Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Var mı böyle evi olan kızlar ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..Bu sebeple konunuz Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu başlığına taşınmıştır.

Senin resimleri bende netten bulmuştum, koleksiyonumun içindeki resimleri görünce hemen geldimzemuszemus Bu koltuklar country tarzı daha cok..Çok beğenmiştim senin gönderdiğin renkleride.

Pembe ve bej uyumuna bayılıyorum ben..

Sıcak bir hava olmasını bende çok istiyorum ama benim renklerim bej koltuk, çiçekli pembenin ton ton reklerinde,yeşilin en tatlı tonunda yastıklar..olucak inşallah.

Belki istedigin tarz mobilya bulamayabilirsin ama en azından renkleri ve tarzı yakalayabilirsin bence.

Bende cok begendiğim modelleri eklemek isterim.Sıcacık , hayat dolu dekorasyonlar:)
Eki Görüntüle 37972

Eki Görüntüle 37973

Eki Görüntüle 37974

Eki Görüntüle 37975

bende bu tarz ewleri çok sıcak ve huzur dolu buluyorum ama eşim pembe rengini sevmiyor evcilik mi oynuyoruz diyor :1: bana kalsa direkt böyle mobilyalarla doldururum evide işte karar ikimizin kararı olunca mecburen daha klasik şeylere yönelmek zorunda kalıyor insan... ama siyah beyazı da çok severimm o yüzden pek bi sıkıntı yok da yine de pembeler morlar daha sevimli gelilyor :16:

Çok güzel,ben klasik dekorasyonu sevmedğim için modern dekorasyon bayılırım
foto eklemeye yapamadım bir kaç foto göstermek isterdim

öyle fotolara bakınca aydınlık gibi gözüküyor ama evin duvarlarını koyu renge boyayınca ev karanlık oluyor. açık tonlar tercihimdir.

bu tonlar sıkar bir müdddet sonra odanın geniş büyük ferah olması lazım böyle bir konsept için daha farklı alışılmışın dışına cıkacak renkler kullanmayı dene ben hardal sarısı mor kullandım sende o tonlarda düşünebilirsin benim ev büyük ama girip çıkamıyorum otel diye kullanıyorum hayırlısı canım

hahah türkiyede neden avangarde ve vintage mobilyanın satılmadıgı belli cunki insanlarda belli kalıplaşmış fikirler var soğuk olması beyaz krem tonlarının hakim ve mavilerin yoğun olması.
koyu maviler kullanılsa daha sıcak olurdu.
valla ben cok beğendim ihtiyacımız olan evler aslında bole bence.

ben çok beğendim ilk sayfadaki mavi döşeli odayı ve 3. sayfadaki pembeli odayı

benim oturma odamda mavi tonlarında..çok seviyorum odamı 4 senedir kullanıyorum ve hala usanmadım
evimin en sevdiğim köşesi oturma odam..çok ferah duruyor

Back
X