Vanilya3535 memişleri için geri sayıma başlıyoooor

myaudrey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
218
1
116
İzmir
Kızlar ameliyatıma tam 3 hafta kaldı, içimde bir heyecan fırtınası, bir kusma dürtüsü, bir mide krampı, bir uçuşan kelebek sürüsü, bir korku silsilesi...vs..vs.. bana yardımcı olan tüm memeli arkadaslarım hepinize cok cok teşekkürler, iyki varsınız valla ya

Hadi hayırlı olsun bakalım
Ama öyle 3 haftadan anlamayız, gün gün say

tamam ozaman bugün itibariyle 24 cük bana destek olun emi memeli arkadaslarım hastaneden kaçcam diye ödüm kopuyo :26: daha önce dişçiden bikaç kez kaçmışlığım varda sölemesi ayıptır

tamam ozaman bugün itibariyle 24 cük bana destek olun emi memeli arkadaslarım hastaneden kaçcam diye ödüm kopuyo :26: daha önce dişçiden bikaç kez kaçmışlığım varda sölemesi ayıptır

Ben henüz memeli değilim ama desteğim seninledir canım
Benim ameliyattan kaçmışlığım yok ama ameliyat masasından kaldırılmışlığım var

hadi bakalım canım zaman çabuk geçiyor merak etme ,keyfini çıkart en zor kısmı karar vermek ..sen o kısmı atlatmışsın

Ben henüz memeli değilim ama desteğim seninledir canım
Benim ameliyattan kaçmışlığım yok ama ameliyat masasından kaldırılmışlığım var

Biliyorum, yazdıklarını takip ediyorum canım ama gördüğün üzre herşeyde bir hayır vardır. ne zaman ameliyat olucaksın peki belli mi? 2 ay sonra falan yazmıssın ama..

canım konun hayırlı olsun öncelikle.insallah amelıyat olduktan sonrada buraya sayfalarca yorum yazarız senın için.geri sayıma devam.yanındayız

:) hosgeldin. Bugün 5. Günüm ben kaçmayıp olduysam sende olursun canım. O kadar korkulacak birsey yok. Tabi ilk 3 günü atlattıktan sonra daha rahat geciyor.

:) hosgeldin. Bugün 5. Günüm ben kaçmayıp olduysam sende olursun canım. O kadar korkulacak birsey yok. Tabi ilk 3 günü atlattıktan sonra daha rahat geciyor.

valla butturfly cım şimdi senin yerinde olmak için nelerimi vermezdim :) yok kaçmıycam kararlıyım :18: teşekkür ederim. memişlerinin resimlerini bekliyoruzz

Hayirli olsun vanilyacim, umarim en kisa zamanda istedigin goguslere kavusursun:)

Kararın ve konun hayırlı olsun canım Herşey gönlünce olsun inşallah.Bomba gibi bir ameliyat sonucu bekliyorum senden ona göre

Biliyorum, yazdıklarını takip ediyorum canım ama gördüğün üzre herşeyde bir hayır vardır. ne zaman ameliyat olucaksın peki belli mi? 2 ay sonra falan yazmıssın ama..

Sağol canım, daha belli değil, 2012 yıllık izinlerim bitti, o yüzden en erken Ocak sonunda ameliyat olabilirim.

merak etme tatlım senınde gelecek bekledıgın günler

Tatlım benim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…