• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vanilya3535 memişleri için geri sayıma başlıyoooor

canım benım msn de sorun var bir aydır açılmıyor açılsa bende karın germe fotolarımı yükleyeceğim kusura bakma olurmu

hotmail. com dan mailine giriş yapman yeterli olurdu msn e gerek yokkii.
ama yollamanada gerek kalmadı canım sağolasın doktorumla görüştüm muayeneye gittim hiiç bişicik yok merak etme iyileşmesi geç sürücek biraz okadar damarların gergin olduğundan kan akışı hızlı değil oyüzden geç iyileşiyor dedii :32:

hotmail. com dan mailine giriş yapman yeterli olurdu msn e gerek yokkii.
ama yollamanada gerek kalmadı canım sağolasın doktorumla görüştüm muayeneye gittim hiiç bişicik yok merak etme iyileşmesi geç sürücek biraz okadar damarların gergin olduğundan kan akışı hızlı değil oyüzden geç iyileşiyor dedii :32:

canım çok sevindim..bençok fazlabilgisayarla içli dışlı olmadığımdan bazı şeyleri bilmiyorum. ama senin adına sevindim. durumu düzeltebilirsem kardeşime fotoğraflarımdan yükleteceğim. ne olur aklınıza başka bir şey gelmesin

Kızlar hiç keyfim yok :( Dün kontrolüm vardı, kulak ameliyatımdan sonra taktıgım bandı artık çıkarabiliceğimi, sadece gece yatarken takmam gerektiğini söyledi Cenk bey. Eve gelince banyo yaptım saçlarımı şöyle tepeden topladım bi baktım sağ kulagım açılmış :( resmen eskisine yakın duruyor. sağ ise normal, yani kafama cok daha yakın :( Cenk beyi aradım 2 hafta sonra kontrole geldiğinde bakarız diğeride biraz açılır dedi ama açılsın istemiyorum çünkü resmen eski hali gibi duruyor. Olmadı ufak bi müdahale ile hallederiz dedi Cenk bey ama yine dikiş atılcak yine kafamda o bandajla 1 hafta evden cıkamıycam vs vs.. :(( cok canım sıkıldı valla dokunsanız ağlıycam :(

Kızlar hiç keyfim yok :( Dün kontrolüm vardı, kulak ameliyatımdan sonra taktıgım bandı artık çıkarabiliceğimi, sadece gece yatarken takmam gerektiğini söyledi Cenk bey. Eve gelince banyo yaptım saçlarımı şöyle tepeden topladım bi baktım sağ kulagım açılmış :( resmen eskisine yakın duruyor. sağ ise normal, yani kafama cok daha yakın :( Cenk beyi aradım 2 hafta sonra kontrole geldiğinde bakarız diğeride biraz açılır dedi ama açılsın istemiyorum çünkü resmen eski hali gibi duruyor. Olmadı ufak bi müdahale ile hallederiz dedi Cenk bey ama yine dikiş atılcak yine kafamda o bandajla 1 hafta evden cıkamıycam vs vs.. :(( cok canım sıkıldı valla dokunsanız ağlıycam :(

Vanilyacım kıyamam ben sana üzülme sakın sonuçta senin beğendiğin olana kadar doktorun sana destek bak gerekirse ufak bir müdahaleyle hallederiz demiş.Sonuçta sen evden çıkamama olayına takılma olmuşken istediğin gibi içine sinen olsun nihayetinde yıllarca sürecek bir durum değil bu.Meme kadar da zor bir oparasyon değil..Hem belkide saçlarını topladığın için gözün alışamamıştır:26:

Vanilyacım kıyamam ben sana üzülme sakın sonuçta senin beğendiğin olana kadar doktorun sana destek bak gerekirse ufak bir müdahaleyle hallederiz demiş.Sonuçta sen evden çıkamama olayına takılma olmuşken istediğin gibi içine sinen olsun nihayetinde yıllarca sürecek bir durum değil bu.Meme kadar da zor bir oparasyon değil..Hem belkide saçlarını topladığın için gözün alışamamıştır:26:

