Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Var mı böyle evi olan kızlar ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Kızlar ben dekorasyona çok önem veriorum daha evlenmeme var ama şimdiden herşeyi kafamda planladım neyi ne renk nerden alcam hepsi bir bir yazılı forumdaki resmi olan evlere bakıorumda heposi birbirinden şık ama benim istediğim gibi bi ev göremedim daha ben şirin ve sıcak huzurlu aynı şu resimlerdeki gibi salonum olsun istiyorum turkuaz ve beyaz karışımı buyrun birde siz bakın

ya harikalar yaaaaaaaaaaaa

Eklentiler

• $_3223-Contemporary-livingroom-interior-design.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 174
  • $11.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 174
  • $laura-ashlet-6.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 163
  • $turquoise_living_room.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 201
Son düzenleme:
aydınlık olmuş ama hakikaten soğuk sıcacık bir ortam değil ki ben maviyi çok severim ama soğuk geldi banada:sinifsinif:

Çok güzel.Gönlüne göre, böyle döşenmiş bir evin olsun. bayanssulusmile

bizim yazlıktaki salonda bu tarz ve renk ama inan sıkıyor güzel ama sıkıcı

icine pembeli cicekli yastik yada halida olabilir girerse daha sicak bir oturma odasi olur.hersey mavi olursa bir zaman sonra sikilirsin cünki maviyi ben kullandim oturma odam da degistirecegim günü dört gözle beklemistim.

Ben de dekorasyona çokkkkkkk meraklıyım cnm.Özel dosyalarım var evde yıllardır beğendiğim modelleri içeren ,lakinnnn evlilik aşamasında herşey istediğin gibi olamayabiliyor.Biz eşimle 3 ay gezdik,ne yazık ki böyle senin gibi aklımızda belirlediklerimizi bulamadık,yakın modellerde inanılmaz pahalıydı örneğin beğendiğimiz yatak odaları 8000-12.000 TL arasındaydı epeyce moralimiz bozulmuştu.Bir diğer sorunda ev senin değilse kesinlikle istediklerin olmuyor.

ınşallah günün birinde sen hayallerindeki gibi eşyaları alır bizlerlede paylaşırsın.

benim tarzım değil ben daha cıvıl cıvıl renkler seviyorum evmde turunculu yeşillidir ama mavi sıcak bi renk değil bence ferahlatıcı ve aydınlık bi ev olur mavi renk ile ama sıcak olsun dersen mor lila yeşil daha iidir

benimde oturma odam turkuaz rengi..iyikide almışım.evim enerji dolu gelenleri ve beni çok mutlu ediyo..hatta evinizin en sevdiğiniz köşesi bölümünde var canım bakabilirsin..

bence çok hoş.. ben çok severim turkuaz-beyaz kombinasyonunu... sıcak değil orası doğru ama güzel.... daha sıcak bir ev istiyorsan turkuazı bej ya da kahve rengi ile kombinlemelisin.

QUOTE=joey;11928998]bence çok hoş.. ben çok severim turkuaz-beyaz kombinasyonunu... sıcak değil orası doğru ama güzel.... daha sıcak bir ev istiyorsan turkuazı bej ya da kahve rengi ile kombinlemelisin.[/QUOTE]

Kızlar sınırsız paramız olduğunu hayal etsenize üff biz ne evler yaratırdık be

cıvıl cıvıl olurdu her yerrrrr mirmirmirmir :sm_confused:

Eklentiler

• $Schlafzimmer_01.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 78
Renkleri de, yerleşimi de süper.. bana hiç soğuk gelmedi aksine gerçekten çok beğendim.

Son düzenleme:
kızlar allah hepimize gönlümüzdeki evi kocayı dekorasyonu kısacası düşlerimizdeki hayatı versin
kaydirigubbakcemile2

Senin resimleri bende netten bulmuştum, koleksiyonumun içindeki resimleri görünce hemen geldimzemuszemus Bu koltuklar country tarzı daha cok..Çok beğenmiştim senin gönderdiğin renkleride.

Pembe ve bej uyumuna bayılıyorum ben..

Sıcak bir hava olmasını bende çok istiyorum ama benim renklerim bej koltuk, çiçekli pembenin ton ton reklerinde,yeşilin en tatlı tonunda yastıklar..olucak inşallah.

Belki istedigin tarz mobilya bulamayabilirsin ama en azından renkleri ve tarzı yakalayabilirsin bence.

Bende cok begendiğim modelleri eklemek isterim.Sıcacık , hayat dolu dekorasyonlar:)

Son düzenleyen: Moderatör:
a.s
cnm seninkilerde çok muhteşem işte ben böle evleri seviorum bazı arkadaşlar siyah bordo kahverengi mobilya alıyorlar ama bnm hiç tarzım deil hemde hiççççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…