• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vanilyalı sexy doldurma parfüm önerisi??

Almak istiyorum bunu ya. Sanırım aradığım koku bu. Pamuk şeker en baskın notasıymış.
Ağır ama bir yandan da çok güzel bulduğum bir koku. İlk fırsatta sipariş edicem.
misspera'da varmış.
Bunun gibi yoğun pamuk şeker kokusunu yazın hissettim. Çok kullanana rastladım. O mevsimde bile beni çok etkilemişti güzelliği.

Sen birde şuan ki mevsimde kokla, doyamazsın koklamaya. Aşırı güzel bir koku.
Benimde yarılandı şişem:) Gecen sene almıştım.
Kesinlikle tavsiye ederim cok güzel bir koku. Ve cook kalıcı.

Kenzo amour vanilyalı tatlı böyle sütlü vanilya gibi kokan kremsi bir koku.
212 sexy ise oryantal böyle sıcak baharatlı ama aynı zamanda gercekten adı gibi seksi olan bir parfüm bence.
Ayrıca ikiside şekerli kokular değil. Yani şekerli diyince benim aklıma Lolita lempicka, escada magnetism falan geliyor açıkcası.
canm hızlı al dan aldıgın parfümün altındaki kodu sorgulattın mı hiç? mizudan parfüm alan birisi kalıcı deil die sorgulatmıs parfümün son kullanma tarihinden 3 yıl gecmişş ürün orjnal fakat kalıcı deilmiş 3 yıl gectigi için senin parfümede bakar mısın rca etsem mizudan alacaktm vazgectim hızlı alda tarihler, gecmemisse ordan almak istiorm

canm hızlı al dan aldıgın parfümün altındaki kodu sorgulattın mı hiç? mizudan parfüm alan birisi kalıcı deil die sorgulatmıs parfümün son kullanma tarihinden 3 yıl gecmişş ürün orjnal fakat kalıcı deilmiş 3 yıl gectigi için senin parfümede bakar mısın rca etsem mizudan alacaktm vazgectim hızlı alda tarihler, gecmemisse ordan almak istiorm
benim aldığım parfüm 2014 cıktı hızlıaldan..mizudan benim hep 2015 çıkıyordu.

Back