Yok canım bi dünya arkadasımda gördü hepsi sorun oldugunu farketti öyle anlaşılmayacak gibi degil biri resmen eski hali gibi. Henüz ameliyatlarımın üstünden 2 hafta geçti tam böyle iyileşiyorum derken başa sarmak canımı sıktı, planladıgım seyehatler vardı şimdi iptal etmek durumunda kalıcam. Üstelik revizyonun nezaman yapılabileciği de merak konusu int üzerined bir yazıda ameliyatın üstünden 3 ay gecmesi gerekir gibi bir ibare ile karşılaştım:( bu da demek oluyor ki 3 ay daha saçlarımı tepeden toplayamıycam :( hayal kırıklığı yaşıyorum, cok üzgünüm. desteğin için teşekkür ederim canım.

Yok canım bi dünya arkadasımda gördü hepsi sorun oldugunu farketti öyle anlaşılmayacak gibi degil biri resmen eski hali gibi. Henüz ameliyatlarımın üstünden 2 hafta geçti tam böyle iyileşiyorum derken başa sarmak canımı sıktı, planladıgım seyehatler vardı şimdi iptal etmek durumunda kalıcam. Üstelik revizyonun nezaman yapılabileciği de merak konusu int üzerined bir yazıda ameliyatın üstünden 3 ay gecmesi gerekir gibi bir ibare ile karşılaştım:( bu da demek oluyor ki 3 ay daha saçlarımı tepeden toplayamıycam :( hayal kırıklığı yaşıyorum, cok üzgünüm. desteğin için teşekkür ederim canım.

canım konuyla ilgili çok bilgim yok yani kulakla ama şunu söylemek istedim ben burun için muayeneye gittiğimde 12 yaşında küçük bi kız kulak operasyonu olacaktı gösterdi kulaklarını gerçekten çok büyüktü sonra ameliyat sonrası bende burun ameliyatı sonrası kontrolde karşılaştık ve yine baktım öyle aman aman bi küçülme yoktu hatta bana aynı gibi geldi belki zamanla görüntü değişiyodur demek istiyorum sıkma canını bende burun revizyonu için beklemek zorundayım biliyorum çok sinir bozucu bişey üstelik benim burun yüzünden meme operasyonumda yaza kaldı resmen :5:

Zor kısmı atlatmana çok sevindim vanilya :46: bundan sonrası hızlı ve kolay bi iyileşme süreci olur umarım.

merhaba vanilya,
ben de bu ayın 25inde meme büyütme ameliyatı olacağım inşallah, protez konusunda henüz karar vermedik ama doktorum damla kullanıyor. Ben ise yuvarlak istiyorum çünkü tüm taradaığım internet sitelerinde damlanın kayma riskinin oldugu yazıyor. Eşim de kesinlikle damla istemiyor bu yüzden. Sana sorum, senin göğüs altı ölçün 76 , benimki de öyle. Sana 250 300 cc takıldıgını da okudum. Peki göğüs çevren kaç cm di ameliyattan önce? Benim 82 83 gibi bireşey sanırım yanlış ölçmediysem. Şu an boyutuna karar vermeye çalışıyorum doktorla son muayene ve silikon seçim gününden önce... Sen boyutundan memnun musun şu an? Vücut ölçülerimiz aynı gibi oldugundan senin cevabın önemli benim için canım! Bu arada ben forumdaki meme büyütme ile ilgil yerleri uzun zamandır takip ediyorum ancak mesaj sayım çok az oldugundan foto görme şansım sanırım yok galiba?

