vanilyacım memişlere iyi bak valla daha yeniler dikkatli ol tatlıcım:) ayrıca takma kafana öyle ufak tefek çarpmalarla birşey olmaz
ay koskoca köpek:26: biraz uzak duruversin anneciğinden:) hayır oturtup anlatsan çocukta değil siz onu kitleyin bir müddet tatlım senin sağlığın için en azından..
vanılyacım dıkkat et kendıne guzelım..cok seker ama köpeğinde yaa tanısma sansımız olmadı ama resımlerınden gordugum kadarıyla cok seker..
ama annesını uzmesın
Çok geçmiş olsun canım. Güle güle kullan memişlerini.. Yazılarından belki kaçırmış olabilirim rica etsem ameliyatınla ilgili boyut dışında da kısa bilgi verebilirmisin ? Tesekkürler tekrar hayırlı olsun..
Kizlar gece telefonuma uzanayim derken sol memisumu cok acittum( dikis yerlerinde muthis bi baski ve yanma hissettim. Simdide hala ayaga kalkinca sadece sol mememde baski ve yanma hissediyorum. Bisi mi yaptim acaba yaA
ay bu sol mememin başına gelcek ar az önce de köpeğim üstüme bi atladı tam sol mememin üstüne nefesin kesildi, ölüyorum sandıminş bişi olmamıştır. sızlıyo şimdi
Maşallah canım,kendine ne kadar dikkat ediyorsun öyleAmeliyat oldugumda tabi agrı kesicilerinde etkisiyle çok agrım olmamıştı.Eve geldigimde ilk işim foruma girip arkadaşlarıma yaşadıklarımı yazmak olmuştu..Hava kararmıştı ve ben ışıgı açmak için uzandıgımda sag gögsümde bir agrı olmuştu.İşte ne olduysa o anda oldu zaten.Gögsüm şişti,agrı oldu ve kızardı.Sonrasında acil ameliyata alındım Allah korusun tabi,senin böyle bir durumu yaşamanı istemem ama daha dikkatli olman gerektigini anlaman için yazıyorum bunu.Çok agır bir ameliyat degildi ama sonuçta acil bir ameliyata alınmak iyi degil tabi..Lütfen kendine dikkat et..İyi,başarılı geçen bir operasyonu tam tersine çevirebilirsin ve bunun acısını uzun zaman çekebilirsin Allah korusun..
Çok korktum şimdiibişi olmuş mudur acaba ya? rutin sızlamalar ve zonklamalar dışında ektra bi agrı hissetmiyorum ama.. yarın 1 hafta olucak ameliyat olalı ve ben ilk 4-5 gün kollarımı hiç kaldırmadım nerdeyse. dün saçmaladım işte bide benim tam gögüs aramda böyle batma hissine benzer bir acı var normal midir dersin. Cenk bey ameliyttan çıktıgımda gögüslerini elimden geldiğince yaklaştırdım ama derin hayli incelmeye başladı daha fazla zorlamadım dedi. oyuzdendir diye düşünmüştüm ama.. valla cok korkuyorum yarın bandajlarım acılıcak sporcu süteyenine geçicem inşallah. umarım bişi çıkmaz :26:
ay bu sol mememin başına gelcek ar az önce de köpeğim üstüme bi atladı tam sol mememin üstüne nefesin kesildi, ölüyorum sandıminş bişi olmamıştır. sızlıyo şimdi
azaldı cnm agrılarım, bi atesim cıkıp duruyo ona sinir oluyorum bide su bandajlara kafamdakine ayrı gögsümdekine ayrı. yarım nefes alıyorum resmencuma gününü bekliyorum deli gibi. sigarada içmiyorum ya şmdi oyuzden iştahım cok acıldı benim yiyorum durmadan oyuzden kilo aldım sanırım
ninja turtle bandajlarından kurtulmuuuuş mu yoksaaaaaa
Evet kurtuldum hepsindenn artik ninja degilimmnihohohooooooo
Vanilyacim aman dikkat et , uzak tut bir sure canim. gecmis olsun umarim sorun olmaz. Ben avatarinda bir kopek resmi gormustum o herhalde, cok sirin ama bir sure katlanacaksin artik.yarin sanirim bandajlarin aciliyor insallah hersey yolundadir canim, bandajlarindan da kurtulacaksin sonunda:)
Kızlar size ufak bir ayrıntıdan bahsetmek isterim; ben sporcu sütyeni araştırmaları yaparken arzumcum ayyıldızın sporcu sütyenini önermişti bende ondan satın aldım. Ama yinede nolur nolmaz diye bi tane de nbb nin yarım atlet şeklinde bi sporcu sütyenininden aldım. Kontrole gittiğimde ikisinide yanımda götürdüm Cenk bey baktı ve ayyıldızın sütyenini dikişlerim tamamen iyleşinceye kadar asla kullanamıycagımı söyledi. Ben o ufak ayrıntıyı kaçırmışım ayyıldızın sporcu sütyeni hayli kısa ve gögüs altı lastiği tam dikiş yerlerine denk geliyor. Aklınızda bulunsun meme altı kesisi yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlar için erken dönemde kullanılamayacak bir sütyenmiş. Nbb nin sütyenine ise bayıldı Cenk bey sıkılığı muhteşem dedi hatta kutusunu aldı benden. Hastalarına önerecek sanırım. Bilginiz olsun tatlişkolarım. muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?