- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
- 648
- Konu Sahibi -denizkizi
Evet.bana epey vanilyalı geliyorvanilyalı mı flowerbomb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet.bana epey vanilyalı geliyorvanilyalı mı flowerbomb
vanilyalı mı flowerbomb
gerçi çiçek kokusu sanırım :)Bende vanilyali koku severim ama kenzo amour begenmiyorum. Favorilerim lolita lempicka l ve flowerbomb
Lolita lempicka flowerbomb daha şekerli kokular.gerçi çiçek kokusu sanırım :)
neyse kenzoyla lolita lift arasında kaldım zaten dpye uğradığımda halledeceğim.
Haklisiniz acik parfüm olunca kalote dusuyo kokular da degisiyo ogrenci oldugum icin hani orjinale 100 liradan fazla vermek istemiyorum paraya kiyamiyorum begendigim bu kokular da 200 lirayi cok rahat geciyo baktim.. dp den bir tane vanilyali koku alip, orjinal olarak da c. Aguilera by night ya da burbery clasic almayi dusunuyorum netten.Lolita lempicka flowerbomb daha şekerli kokular.
Ve ağırlıkları vanilya olsada lolita lempicka l olanında tarcın , portakal kokusuda baskın.
Ama amour sütlü vanilya gibi.
Yani daha düz bir koku. Daha hafif..
Flowerbomb ise çicek notaları var ama
La vie est bellenin hafifletilmiş hali gibi bir kokudur.
Paculinin verdiği şekerimsi tatlılık vardır.
Ama ben seviyorum flowerbombu hatta kendime alacagım..
Acık parfüm istediğinden cok fazla secenek sunamadım.
Çünkü genelde orjinalleryle pek benzemıyorlar.
Burberry classic gerçekten güzel seçim..Haklisiniz acik parfüm olunca kalote dusuyo kokular da degisiyo ogrenci oldugum icin hani orjinale 100 liradan fazla vermek istemiyorum paraya kiyamiyorum begendigim bu kokular da 200 lirayi cok rahat geciyo baktim.. dp den bir tane vanilyali koku alip, orjinal olarak da c. Aguilera by night ya da burbery clasic almayi dusunuyorum netten.
Kız allah canını almasın koptum huasjansnya başlık mı çekiyor ben mi fesatım her seferinde vajinalı sexy parfüm...diye okuyorum yahu
kendimden korktum valla kaç olduKız allah canını almasın koptum huasjansn
ya başlık mı çekiyor ben mi fesatım her seferinde vajinalı sexy parfüm...diye okuyorum yahu
Hiç o açıdan bakmamıştımkendimden korktum valla kaç oldu
Çok güzel bir koku o ya kurabiye gibi kokuyor ama biraz ağır.Kizlarrrrrr bugün yves rocher de vanille noire adli kokuyu denedim. Mü kem meeeelll
Kesinlikle bu kokuyu alacağım hatta şişelerce almak istiyorum..
Evet canim agır ama tam kış kokusu ve benim gibi bir vanilya canavarına hitap ediyor sıktıktan sonra biraz daha hafifliyo ama tam aradığım kokuyu buldum.. keşke 100 mlsi olsaydi o kötü benim icin.Çok güzel bir koku o ya kurabiye gibi kokuyor ama biraz ağır.
Bu kış bende almak istiyorum ondan ama ilk önce Yves rocherden aldığım armut&karamelli kokuyı bitirmem lazım.
Oda yılbaşına özel cıkmıstı..
Nasıl ya...100 ml değil mi zaten?Evet canim agır ama tam kış kokusu ve benim gibi bir vanilya canavarına hitap ediyor sıktıktan sonra biraz daha hafifliyo ama tam aradığım kokuyu buldum.. keşke 100 mlsi olsaydi o kötü benim icin.
Teşekkür ederim canim212 sexy çok güzel vanilyalı yumuşak baharatlı kremsi böyle makyaj malzemesinin kokusu gibi geliyor bana miss gibi bir koku hiç rahatsız etmiyor baymıyor insanı hatta durdukça uni nin pembe renkli ıslak mendili var bilen vardır belki kokusunu onun gibi kokuyor çünkü hafiften çiçeksi bir koku 212 sexy :) vee evet orjinaliyle açığının arasında gerçekten pekde bi fark yok bence açık parfüm olarak almak daha mantıklı senin için öğrencisin sonuçta :)
aynen öle bnde gecen gün denedimm resmen asık oldum birde kolay kolay hiç bir parfümü begenmemn ama o beni kokladıkca kendine ceken bir koku oldu sizinle zewklerimzz aynı sanırımm baska hangi parfümleri begenırsınzz ??Kizlarrrrrr bugün yves rocher de vanille noire adli kokuyu denedim. Mü kem meeeelll
Kesinlikle bu kokuyu alacağım hatta şişelerce almak istiyorum..
Bu arada karamelli vanilyalı böyle pamuk şeker&makyaj malzemesi gibi kokan parfüm arayanlara Aquolina Pink Sugar tavsiye ederim..
Ama uyarıyım agır bir parfümdür kendisi:) Sonbahar , kış mevsimine yakışan bir koku daha cok.
Ve 3 fıstan fazla sıkamıyorum ben. Çünkü çok yayılıyor ve çok sıkınca bunaltabilir.