Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cenk bey olabilecek en iyi boyutu kullanmıştır bence,bundan hiçbir şüphen olmasın.Çünkü Cenk bey büyük protez kullanmaktan çekinmeyen bir cerrah Zamanla görüntü tabiki çok degişecek ve guzelleşecek.Sabırlı olup beklemen gerekiyor sadece.Birde tabi kendine dikkat etmek zorlamamak Hadi bakalım,tekrar geçmiş olsun arkadaşım
Kızlar selam, az önce eve geldim, şimdi ayrıntılarıyla herşeyi anlatıyorum size..
Dün sabah 10 da hastanedeydim ev arkadasım ve erkek arkadasım 3 ümüz gittik hastaneye. Resepsiyona gidip Cenk Tokatın ameliyat hastası oldugumu söyledim beklememi söylediler. ama bekle bekle saat 11 oldu, o sırada Gizem.le mesajlasıyoduk bana git resepsiyona yorgun oldugunu ve odana cıkmak istediğini söyle dedi gittim aynen söyledim ve 5 dk içinde aldılar beni odama. Sonra gelip bana bi dünya evrak imzalattılar 2 ameliyat olucagı için normalden fazlaydı. saat 11.30 gibi hemşire gelip bana ameliyat giysilerimi verdim. tabii ben bu sırada inanılmaz neşeli ve heyecanlıyım zıplayıp durdum odanın içinde :) giydim giysilerimi kendi kendime dans falan ediyorum sonra aynı hemşire gelip damar yolumu açtı. saat 11.45 gibi Cenk bey geldi hem gögüslerim hemde kulaklarım için çizimlerimi yaptı birazdan anestezi dr.u gelicek dedi. işte bu kısımda biraz rötar yaşadık saat 13.00 sıralardında ancak gelebildi anestezist, hızlı hızlı 3-5 soru sordu ve gitti :) sonra sedyem geldi işte bu kısım hakketten heyecanlıydı ama yaptıkları moral iğnesi hiçbir işe yaramadı Cenk beyde şaşırdı ameliyathanede hiçbir sersemliğim vs yoktu. birden noldu bilmiyorum hık diye gitmişim :) odama saat 15.30 gibi ayık vaziyette geldim ve son derece iyi hissediyodum kendimi. tv izledim, kitap okudum biraz karnım cok açtı ama saat 7.ye kadar bişi yememe müsade etmediler. 7 gibi dısardan çorba vs söyledik hepsini yedim. :) ne mide bulantım oldu be ağrım ne baş dönmem ta kii saat gece 1 olana dek. sırt agrısından ölünür mü acaba falan diye düşünmeye başladım. olamaz böyle bi agrı ( kızlar valla o sırada öldüm öltdüm dirildim. hemşireye durumdan bahsedince bi dolorex verdi bana yarım saat içinde biraz hafifledi ağrım sonra uyuyakalmışım. sabah cenk bey uyandırdı nasıl oldugumu sordu bikaç hatırlatma yaptı ve pzt muaynaneye beklediğini söyledi. Hastaneden de iistedigim zaman cıkabilicegimi söyledi yarım saat içinde ayrıldım tabii hastaneden :) gelelim ameliyatımın detaylarını sağ gögüsme 300 sol gögsüme 250 cc mentor marka modarete plus implant uygulandı. hala sanki bana küçük gelmişler gibi hissediyorum. gögüs altı 70 cm olan bi kıza 300 takılabilioken benim 76 olan gögüs altıma nasıl 300 ancak sıgar bi türlü mantıgım almıyor. yinede sabredicem tabii. Cenk beye ne isteidğimi anlattım uzun uzun. ona güvendim ve buyüzden asla sabırsız davranmıycam. kulaklarıma gelince hafif sızlamalar dısında onların farkında bile değilim acıkcası. hayli agrısız bi ameliyat denilebilir. buarada kızlar söylemeden geçemiycem hastanede ki odam hayli rahattı ancak hemşireler son derece kaba, ve anlayıssızlardı.
