Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Var mı böyle evi olan kızlar ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
oturma odam gecen seneye kadar böyleydi.mavi-lacivert-beyaz
hoşuma gidiyodu aslında,ferahtı ama,hem bi süre sonra sıkıldım hem de koltuğum beyaz ketendi...
kullanımı biraz sıkıntılıydı...
şimdi camel-yeşil-krem tonlarında yaptım odayı...
kesinlikle bu şekilde daha sıcak :69:

çooooooooook beğendim.turkuaz inanılmaz bi ferahlık katmış odaya.ben salonumu gül kurusu yapmayı düşünmüştüm.ama buda harika duruo..bayıldım

Buranın takipçilerindemin ve hep aynı tarz mobilyaları görmekten gına geldi krem beyaz kahve siyah kırmızı her ev aynı tabiki zevk meselesi ama çok garip geliyo bana herkezin aynı şeyleri beğenip alması herkezin evi tertemiz çok yeni epeyce paralar harcanıyo yanlış anlaşılmak istemem ama hep aynı hep aynı değişik bişey görmek umuduyla açtığım her topikte aynı eve bakıyomuşum gibi geliyo
Bence çok hoş eklediğin resimler en azından çok farklı bende ilerde mobilyalarımı değişticem ve bu tarz bişeyler yapmak var aklımda baya bi resim var bende fikir edinebileceğim birsürü resim indirdim intrenetten allah herkezin gönlüne göre versin ..

bence bu renk oturma odasında daha iyi durur salon için biraz hafif kalıyor:26:

Bu tarz evler bana yaşamalık değil bakma'lık gibi geliyor .
Bir an dikkat çekiyo hosuna gıdıyor . ama sonra karışık ve soğuk gelıyor .. sankı katalog resmi gibi ..

ben daha sade ama keskin hatlar yada duz saydam seylerden hoşlanıyorum .
Mesela şunlar :

$salon-dekorasyon-300x227.webp$5826-avatarz-1161781224_i_6971-1.webp$10.webp$modern-salon-dekorasyonu.webp$penthouse_modern_salon.webp

tarz meselesi galiba benim pek hoşuma gitmedi :kedi:

katılıyorum benimde hoşuma gitmedi açıkcası yani bu tür renkler bence riskli çok cabuk modası geçen tükenen tarzlar olduğu için uzun süre kullanıma dahil olmaz bu tür bir düzen ama tabiki zevk ve tarz meselesi ben açıkcası böyle bir riske girmem....

zevk meselesi benim zevkim degil acikcasi ben bu tür renkleri sevmiyorum duvarda ya da mobilyada siyah beyaz kahverengi her zaman icin ideal tabi herkesin kendi zevki

Bence hepsi de çok güzel, tam bana hitab eden renkler.

Kullanım açısından, çok koyu renkler gibi bembeyaz da sıkıntı yaratabilir tabi, ya da 2. resimdeki mavi kanepe de en ufak lekeyi belli eder gibi göründü bana. 1. ve 3. resimdeki koltuklar gibi biraz deseni/çizgisi olan şeyler daha pratik olur sanki (tümü çizgili olursa o da gözü yorar herhalde). Yani koltuk, kanepe de biraz desen, yastıklar düz renk ve halı da biraz desen olmalı bence. Çok açık renk ve geniş, geniş desensiz alanları olan halıları kullanmak çok zor, üstünde yürürken bile iz kalıyor o tip halılarda.

Allah gönlünüze göre verir inşallah.

duvarların mavi olması soğuk hava veriyo ama koltukların krem, yastıkların mavili olması güzel,kırmızı yastıklar da konabilir aralarına canlılık katar

biraz cottage biraz vintage gibi. bu dekorasyon için bence yüksek tavanlı bir daire lazım.rum mimari uzun pencereler yada boydan kapanan amerıkan pencereler. bizim tavanları basık gömük zevksiz mimarisi olan evlere olmaz malesef. ayrıca bu tarz mobilyaları seri üretimde bulmak çok zor. kısacası hem zaman alıcak, hem maddi yönden zorlayacak bi dekorasyon. ama güzel :) dilerim kavuşursunuz

Son düzenleme:
salon için olmasada oturma odası için çok güzel bencede...bu tarz bir odayı yapmak çok masraf gerektirmez , odanı maviye boyayıp , bir duvara turkuza beyaz damask desenli duvar kagıdı kullanıp , ikeadan beyaz pufidik bir kanepe , beyaz büyük bir sehpa alabilirsin...2 tanede mavili berjer aldınmı tamamdır...
ceviz görünümlü mobilyalardan istiyorsan da mudo da bunlara çok benzer ürünler var ve fiyatları diğer ürünleri gibi yüksek değil üstelik bugun bakmıştım %30 indirim vardı:)
inşallah gönlüne olur herşey

Back
X