette araştırma yapıyoruz bulunmazsa sizin doktora gideriz artık ona kadar da kilo verelim. Çok teşekkürler öneri için :) bebek mi istiyorsunuz siz de?

Evet canim hic umidini yitirmi varikosel ameliyatndan sonra spermler duzeliyor :) vallaa benimknede yine de ver dedi doktor kilo ama asla vermyor ahaha evet bebek istyoruz bizde ilk asilamami oldum tutmadi simdi ikinci asilama tedavisindeym bakalm :/ nolcak

Ve benim esimin varikoseli iki tarafliydi cok buyumuslerdi ..

İnşallah canım Allah tüm arzusunda olanları sevindirsin. Diyettenken bir şey istiyordu canı, kıyamıyordum bozuyordu, bu sefer artık hiçbir şey vermiyorum, çox acımasızlaştım Aşılamayı rafa kaldırdım kafamda, bakalım bari bir kaç aya ameliyat yapabilirsek belki gerek olmaz. Ameliyattan 3 ay sonra normal şans varmış diyorlar. Zaten değerler düşük şuan. Sizde ama 55le aşılamasız da ola bilir.

Canim malesef varikosel biraz moefolojiyi bozdugu icin ileri hareket cok yok ... Ameliyattan sonra direkt aktara gidin mesir macunu .kirmizi giseng keciboynuzu pekmezi yedir bol bol kocana valla her turlu yolu deniycez bakalm . Ben de hemen tup bebek yaptrmak istemyorm aslnda

İnşallah canım Allah tüm arzusunda olanları sevindirsin. Diyettenken bir şey istiyordu canı, kıyamıyordum bozuyordu, bu sefer artık hiçbir şey vermiyorum, çox acımasızlaştım Aşılamayı rafa kaldırdım kafamda, bakalım bari bir kaç aya ameliyat yapabilirsek belki gerek olmaz. Ameliyattan 3 ay sonra normal şans varmış diyorlar. Zaten değerler düşük şuan. Sizde ama 55le aşılamasız da ola bilir
Bir hormon vardı benim eşimde o değerler normalden farklı. İnternette araştırınca keçiboynuzu pekmezi daha da zarar ediyormuş bizim durumda diye okudum. Artık korkumdan yaklaşmıyorum ona :) tüp bebek zor ya, yıpratıcı, güzel haberlerini alalım da ona ihtiyaç kalmasın.
Ameliyat olalım bir hemen tedavi de isteyeceğim, hakkımızda hayırlısı :)

İnsallaah canimm sana da dua edecegim hakkimzda hayirlisi hepimiznn .

Ameliyat sonrası takviye olarak neler yaptınız ? Kür yaptınız mı? Takviye vitamin kullandınız mı? Lütfen biraz anlatır mısınız ?
Canim o vitamin ilaclari diye verilen onceliklee bizmknde ise yaramadi bosa para verdik aylarca ... Hergun en az iki litre su icsn sabahlari yumurtanin akini hasla ver bir de aktardan bitkisel ilac ve karisim macun aldk onlardan sonra daha duzelmeye basladi :)

Teşekkür ederim inşallah Allah yardım eder de kurtuluruz yumurtayı haşlama yapıp içine avakado koyuyordum ama tereyağında seviyor ses çıkarmadım aylardır ne versem itiraz etmedi ama sıkıldı çok

Teşekkür ederim inşallah Allah yardım eder de kurtuluruz yumurtayı haşlama yapıp içine avakado koyuyordum ama tereyağında seviyor ses çıkarmadım aylardır ne versem itiraz etmedi ama sıkıldı çok
Aynen erkekler cok cabuk darlaniyor ... :// Ama biz daha cok yorulyorux butun igneyi ilaci biz yiyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…