Vanilya3535 memişleri için geri sayıma başlıyoooor

Allah yardımcın olsun canım benim.Seni görmesemde,sana dokunamasamda Ben seni çok sevdim inan Allah yardımcı olsun,çok çok güzel sonuçlar olsun inşallah.Güzel haberlerle aramıza dön

ya bu topikte bi ben miyim arkadaş 1.55 boyu olan yaaaaa

bende varım canım tek sen değilsin 158 bende minyon olmak iyidir (teselli edelim bu şekilde )

aaaa minyon olmanın neresi kötü kız. bodur tavuk her daim piliçtir ben 10 cm topuklu giyiyorum deve gibi görünüyrm. minyonlar herşeyi giyebilir, şanslısınız bence.

Allah yardımcın olsun canım benim.Seni görmesemde,sana dokunamasamda Ben seni çok sevdim inan Allah yardımcı olsun,çok çok güzel sonuçlar olsun inşallah.Güzel haberlerle aramıza dön

bende seni cok sevdim canım benim. bende öyle umut dolu öyle mutluyum ki hiçbişeyin kötü olma ihtimali yok benim için. son 3 gündür böyle pozitif, polyanna gibiyim. evrene pozitif enerji yolluyorum umarım evren bi tarafından anlamaz beni :)

Doktor hakkında burda yazılanlardan ötürü üiptal ettim cnm ne kadara olacaksın amelıyatı? Şimdiden kolaylıkla atlatmanı diliyorum ve sorunsuz bır süreç olmanı temennı edıyorum...

bende varım canım tek sen değilsin 158 bende minyon olmak iyidir (teselli edelim bu şekilde )

peki sen ameliyat oldun mu cnm vücut ölçülerimiz yakın ya kaç cc ye karar kıldın benim hala kafam çorba

Doktor hakkında burda yazılanlardan ötürü üiptal ettim cnm ne kadara olacaksın amelıyatı? Şimdiden kolaylıkla atlatmanı diliyorum ve sorunsuz bır süreç olmanı temennı edıyorum...

kimdi senin dr.un cnm? ben 4500 tl ye olucam gögüs ameliyatımı bide kulaklar var tabii 2000 de o. dokrotunu merak ettim

aaaa minyon olmanın neresi kötü kız. bodur tavuk her daim piliçtir ben 10 cm topuklu giyiyorum deve gibi görünüyrm. minyonlar herşeyi giyebilir, şanslısınız bence.

herşeyi giyebilse de memede cc karar veremiyo herhes 1.70 istediği gibi taktırıyo istediğim ölçü bende kocaman durcak biliyorum mecbur ölçüyü aşağı çekicez biraz...

kimdi senin dr.un cnm? ben 4500 tl ye olucam gögüs ameliyatımı bide kulaklar var tabii 2000 de o. dokrotunu merak ettim

Eser Hanım'a gitmiştim.2-3 gün öncesine kadar çok iyiydim gün sayıyordum ama 2 gün evvel içime kurt düştü tekrar araştırma gereği hissettim ve bir kaç arkadaşın yaptıgı yorumları görünce çok korktum iptal ettım tatlım!

Vanilyaaaa :) Ameliyatın çok ama çok güzel geçsin...Seni ilk önce Allah a sonrada doktoruna emanet ediyorum Allah içine sindirsin...Dualarım seninle güzelimm

Vanilyaaaa :) Ameliyatın çok ama çok güzel geçsin...Seni ilk önce Allah a sonrada doktoruna emanet ediyorum Allah içine sindirsin...Dualarım seninle güzelimm

cok tşk ederim burcu.cum Allah herkesin gönlüne göre versin. hepimizin ameliyatları bir harika geçsin, taş gibi olalım inşalllaaaaahhh!

peki sen ameliyat oldun mu cnm vücut ölçülerimiz yakın ya kaç cc ye karar kıldın benim hala kafam çorba

ben olmadım ama muayneye gittim şu aralar başka işler çıktı o yüzden cc işine gelince o göğüs kafesine göre takılıyor büyüklük kısmını yüksek profil yada orto yada ultra yüksek profil belirliyormuş öne doğru çıkıklığı bana 300 cc uyar demişti ama yüksek profil çünkü benim dokum yok dekolte kısmı dolgun istedim.. boyum kısa benimde kilomda 47...

üzüldüm ama en dogrusunu yapmıssın bence canım. umarım en kısa zamanda doktorunu bulur sende cicişlerine kavusursun

Kızlar artık benim için uyku vakti. Ameliyatın yeniden öne alındı saat 12.de giricem ameliyata. Ben bugun aksamüstü yine Cenk bey.in kapısını aşındırdım, muhtemelen adam yaka silkti benden :) büyüklük konusunda kararsız oldugum için mail atmıstım ona sabah cevap yazmıs bende aksamüstü ancak okudum. Hemen Neşe.yi aradım müsait olup olmadıgını sordum Cenk beyin atla gel dedi gittim koştur koştur. Meme dokum olmasına ragmen gösüs capım darmış, dolayısıyla özellkle sağ gögüs çapım 10,5 cm cıktıgı için 250-300 cc takılıcak ancak. Biraz canım sıkıldı ama Cenk beyin en doğrusunu bildigimden hiç şüphem yok. Ona güveniyorum. Yarın saat 10.30 gibi hastanede olucam. İnanılmaz heyecanlı ve mutluyum.
Bıkmadan usanmadan yardımıma koşan; özellikle, Gizem, Beratti ve Arzum'a coook tşk ediyorum tekrar. Kızlar iyki varsınız. Gizemciğim'le aksam telefonlaştık, canım benim öyle içten ki.. Bu süreç benim için ciddi anlamda cok keyifliydi, Allah isteyen, dileyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Benim için dua edin olur mu? Hepinizi seviyorum.
Ayy ağlıycam şimdi kız. Ameliyata girmeden önce niye veda mektubu tadında bişiler karalar insan diye merak ediyodum, şu dakka anlamış buluunuyorum :) Yarın kendimi iyi hisseder hissetmez yazıcam size. Öptüm minnoşlarım!

NOT: Bu asla bi veda değildir aksine memişlerimi kaptığım gibi geri geliyorum üstelik daha biraraya gelip memeişlerimizi tokuşturcaz wuhuuuuuuuuuuuuu

hadi bakalımmmm çok heyecanlıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…