Artık evimdeyim bir an önce sağlığıma kavusmak tek temennim tabii, sorunuz varsa cvplarım seve seve. öptüm kızlarrr
canımm çok geçmiş olsun ben hastahaneden çıkana kadar sen ameliyatını olup evine dönmüşsün bilee
çokk çokk çok geçmiş olsun bebeğim..
ikimizde cicişlerimize ardı ardına sahip olduk ben foto koydum hadi sıra sende bakalımm göster cicişleriniiii
Arkadaşlar fotografları neden göremıyorum? Yardımcı olur musunuz lütfen?
teşekkür ederim cnm cok naziksinVanilyacım çok geçmiş olsun yeni memişlerinde hayırlı uğurlu olsun canım benim.Aman nazar değdirme kendine maşallah Önemli olan kısmı atlattın tatlım bundan sonrası değişim zamanı ödemler geçtikçe yumuşadıkça ve gerçek kıvamını aldıkça o zaman daha çok tadını çıkaracaksın.Kendini zorlama ve yorma sakın.Öpüyorum seni
minnoşummmmHayirli ugurlu olsun vanilyacim. Bundan sonraki sureclerinde umarim cok kolay ve problemsiz olur. Boyut konusuna kafani takma eminim cok guzel olmuslardir. Saglikli birsekilde gule gule kullan canim.
teşekkür ederim cnm artık benmde memelerim varrgeçmiş olsun vanilya güle güle kullan yeni cicişlerini
teşekkür ederim canım. evet cok şükür ki öyle cok agrım olmadı ne kulaklarım ne de gögüslerim agrıdı sadece sırt agrısı baska hiçbi sıkıntım yok. bugun daha iyiyim tabii.. sargılarım acılır acılmaz foto ekliycem.geçmiş ve hayırlı olsun canım :) hadi sende atlattın kavuştun güzel memişlere :) sırt ağrın olması normal ama hastanede bile girip yazabiliyorsan buraya bu iyi ağrıların benimki kadar olmamış ben nefes bile almak istemiyordum hadi iyileşte foto at harikaları gorelim
tşk ederim cnm, yok yormuyorum kendimi. cenk bey cok yavas hareket et dedi aynen onun dedigi gibi yapıyorum. inan bende cok merak ediyorum onlarıcanım çok çok geçmiş olsun bizden de memişlere selam söyleee.. fazla yorma kendiniii ... ayy kim bilir nasıl güzel oldularr
burcucum cok tşk ederim cnm. allah isteyen herkese nasip etsin, evet tabii ki kolay degil ama azcık sabredicez artık napalım :)Vanilyacımmm çok ama çok geçmiş olsunn kıyamam ben sanaa inşallah en kısa zamanda tüm ağrıların geçsin kolay değil tabi 2 ameliyat geçirdin..ama işin sonunda güzelleşmek var:) daha da güzelleşeceksin çook öpüyorum
kızlar bi konu da işin içinden çıkamıyorum lütfen samimi fikirlerinizi bekliyorum biliyorsunuz daha önce de söyledim 4 ay önce ankara gazi üniv hastanesinde burun estetiği oldum fakat sonuç beklediğim gibi değil ama kafamı karıştıran şu ki ' ankara gazi üniv ameliyat olanlar diye bi topik var orda ark konuşuyoruz ve hiçbiri memnun değil yani sadece problem bende olsa vücut tepkisi benim böyle oldu dicem ama ordaki bi çok arkadaş da çıkıntı ve şekil bozukluğu problemleri var. hepimiz aynı dr ameliyat olduk buarada. Benim burnun insan içine çıkılamayacak durumda değil bi kaç ufak problem var ve sadece hayal ettiğim bu değildi şimdi ben meme büyütme içinde aynı dr düşünüyorum çünkü başka seçeneğim yok diyebilirim o dr gitmesem sincan nafız körez e bi gidip görüşmeyi düşünüyorum fakat benim ameliyat olduğum dr meme büyütme istediğimi biliyo ve burnunu meme operasyonu sırasında düzeltiriz falan demişti BEN ŞİMDİ NE YAPICAM ya meme ameliyatı da burnum gibi olursa diye korkuyorum gitmesem burnumu nasıl düzeltecek offfff.... sincandaki hastane düz devlet hastanesi ama galiba dr bıçak parası istiyo emin değilim gazi üniversite hastanesi daha büyük bi hastane sonuçta. ( devlete 3-5 hasta gidiyosa üniv hastanesine 10 hasta gidiyo hani deneyimliler dicem ama bütün proflar iptal orda estetikte sadece 2 dr var şuan biri benimki diğerini asla asla düşünmem ) SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ ACELE KARAR VERMELİYİM ONA GÖRE Bİ YOL ÇİZİCEM ama alta koyuyorum dolmuyo üste koyuyorum almıyo....
evet canım ikimizde kurtulduk cok şükür bundn sonrası kolay artık, şöyle rahat rahat yatıp kalkabilsem baska bişi istemicem. su sargılarım bi acılsın koycam hemen resim bebişim