Var mi bir yorum yapmak isteyen

prensesleia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
121
0
Arkadaslar selam, yurdumdan uzakta bu mesaji yaziyorum. Canim cok fal baktirmak istedi fakat burada fal bakan birisi bilmedigim icin kesin vardir cunku arap ulkesindeyim ama dillerini bilmedigim icin anlattiklarini anlamam :) Belki siz asagidaki fincan resimlerine gore bir kac bir sey soylersiniz diye dusundum.

Eklentiler

• $Picture 7.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $Picture 8.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $Picture 9.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $Picture 10.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $Picture 11.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 61
  • $Picture 12.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $Picture 13.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $Picture 14.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $Picture 15.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $Picture 16.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 45
Hasta biri mi var çevrende? Yatan birini gördüm ama hastalığı çok önemli değil, sıhhatine kavuşması yakındır. Aşman gereken ya da aşmayı istediğin bir hedef gördüm bu hedefin için sana bir haber geliyor azim kazanıyorsun. Saçları az olan bir erkek var hatta iki erkek var. Sana destek oluyorlar. Ama sen onları pek umursamıyorsun gibi. Başkalarına daha çok güveniyorsun güvendiğin kişiler bazen senin aleyhine şeyler yapıyor. Çok fazla dedikodu var etrafında. Gelinlik giymiş brini gördüm yakın zamanda evliliği. Arkasında bıraktığı biri var aklı onda kalmış bu kişinin. Hane içinde seni üzen şeyler var, bazen aşırı canını sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…