Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı olmadan başarısız tüp bebek denemeleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
5. Güne gitmesi güzel bişey bence . Genetik test ben hiç yaptırmadım tüm değerler her şey normal benim açımdan ama ben de yaptırsam mı acaba ? Adı tam olarak ne diye geçiyor

Devlet hastanesinden tıbbi genetik bölümünden randevu alıyorsunz hem kendi adınıza hem eşinizin adına.

Tüp bebek bölümünden yönlendirildim dersiniz. Bende hiç gebelik olmadığı için hiç gebelik olusmadı dedim.

Düşük yada başarısız tüp bebek denemeniz varsa onu da söyleyebilirsiniz.

Ya eşimin işleri o kadar yoğun ki devlette gün bulup gitmemiz beklememiz fln imkansıza yakın. Biz mecburen özel bir lab da veririz araştırayım biraz o konuyu da

Ya eşimin işleri o kadar yoğun ki devlette gün bulup gitmemiz beklememiz fln imkansıza yakın. Biz mecburen özel bir lab da veririz araştırayım biraz o konuyu da
Siz Bursa şehir hastanesinden Mhrs sistemi Üzerinden randevu alın siz başlayın testlerinize eşinize sadece bir kere 5 dakika ihtiyacınız olacak.
Bu testler çok pahalıdır özelde

Siz Bursa şehir hastanesinden Mhrs sistemi Üzerinden randevu alın siz başlayın testlerinize eşinize sadece bir kere 5 dakika ihtiyacınız olacak.
Peki ben mhrs den randevu açtığımda eşimle gidebilsem beraber testlerimizi alırlar mı ? Yoksa eşime de ayrıca randevu oluşturmam mı gerekiyor

Bu testlerin sonucu ne kadar zmnda çıkıyor acaba? 11 marta kaan aydostan randevu aldık ank ya gideceğiz

Bir ay sürer, neden gitmek istemiştiniz ?.
Eşimde varikosel var ve ameliyat olmadan tüp bebek sürecine başlamıştık. Şimdi iyi bir doktordan öneri alıp ameliyat mı olalım yoksa sadece takviye mi tavsiye edecek bilgi almak istedik. Sperm dna hasar testine bakıyoemuş bi de kaan hoca onun aonucunu da mrk ediyorum. Sizin bu tıbbi genetk bölümünde alınan testler sadece kan testi değil mi ?

Evet yalnızca kandan bakılıyor

Rica ederim. Yardımcı olurum tabii. Haberlerinizi bekliyorum. :)
Tekrar merhabalar. Dün Kaan hoca ile randevumuz vardı. Eşimi muayene etti ve varikosel için ameliyatlık bi boyutta olmadığını söyledi. Klomen coenzim q10 ve trental ilaçlarını verdi. Sperm mitokodrial membran paneli testleri istedi bizden. Dna hasar testi başka bir alandaydı onu işaretlememiş. 18 nisanda online olarak sonuçları göndercez. Bunlara ek nohut havuç ısırgan otu çayı incir ve siyah çekirdekli kuru üzüm tavsiye etti. Lab da sorduğumda bu test için spermi parçalayıp genetiğini inceleyeceğiz dediler. Kaan hoca değerlerimiz çok kötü olmasına rağmen ilaç tedavisiyle normal yolla çocuğumuz olabileceğini söyledi. Tüp bebeğe başladığımız için çok paniğe kapılıp hızlı hareket ettiğimizi belirtti. Bi de sayı ve morfolojiyi söylediğimde onları dert etmeyin dedi. Ben konuşmalarından asıl eğildiği konunun dna hasarı olduğunu anladım. Sanki hasar halolursa diğer değerler çok iyi olmasa da gayet çocuk olur gibi rahat konuştu. Burda hep dna hasar testini istediğini görmüştüm bizden istenilen testi yaptıran var mı acaba inşallah bilen birileri görür…

Evet bu testi istiyor bazı hastalarından. Sperm mitokondrisi yani hatırladığım kadarıyla sperme enerji veren orta kısım. Bazen mitokondri azlığı sperme enerji ve hareket kabiliyetine imkan vermiyor. DNA hasar testi gibi ayrıntı testi bu da. Gayet iyi yapmışsınız gitmekle. Bunun sonucuna göre takviye değişikliğine gidiyor çünkü.

