- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- 773
Kızlar artık benim için uyku vakti. Ameliyatın yeniden öne alındı saat 12.de giricem ameliyata. Ben bugun aksamüstü yine Cenk bey.in kapısını aşındırdım, muhtemelen adam yaka silkti benden :) büyüklük konusunda kararsız oldugum için mail atmıstım ona sabah cevap yazmıs bende aksamüstü ancak okudum. Hemen Neşe.yi aradım müsait olup olmadıgını sordum Cenk beyin atla gel dedi gittim koştur koştur. Meme dokum olmasına ragmen gösüs capım darmış, dolayısıyla özellkle sağ gögüs çapım 10,5 cm cıktıgı için 250-300 cc takılıcak ancak. Biraz canım sıkıldı ama Cenk beyin en doğrusunu bildigimden hiç şüphem yok. Ona güveniyorum. Yarın saat 10.30 gibi hastanede olucam. İnanılmaz heyecanlı ve mutluyum.
Bıkmadan usanmadan yardımıma koşan; özellikle, Gizem, Beratti ve Arzum'a coook tşk ediyorum tekrar. Kızlar iyki varsınız. Gizemciğim'le aksam telefonlaştık, canım benim öyle içten ki.. Bu süreç benim için ciddi anlamda cok keyifliydi, Allah isteyen, dileyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Benim için dua edin olur mu? Hepinizi seviyorum.
Ayy ağlıycam şimdi kız. Ameliyata girmeden önce niye veda mektubu tadında bişiler karalar insan diye merak ediyodum, şu dakka anlamış buluunuyorum :) Yarın kendimi iyi hisseder hissetmez yazıcam size. Öptüm minnoşlarım!
NOT: Bu asla bi veda değildir aksine memişlerimi kaptığım gibi geri geliyorum üstelik daha biraraya gelip memeişlerimizi tokuşturcaz wuhuuuuuuuuuuuuu
Canimcim, cok tatli yazmissin:) senin icin dua edecegim, insallah amaliyatin basarili gecer ve coooook mutlu olursun. Canini sikma 300 cc de cok iyi bir boyut, sana gidecek olculerde yapacaktir Cenk bey. Eminim cok guzel olacaklar. Sende iyiki varsin , hersey gonulnuce olsun. Allaha emanet ol canim , cok opuyorum. Iyi uykular:)