• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm seçemiyorum :((

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim, bu yüzden siteyi kullanmakta takıldığım zamanlar olabilir şimdiden kusuruma bakmayın, sizden yardım istiyorum... ben kalıcı ve yumuşak kokulu bir parfüm arıyorum forumda çok dolaştım ama aradıklarımı bulamadım, kullandıklarım hakkında fikir vereyim isterseniz. daha önce cacharel noa kullandım ama hiç kalıcı olmadı, d&g light blue sevdim ama sıkıldım kokudan, lacoste pour femme kullandım ama beğenmedim ve bana yakışmadı, tresor in love beğendim ama koku durdukça sanki gül suyu gibi gelmeye başladı bana bi de cool water kullandım ama arkadaşımda var ve pişti olmaktan sıkıldım... yani anlayacağınız yeni bir parfüm arayışındayım, bu saydıklarım orjinallerde ki fikirlerimdir. ben vanilyalı koku sevmiyorum pudra kokusu bebek yada en favorim deniz kokuları istiyorum aklımda 5 isim var
Cerruti 1881
212 sexy
Gucci rush
Hypnotic poison
Armani gio
bunlar hakkında nasıl koktukları yada kalıcılıkları hakkında fikirleriniz varmı? ya da bana başka parfüm önerileriniz var mı? önerilerinizde orjinal yada dolum olarak belirtirseniz çok sevinirm şimdiden sağolun :)) aranıza hoşgeldim :))
son not olarak devamlı internetim yok ara ara arkadaşımdan rica edip tavsiyelerinizi okuyacam cevap veremezsem yanlış anlamayın lütfen...

212 gucci rush hypnotic poison bunlar güzel kokular ama bece ağır gece ya da kışı kullanılabilecek kokular. üçü de kalıcı. açıkçası ben hiç bi parfümün dolumunu önermem hiç biri orjinalin yerini tutmuyor. ama bu kadar ağır kokuları seviyosan dior addict ve ya dolce gabbana the one deneyebilirsin. the one çok da ağır değil aslında ama bayaa kalıcı. pudra kokusu olarak da chloe signature öneririm kalıcı değil ama edt si sanki daha güzel kokuyor.

212 gucci rush hypnotic poison bunlar güzel kokular ama bece ağır gece ya da kışı kullanılabilecek kokular. üçü de kalıcı. açıkçası ben hiç bi parfümün dolumunu önermem hiç biri orjinalin yerini tutmuyor. ama bu kadar ağır kokuları seviyosan dior addict ve ya dolce gabbana the one deneyebilirsin. the one çok da ağır değil aslında ama bayaa kalıcı. pudra kokusu olarak da chloe signature öneririm kalıcı değil ama edt si sanki daha güzel kokuyor.

canım ben ağır koku sevmiyorum hafif kokular daha bana uyuyor ama ben parfümümü buldum versace versense süper güzel tenime çok iyi uydu
bu arada bende eskiden orjinalciydim ama şimdi bahsettiğim siteden açık alıyorum ve süper ötesi kalıcı tavsiye ederim

armani code çok güzel kokuyor bu arada ben orjinal parfümleri bi abiden 70 liraya aldım o abiyi bulursam numarasını alacağım istediğim parfümü indirimli verecek. isteyen varsa 70 tl ye bana mesaj yazabilir..

Back