- 22 Eylül 2015
- 197
- 182
- 23
- Konu Sahibi -denizkizi
-
Tesekkur ettim :*D&p'den lolita lift deneyebilirsin.
Kizlarr bu iki koku hakkinda da yorum yapar misiniz??? Nolurr
Tesekkur ederim.. 212 sexy ve kenzo nasil kokular acaba biliyor musunuz?Bende tam lolita lift önerecektim ama herkes önermiş zaten.
Dolce gabbana the one'a da bakabilirsin ama dpde nasıl bilmiyorum.
Kenzo amour vanilyalı tatlı böyle sütlü vanilya gibi kokan kremsi bir koku.Kenzo amour ve 212 sexy nasil kokular kizlar?
Ben zaten hic sekerli istememistim sadece vanilya yogun olan sexy bir koku ariyodum herkes lolitayi onerdi.. diger iki kokudan da baya duyum almistim merak ettim, tesekkur ederimKenzo amour vanilyalı tatlı böyle sütlü vanilya gibi kokan kremsi bir koku.
212 sexy ise oryantal böyle sıcak baharatlı ama aynı zamanda gercekten adı gibi seksi olan bir parfüm bence.
Ayrıca ikiside şekerli kokular değil. Yani şekerli diyince benim aklıma Lolita lempicka, escada magnetism falan geliyor açıkcası.
Lolita lift şekerli canım haberin olsunBen zaten hic sekerli istememistim sadece vanilya yogun olan sexy bir koku ariyodum herkes lolitayi onerdi.. diger iki kokudan da baya duyum almistim merak ettim, tesekkur ederim
Sanirim bana hitap eden koku kenzo amourLolita lift şekerli canım haberin olsun
Kurabiye kek gibi kokuyor
Aynen canım büyük ihtimalle:)Sanirim bana hitap eden koku kenzo amour
212 sexy i kullandım. Kullandığım dönemde özellikle kadınlar parfümümün ismini çok soruyorlardı. Misler gibi kokuyorsun diyordu herkes. Kokusunu tarif edecek olursam şekerli baharatlı bir koku ama aklına öyle şeker şeker kokan parfümler gelmesin. Hafiften pamuk şeker kokusu alıyorsun. Baymıyor..Kizlarr bu iki koku hakkinda da yorum yapar misiniz??? Nolurr
Tesekkurler tatlim cevabin icin212 sexy i kullandım. Kullandığım dönemde özellikle kadınlar parfümümün ismini çok soruyorlardı. Misler gibi kokuyorsun diyordu herkes. Kokusunu tarif edecek olursam şekerli baharatlı bir koku ama aklına öyle şeker şeker kokan parfümler gelmesin. Hafiften pamuk şeker kokusu alıyorsun. Baymıyor..
Kenzo amouru kullanmadım ama biliyorum.. Bir arkadaş şekerli bir parfüm demiş ama şekerli değildir kenzo amor. Vanilya kokusu baskın.. İlk sıktığında keskin gelebilir ama sonra parfüm oturdukça gerçekten çok hoş yumuşak bir vanilya kokusuna dönüşüyor
Bende vanilyali koku severim ama kenzo amour begenmiyorum. Favorilerim lolita lempicka l ve flowerbombKenzo amour ve 212 sexy nasil kokular kizlar?
vanilyalı mı flowerbombBende vanilyali koku severim ama kenzo amour begenmiyorum. Favorilerim lolita lempicka l ve flowerbomb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?