mutluluğunu yaşadıklarını burada paylaşman çok güzel canım inşallh bir gün bnde konu açacağım memiş ameliyatımı :)
mutluluğunu yaşadıklarını burada paylaşman çok güzel canım inşallh bir gün bnde konu açacağım memiş ameliyatımı :)
Kizlar imdat yaaa ben bir kilo almisim inanamazsiniz odemlerim vardi zaten gobegim sisti vs ama bugun hep giydigim bi esofman altimi giyeyim dedim strech oldu resmen yaaa( popom basenim kabus gibiyim. 4 gun inek gibi yiyorum tabii harakette yok ayy guzelleseyim derken obez oldum goruyo musun (
Canim , ameliyattan sonra bende de olmustu kilo fazlaligi, odemlerindendir. Bir iki haftaya eski halime donmustum. Merak etme gecicidir:)
Yok merak etme almazsin kilo canim dikkat edersen.Bu arada agrin sizin ne durumda, nasil hissediyorsun kendini?
Yok merak etme almazsin kilo canim dikkat edersen.Bu arada agrin sizin ne durumda, nasil hissediyorsun kendini?
azaldı cnm agrılarım, bi atesim cıkıp duruyo ona sinir oluyorum bide su bandajlara kafamdakine ayrı gögsümdekine ayrı. yarım nefes alıyorum resmencuma gününü bekliyorum deli gibi. sigarada içmiyorum ya şmdi oyuzden iştahım cok acıldı benim yiyorum durmadan oyuzden kilo aldım sanırım
Kizlar gece telefonuma uzanayim derken sol memisumu cok acittum( dikis yerlerinde muthis bi baski ve yanma hissettim. Simdide hala ayaga kalkinca sadece sol mememde baski ve yanma hissediyorum. Bisi mi yaptim acaba yaA
İnşallah bişey olmamıştır canım hemen aklına kötü şeyler getirme sonuçta bir operasyon geçirdin kolay değil acıyan bölgeyi zorlama bir süre olmadı doktoruna danışırsın:44:
Kizlar imdat yaaa ben bir kilo almisim inanamazsiniz odemlerim vardi zaten gobegim sisti vs ama bugun hep giydigim bi esofman altimi giyeyim dedim strech oldu resmen yaaa( popom basenim kabus gibiyim. 4 gun inek gibi yiyorum tabii harakette yok ayy guzelleseyim derken obez oldum goruyo musun (
Kizlar gece telefonuma uzanayim derken sol memisumu cok acittum( dikis yerlerinde muthis bi baski ve yanma hissettim. Simdide hala ayaga kalkinca sadece sol mememde baski ve yanma hissediyorum. Bisi mi yaptim acaba yaA
Geçmiş olsun vanilya! Senin bu mesajını okuyunca kendi yaşadığım panik geldi aklıma
Ben bayramdan sonraki hafta ameliyat oldum, önce baklavalar börekler sonra ameliyat, ameliyattan iki gün sonra tartıldım 5 KİLO ALMIŞIM!! Bi panik yaşadım tabi, allahım göbeğim de çıkmış filan :) ama 1 hafta sonra baktım hepsi gitmiş :) anlayacağın ödemeler baya fark yaratıyor :)
Kiloları dert etme, iyileşmeye bak!
Ameliyatı yeni geçirmişsen göğüsler çok hassas olur.Eğer kanama yada dikiş açılmamışsa sadece dikkat etmen gerekiyor...benim de ortalama 1 aya kadar bu tür tuhaf acı ve hisler olmuştu.ama zamanla geçti...şimdiden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?