Sizin ayni soylediginiz ilaclari kullandi esim ama soyle birsey varmis bazilarini o ilaclar daha kotu yapiyormus esimin hasari yuzde 2 duzeldi ama ahmet hocanin verdigi ilaclarla hızı biraz duzeldiDna hasarına bakılmışmıydı eşinizin onda bir düzelme oldu mu takviyelerle
Bakalım bizim test sonuçlarımız çıkınca ne diyecek ve ilaçlar ne ölçüde düzeltecek zaman gösterecek. Ben normal yolla olmasını geçtm en azından tüp bebek için güzel değerler yakalayabilirsek daha kafam rahat başlarım sıfırdan tedaviye diye düşünüyorum.Sizin ayni soylediginiz ilaclari kullandi esim ama soyle birsey varmis bazilarini o ilaclar daha kotu yapiyormus esimin hasari yuzde 2 duzeldi ama ahmet hocanin verdigi ilaclarla hızı biraz duzeldi
Sizin dna hasariniz belli miBakalım bizim test sonuçlarımız çıkınca ne diyecek ve ilaçlar ne ölçüde düzeltecek zaman gösterecek. Ben normal yolla olmasını geçtm en azından tüp bebek için güzel değerler yakalayabilirsek daha kafam rahat başlarım sıfırdan tedaviye diye düşünüyorum.
Bizden başka bir test istedi ama ben sorularımda dna hasar testini de sorucam. Şu an var mı yok mu bilmiyoruz.Sizin dna hasariniz belli mi
Yok hayir yapilmadi.Bizden başka bir test istedi ama ben sorularımda dna hasar testini de sorucam. Şu an var mı yok mu bilmiyoruz.
Siz cd56 testi yaptırdınız mı peki bu süreçte hiç ?
Bu bagisiklikla ilgili bir test sanirim benim degerlerime bayagi ayrintili bakildi 3 basarisiz tup bebek oldugu icin pihtilasma genetik bagisiklik testleri vb ama hepside normal çıktı. Bir cogunun cikmasi aylar sürdü ama olumsuz birsey soylemediler.Bizim tek sorunumuz hareketlilik olmamasi gibi gorunuyor.Bizden başka bir test istedi ama ben sorularımda dna hasar testini de sorucam. Şu an var mı yok mu bilmiyoruz.
Siz cd56 testi yaptırdınız mı peki bu süreçte hiç ?
Hareketlilik de tüp bebekte önemsiz aslında, illaki bir sebep vardır ama işte taksit taksit test vs istiyorlarBu bagisiklikla ilgili bir test sanirim benim degerlerime bayagi ayrintili bakildi 3 basarisiz tup bebek oldugu icin pihtilasma genetik bagisiklik testleri vb ama hepside normal çıktı. Bir cogunun cikmasi aylar sürdü ama olumsuz birsey soylemediler.Bizim tek sorunumuz hareketlilik olmamasi gibi gorunuyor.
Bizim en büyük yanılgımız bu değerlerle de olur varikosel sorun değil ameliyatla büyük dğeişim olmaz zmn kaybı denmesiydi. Öyle apar topar başlamıştık tedaviye. Şimdi 2 tane başarısız olunca tekrar eşimin tedavisine yöneldik tekrar. Ama yine bize ameliyat gerek olmadığını büyük bir boyutta olmadığını söyledi yeni gittiğimiz üroloji doktoru. İlaçla değeri düzelticez normal yolla olur acele etmişsiniz tüp beneğe başlamakla dediBen anlamıyorum ameliyat olmadan neden tüp bebek yapıyorsunuz. Eğer başka bir sorununuz yoksa ameliyat olup doğal yolla deneyin derim.
Mesela bizim başka bir sorunumuz yoktu, benim hormonlar ve yumurta rezervi falan normaldi. Öncesinde korunmasız ilk denememizde hamile kaldım ve büyük oğlum doğdu. Sonra birkaç yıl ara verdik, tekrar denediğimizde bir süre olmadı. Eşimde varikosel çıktı ama bize ameliyat olmadan da hamile olabilirsiniz dendi. Ama iki kez bebeklerin kalbi 6. haftada durdu ve düşük yaptım. Sonrasında ameliyat oldu, ameliyattan sonra 4. ayda tekrar hamile kaldım ve 2. oğlumu dünyaya getirdim. Eğer başka bir sorununuz yoksa eşin ameliyat olmalı. Varikosel spermleri öldüren bir rahatsızlık. Spermler yaklaşık 3 ayda oluşuyor, o yüzden ameliyat sonrası en az 3 ay beklemek gerekiyor ki yeni spermler oluşsun.
Hareket sıkıntısı yuzunden yumurtalar dollenmiyor demisti doktor.Ama beni dollenmeyen yumurtalarimda genetige gitmedi yumurtalar m2 cikti diyorlar neden dolllemedi dedigimde kimsenin mantikli bir aciklamasi yok.Bu defa cip yontemini deneyeceğiz insallah olumlu bir sonuc aliriz.Hareketlilik de tüp bebekte önemsiz aslında, illaki bir sebep vardır ama işte taksit taksit test vs istiyorlar
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bir sonuç alırsınız, bi şekilde yorucu da olsa herkes bir sonuç almış zaman içerisindeHareket sıkıntısı yuzunden yumurtalar dollenmiyor demisti doktor.Ama beni dollenmeyen yumurtalarimda genetige gitmedi yumurtalar m2 cikti diyorlar neden dolllemedi dedigimde kimsenin mantikli bir aciklamasi yok.Bu defa cip yontemini deneyeceğiz insallah olumlu bir sonuc aliriz.
İnşallah hepimiz güzel sonuclar alırız gercekten süreç cok yorucu .İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bir sonuç alırsınız, bi şekilde yorucu da olsa herkes bir sonuç almış zaman içerisinde
Değer hiç düzelmezse ben ameliyatı gündeme alırım diye düşünüyorumBizde de varikosel var reflülü ama derecesi küçük operasyon a gerek yok dediker
3 aylık takviye hiç bir işe yaramadı
Başka bir doktora dahamı gitsek ne yapsak hiç bilmiyorum
Sizi hatırlıyorum hangi ildeydiniz acaba?Değer hiç düzelmezse ben ameliyatı gündeme alırım diye düşünüyorum
Tamam sanırım Aral bey in hastasıydınız.Bursadayız
bende derece düşük olsa bile reflünün sperm i bozduğunu düşünüyorumDeğer hiç düzelmezse ben ameliyatı gündeme alırım diye düşünüyorum
Ben de öyle düşünüyorum da hiç bir kadın doğum uzmanı böyle düşünmüyorbende derece düşük olsa bile reflünün sperm i bozduğunu düşünüyorum