• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vanda askerlik

shuuuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
223
464
103
merhaba, eşimin usta birliği van'a çıktı. van hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? hangi ilçe, karakol mu, ne hiçbir şey belli değil. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

merhaba, eşimin usta birliği van'a çıktı. van hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? hangi ilçe, karakol mu, ne hiçbir şey belli değil. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
vana birçok kez gittim, müthiş güzel bir şehir, pastaneleri, lokantaları lüks ve pahalı, güvenlikle ilgili bir sıkıntı yoktu 2 sene evvel.yemek kültürü demuhteşem,insanı da çok sıcaktır

teşekkür ederim ikinize de :) ben de internette hep çok güzel şeyler okudum. ama gene de ufak korkularım var güvenliğiyle ilgili, bir de bebek bekliyoruz:))

teşekkür ederim ikinize de :) ben de internette hep çok güzel şeyler okudum. ama gene de ufak korkularım var güvenliğiyle ilgili, bir de bebek bekliyoruz:))
hastaneler de çevre illere göre gayet iyi, van kahvaltısı meşhurdur, tavsiye ederim, van gölü zaten müthiş güzel.içiniz rahat olsun

hastaneler de çevre illere göre gayet iyi, van kahvaltısı meşhurdur, tavsiye ederim, van gölü zaten müthiş güzel.içiniz rahat olsun
çok sevindim teşekkür ederim. bu ziyaretine de gidebilirim demek, sınır karakolları falan çıkmazsa..

Vana bende bi kaç kere gittim edremit,başkale ve merkeze.Çok güzel bi il.Ama askeri boyut anlamında sorarsanız benim dönemimde yani bundan bi 5 yıl önce böyle olaylar olmadığı için sorunsuzdu da şuanki durumu ne bilemiyorum.Yoksa il olarak bence doğunun incisi filan yani o kadar severim.

Vana bende bi kaç kere gittim edremit,başkale ve merkeze.Çok güzel bi il.Ama askeri boyut anlamında sorarsanız benim dönemimde yani bundan bi 5 yıl önce böyle olaylar olmadığı için sorunsuzdu da şuanki durumu ne bilemiyorum.Yoksa il olarak bence doğunun incisi filan yani o kadar severim.
alışıyorum sayenizde yavaş yavaş van fikrine:)

Vanlı biri olarak sormak istediğinizi sorabilirsiniz
aslında vanın süper bir şehir olduğuna eminim, görmeyi de çok isterim, ancak benim sorularım daha çok oradaki askerlik durumuyla ilgili. haberleri hızlıca bir taradım, aşırı hareketli bir bölge gibi durmuyor. çarşı iznine çıkabiliyor mu orada onu merak ediyorum. avea genelde çekiyor mu? milliyetçi veya faşist biri değil asla eşim ama gene de halkın askere bakışını merak ediyorum.

Aslinda doğu illerinin hiçbirinde askere karşı bisey yok ki askeri koruruz her konuda öncelikle bu konuda kafaniz rahat olsun. Avea da çekiyor, çarşı da çok rahat gece gezebileceginiz yerlerde var. Yani kısacası icinizi rahat tutun hiçbir sorun yok :)

Aslinda doğu illerinin hiçbirinde askere karşı bisey yok ki askeri koruruz her konuda öncelikle bu konuda kafaniz rahat olsun. Avea da çekiyor, çarşı da çok rahat gece gezebileceginiz yerlerde var. Yani kısacası icinizi rahat tutun hiçbir sorun yok :)
yaşasınnn. peki, ilçesi falan da belli olunca yazacağım tekrar(:

Back
X