merhaba vanilya,
ben de bu ayın 25inde meme büyütme ameliyatı olacağım inşallah, protez konusunda henüz karar vermedik ama doktorum damla kullanıyor. Ben ise yuvarlak istiyorum çünkü tüm taradaığım internet sitelerinde damlanın kayma riskinin oldugu yazıyor. Eşim de kesinlikle damla istemiyor bu yüzden. Sana sorum, senin göğüs altı ölçün 76 , benimki de öyle. Sana 250 300 cc takıldıgını da okudum. Peki göğüs çevren kaç cm di ameliyattan önce? Benim 82 83 gibi bireşey sanırım yanlış ölçmediysem. Şu an boyutuna karar vermeye çalışıyorum doktorla son muayene ve silikon seçim gününden önce... Sen boyutundan memnun musun şu an? Vücut ölçülerimiz aynı gibi oldugundan senin cevabın önemli benim için canım! Bu arada ben forumdaki meme büyütme ile ilgil yerleri uzun zamandır takip ediyorum ancak mesaj sayım çok az oldugundan foto görme şansım sanırım yok galiba?

Ben de sana bir soru sorayım o zaman :D Ben de bu ayın sonunda olmak istiyorum fakat bütçeme göre bir doktor bakıyorum. Tarih belirtmişsin. Doktor belli mi?

Evet belli benim doktorum. Devlet hastanesi doktoru kendisi, ben devlet hastanesinde olacağım ameliyatı. Ancak sen hangi şehirdesin? İstanbul da falan oturuyorsan sana uymayabilir, çünkü ben Bursa'da oturuyorum.

Bursa'da doktorların Acıbadem hastanesinde yaptıkları operasyon için istedikleri fiyat 6000 tl, diğer özel hastanelerde 5250 tl devlet için ben 4500 tl ödeyeceğim.

Evet istanbuldayım ben. Ama İstanbul daki devlet hastaneleri daha uygun sanırım. 4500 biraz fazla değil mi?

valla ben devlet hastanesinde olmak istedim. Doktorumu da buldum. Şstediğin yeerde yaparım ameliyatı dedi. Devletle özel arasındaki tek fark otel hizmeti dedi. Ameliyathane ve yoğun bakım aynı dedi. devlet için verdiği fiyatta bu. 4000 de derdim ancak senin operasynun göğüs şeklinden ötürü biraz daha fazla olur dedi. Bilemiyorum artık, yani buradakifiyatları okuyunca tabi 4500 devlet için çok gibi gözüküyor. Ama artık irdelemiyorum yani, anlaştık sözleştik, doktoruma güven duydum. Gerisini düşünmüyorum artık, iyi geçsin de ameliyat..

En önemlisi senin içine sinmesi tabi. Benim bir de merak ettiğim birşey var. Benim göğüs altı ölçüm 80, üstü 85. 80'in cup ölçüsüyle 85 veya 90 bedenin cup ölçüsü aynı mıdır? Saçma mı oldu biraz ne :D
Bir de ameliyat tarihin belirlendi mi?

tam adamına souyorsun, hayatımda doğru düzgün bir sütyen alışverişim olmadıgı için dolgulular harcinde, bu konuda bilgi sahbi olamadım :)
benim tarih 25 ocak, ay 20 gün kalmış heyecanlandım şimdi !
senin?

tam adamına souyorsun, hayatımda doğru düzgün bir sütyen alışverişim olmadıgı için dolgulular harcinde, bu konuda bilgi sahbi olamadım :)
benim tarih 25 ocak, ay 20 gün kalmış heyecanlandım şimdi !
senin?

Merhaba canım maalsf ki bir süredir giremedim siteye muhtemelen hersey netleşmiştim senin için; evet ölçülerimiz aynı muhtemelen Dr. Un da sana bu ölçülerde bir protez önermiştir. Umarım sonuç dilediğin gibi olur, sormak istediğin birşeyler olursa artık buralardayım ;) güzel haberlerini bekliyorum

canım mrb bende perşembe günü cenk beye ameliyat oluyorum çok heyecanlıyım ama bennnn

Back