• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Van'da nerde ev tutulmali

nutraks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.299
299
173
Arkadaslar meblağ. Van eğitim araştırma hastanesinde ise başlayacağım ve durumlar gereği eşyaların birlikte gideceğim.önceden gidip ortamı görme şansım olmayacak o yüzden netten ev bakıyorum ama en uygun yer neresidir hiç bilmiyorum.söyle site içinde hastaneye tek vasıta ile 10 15 dk da gidebileceğim mahalle semt neresidir. Van da yaşayan orayı bilenler varsa yardım bekliyorum tskler

Memur TOKİ leri var WikiMapia dan bak görürsün, aynı hastanede bir tanıdığım çalışıyor ondan biliyorum merkezde kiralar 500_700 iken tokilerde 300 _400 falanmış ve tek vasıta işe gidiyor

Edremit toki var hastaneye yakın tek vesait yakıt parası falan oluyor birde halen termosifon kullanılıyor buralarda. rabbim yardımcınız olsun utandırmasın.

Memur TOKİ leri var WikiMapia dan bak görürsün, aynı hastanede bir tanıdığım çalışıyor ondan biliyorum merkezde kiralar 500_700 iken tokilerde 300 _400 falanmış ve tek vasıta işe gidiyor
Memursen Toki mi....güvenlik anlamında memnun mi..yakıt fln nasıl oluyo acaba

Memursen Toki mi....güvenlik anlamında memnun mi..yakıt fln nasıl oluyo acaba
Canım yılda iki taksitle yakıt ücreti diye biliyorum oda kışın zaten,evet memursen TOKİ diye hatırlıyorum,ama şimdi yukardakini okudum ,edremit tokisçde olabilir, tek vasıta hastaneye hangisiyse odur,iyisimi ben sorup size net bilgi vereyim

Erdemkent diye mi geçiyo bahsettiğiniz yer
yok gülüm bildiğin şehrin yukarsındaki tokiler her ilde olan edremit toki vandaki bölgeye yakın 1 minibüs eski toki yeni toki die etapları var görmeden karar veremezsin. ama deniz manzaralıdır. güzeldir. sıkılmadan yaşarsın burda

Back
X