vanilyalı sexy doldurma parfüm önerisi??

-denizkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
197
182
23
merhaba hanımlar,
dp veya önereceğiniz herhangi bir açık parfüm markasından doldurma alabileceğim vanilya içeren sexy koku olan bir liste oluştursanız bana, listeniz nasıl olurdu? listenin en önemli özelliği açık parfümeride orjinaline en yakın kokulardan olsun... şimdiden çok teşekkürler cevaplarınızı bekliyoruuum

Kizlarr bu iki koku hakkinda da yorum yapar misiniz??? Nolurr

Bende tam lolita lift önerecektim ama herkes önermiş zaten.
Dolce gabbana the one'a da bakabilirsin ama dpde nasıl bilmiyorum.

Kenzo amour ve 212 sexy nasil kokular kizlar?
Kenzo amour vanilyalı tatlı böyle sütlü vanilya gibi kokan kremsi bir koku.
212 sexy ise oryantal böyle sıcak baharatlı ama aynı zamanda gercekten adı gibi seksi olan bir parfüm bence.
Ayrıca ikiside şekerli kokular değil. Yani şekerli diyince benim aklıma Lolita lempicka, escada magnetism falan geliyor açıkcası.

Ben zaten hic sekerli istememistim sadece vanilya yogun olan sexy bir koku ariyodum herkes lolitayi onerdi.. diger iki kokudan da baya duyum almistim merak ettim, tesekkur ederim

Kizlarr bu iki koku hakkinda da yorum yapar misiniz??? Nolurr
212 sexy i kullandım. Kullandığım dönemde özellikle kadınlar parfümümün ismini çok soruyorlardı. Misler gibi kokuyorsun diyordu herkes. Kokusunu tarif edecek olursam şekerli baharatlı bir koku ama aklına öyle şeker şeker kokan parfümler gelmesin. Hafiften pamuk şeker kokusu alıyorsun. Baymıyor..

Kenzo amouru kullanmadım ama biliyorum.. Bir arkadaş şekerli bir parfüm demiş ama şekerli değildir kenzo amor. Vanilya kokusu baskın.. İlk sıktığında keskin gelebilir ama sonra parfüm oturdukça gerçekten çok hoş yumuşak bir vanilya kokusuna dönüşüyor

Tesekkurler tatlim cevabin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…