Kaan hoca derine inerek sorunu çözüyor. Evet ona göre sayı, morfoloji şuan önemli değil. Hakikaten de morfoloji sayısı yüksek olup gebe kalamayan var. İlaçları kullanırken diyeti sakın ihmal etmeyin. Dediklerini tüketin düzenli olarak. İnşallah hızlıca güzel sonuçlara ulaşırsınız. Bu arada Kaan hocanın sayfasında mitokondri konusunda da makaleleri var. Göz gezdirirseniz iyi olur. Güzel günler :)

Evet dün biraz bakabildim sayfasına detaylı incelerim Evet ısırgan otu çayı incir ve kuru üzümü benim için de tavsiye etti, artık düzenli tüketicez. Gelişmeleri yine yazarım belki okuyup benim faydalandığım gibi sonradan okuyup faydalanan olur

Merhabalar size tavsiyem ankarada ahmet hakan haliloğlu cok iyi bir ürolog kaan aydosla sadece mesajlasilabiliyor 1 defa muayene oldu esim kaan beye zaten sistemleride kotu ben 2. Mesaji yazamadan direk yazip kapatiyor sistemi ahmet hocanin ilaclariyla benim esim duzeldi varikosel ameliyati oldu ilk evlendigimiz sene ama bir rakam bile duzelme olmadi.kaan bey zaman kaybi oldu bizim icin. Ameliyatla degil ilacla biraz duzeldi esimin durumu birde ozellere coook gittik biz ozelde resmen esimin sperm testleriyle oynadilar sıfır cikan hareket devlette 18 cikti digerinde 20 cikti ozellere asla guvenmiyorum.Esimin ameliyatindan 1 ay sonra ben dogal yolla hamile kaldim 3 aylik kalbi durdu kurtaj oldum.ondan bi 6 ay sonra birde kimyasal gebelik yasadim .sonrasinda 3 basarisiz asilama 3 basarisiz tup bebek oldu . Nasip kismet isleri birazda aslinda

Benim bu hamileligimin esimin ameliyatiyla ilgili olmadiginida soyledirler .Spermler 3 ayda yenilenirmis tesadufen hamile kaldim yani . Ameliyat sonrasi duzelme malesef olmadi

1 tane dondurulmuş embriyom kaldı benim de. Eşimin değerlerinin düzelmesi için 6 aylık bir süre öngördü Kaan hoca, bu sürede düzelmezse ameliyatı tekrar gündemimize alcam şu an için gerek olmadığını söyledi. Ben de açıkcası söylediğiniz vakit kaybı ve kandırmaca hissini tüp bebek merkezleri için düşünüyorum. Bilerek irdelemeyip hemen başlatıyorlar ki başarısız denemeler olsun. En baştan tüm testleri isteyip tam sorunu bulup asla başlamıyorlar. Biz o kadar kötü sperm değerleriyle başladık ki tedaviye. Oluşan embriyoların kaliteli olduğunu ztn hep sorguladım ki 2 transfer de başarısız oldu. Ya da belki de benim yumurtam yeterince kaliteli değil hiç bir ek takviye almadan yumurtalar toplandı şu an ki bilgi birikimim olsaydı çok daha farklı başlardım tedaviye. Bu takviyelerle erkek için çok ciddi değer değişimi olan örnekler var burda çabalamak lazım. Ama tabiki takdir Allahın zamanı gelmemişse kısmet değilse ne yapsak boş …

Benim bu hamileligimin esimin ameliyatiyla ilgili olmadiginida soyledirler .Spermler 3 ayda yenilenirmis tesadufen hamile kaldim yani . Ameliyat sonrasi duzelme malesef olmadi
Dna hasarına bakılmışmıydı eşinizin onda bir düzelme oldu mu takviyelerle

Kesinlikle oyle bizim dogal yolla olan gebelik su anda olmuyor devlet hastanesinde tup bebek denememde embriyo olusabilmisti transferim oldu 3. Gun ama ozellerde yumurtlar dollenmedi bile cok iyi bir doktorlardi guya gittigim doktorlar ama devlette olan dollenme ozellerde olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…