• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Var mı böyle evi olan kızlar ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bende beğendim mavi beyaz kombinasyonunu.koltukları beyaz, duvarları mavi yaparsan sıkıldığında değiştirmen fazla sorun olmaz.yastıklar falanda mavi olabilir mesela.pinky senin eklediğin 3. resimde çok hoş.inş gönlüne göre döşersin evini:)

a.s

cnm seninkilerde çok muhteşem işte ben böle evleri seviorum bazı arkadaşlar siyah bordo kahverengi mobilya alıyorlar ama bnm hiç tarzım deil hemde hiççççççç

Canım bende koyu mobilyaları renkleri hiç sevmiyorum. Bayılıyorum bu renklere tarzlara. Beğendiğine sevindim tatlımkaydirigubbakcemile5

Canım bende koyu mobilyaları renkleri hiç sevmiyorum. Bayılıyorum bu renklere tarzlara. Beğendiğine sevindim tatlımkaydirigubbakcemile5

ee cnm evlilik varmı ufukta senin yakında böle bakınıos ama bnm evlenmeme daahaa 3 sene var püff :gitme:

bence ekledigin resimler bi harika..son derece rahat ve yaşanası bir ortam..süslü ve abartılı ortamlar bana hep yapmacık dogallıktan uzak gelmiştir...ne o öyle bir sürü biblo örtü,sanki züccaciye dükkanı gibi.toz alırkende indir bindiri de cabası...bence 10 numara bir zevke sahipsin..renklerde harika..inşallah istedigin gibi güzel bir evin olur canım.

hepsi güzel canım ama evlenmeden önce böyle hayal kuruyosun ama evlenirken herşey istediğin gibi olmuyor, bi kere piyasadaki ürünler istediğin gibi olmayabiliyor yada maddi olarak uymuyor maddi durumunuz iyiyse biraz daha rahat olabilirsin tabi, inşallah herşey istediğin gibi olur. bide salon için biraz daha sıcak renkler seç bence bu renkler daha çok yatak odası için uygun olabilir dinlendirici çünkü.

benim zevkime hitap eden cinsten..cok seviyorum bu tarz dekorasyonları. inş. böyle dekore edersin canım evini.

mavi soğuk renklerden biridir turkuaz da mavi tonu ya herkesin hoşuna gitmeyebilir... mesela turkuaz ve beyazın yanına kırmızı objeler detaylar eklersen daha sıcak olabilir ortam ama ben beğendim canım

ben çok beğendim şahsen...bende oturma odamı turkuaz mavi tonlarında istiyorum...maviyi bende sözlümde çok seviyoruz....aslında önceden sarılı yeşilli falan düşünmüştüm sıcak olur diye ama sonradan fikrimi değiştirdim mavi huzur veriyor,dinlendiriyor....oturma odası için bu bakımdan uygun aslında....:kahve:

ben bu tarza bayılıyorum...evet forumdaki evler çoook şı,ama bene hiç tarzıma yakın bi ev bulamadım......bu tarzda belki mavi değil ama uçuk pembeler yda sarı turuncu ağırlıklı olabilir....

Güzel bence canim, farkli. Ama arkadaslarin dedigi gibi sIkIlabilirsin bu renkten.
Bizimde bi ara salonumuz maviydi, aslinda soguk degilde cok rahatlaticiydi ama bir zaman sonra degisIklik istediginde illa duvarlarida boyaman gerekiyor.
Mesela koltuklarini, mobilyayi sade beyaz alip, haliyi, yastiklari ve süsleri renkli alabilirsin. Duvarlarda beyaz olacak tabi. Böylece kullandigin renkten sIkIlinca haliyi,süsleri ve yastiklari kolaylikla degistire bilirsin.
Duvarlari boyamana, yeni mobilya almana gerek kalmaz.

benim koltuklarımda turkuaz ama koltuklar açık renk olunca salon daha hafif gözüküyor ben bunu kapatmak için ağıra yakın ama çokta spor olmayan yemek odası aldım istersen sende öyle yapabilirsin yada beyazla istiyorsan beyaz bir duvar ünitesi eğer kirada değilsen güzel olur koltuklar çok şık duvarları saten boyayla silinebilir olsun yarıya kadar beyazyarıdan sonrası tukuaz birleşme kısmına bordür yada duvar stıckerr uygun renklerde çicekli hoş olabilir kirada oturacksan bence hiç zahmete girme taşınma ihtimalini düşün ama tukuaz hem temizlik isteyen bir renk hemde iç açıcı..umarım hayllarin gerçek olur canım...:3:

Back
X