vanilyalı koku

aysee35.5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
797
4
96
İzmir
kızlar ya ben vanilya baskın kokuları çok seviyorum, bana gittiğini de söylerler hep.. avonun little black dressine da hastayım ama başka bir parfüm kullanmak istiyorum yine bu tarz.. önerileriniz alsam?

canım cok kalıcıı body shop un vanilyasıı :) surunce hemen farkediliyor ayrıca okulda butun koridor benim parfum kokuyor ark.lar geldigimi anlıyor

Eğer açık parfüm düşünüyorsan İxoradan 298 e bak .. Vanilya kokusu sadece :) Çok güzell ve çok kalıcı :)

Bence de Lolita Lempicka. Yalnız Lolita Lempicka ve Lift farklı kokular diye biliyorum. Lempicka'yı çok kullandım ama Lift'i bilmiyorum. Yoksa ikisi aynı mı kafam karıştı şimdi?

yok canım aynı parfümler değil sanırım. ben dp den almıştım, benim bildiğime göre dp lolita lift adıyla kendisi üretiyormuş bu parfümü, aslında orjinal olarak böyle bir parfüm yok. ama kokusu çok güzel, vanilyalı bisküvi çok çok hafifte bir portakal kokusu sanki.

Son düzenleme:

Cevabın için sağol canım, peki Lempicka'yla Lift'in farkı ne koku olarak? Hangisi daha güzel?

Kızlar bugün bir şey farkettim kafam karıştı. Ben yıllardır Lolita Lempicka diye Lift kullanmışım galiba Ben hep D&P'den dolduruyorum, Lolita Lempicka dediğimde L11 kodlu olanı verirlerdi. Bir-iki değil en az 10 kere böyle almışımdır ve alırken D&P'de her seferinde Lempicka dedim, zaten Lift'i daha iki gün önce buradan öğrendim. Bugün D&P'ye gittim, her zamanki gibi Lempicka istedim, bana uzattıkları bambaşka bir kokuydu, ısrar ettim hayır bu değil dedim, inanın 5-6 yıldır kullanıyorum dedim. Ama adam da ısrarla hayır bu Lempicka dedi. Herhalde sorun onlarda dedim ve bari Lift'i deneyeyim dedim. Adamın Lift diye uzattığı da benim daha önce Lempicka diye satın aldığım çıkmasın mı? Kafam karıştı şimdi hangisi Lift hangisi Lempicka? Bir daha D&P'ye gidince ben ne diye alacağım bu parfümü?

Vanilya kokusunda vazgecilmez bir Parfüm kesinlikle CHRISTIAN DIOR HYPNOTIC POISON benim vazgecilmez parfümlerimden birtanesi 2 fis fis yapiosun bütün gün mislerrr gibi kokuyorsun :))

bodyshoptan hiç bu kadar güzel ve kalıcı bi koku beklemezdim, düşünmeden al derim.. ben 2 al 1 öde kampanyasından almıştım yani 15 liraya gelmişti tanesi. şişesi de minicik, çok şeker. çantaya atmak için de harika. ne diyebilirim ki, onu seviyorum

lifte karar verdim sanırımmmmm, sonsuza kadar vanilyalı parfüm kullanacağım galiba, bayılıyorumm !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…