Van lokman hekim olayı

Şakir beye bi bakayım , lokman hekimde miydi akdamarda mı biliyor musunuz , aslında aradığımda sizin yazdığınız gibi bi yorum

Hani iyi bi doktor bulsam sezeryan konusunda , örneğin ben Van’da sezeryan oldum çok kolay toparlandım doktorum çok iyiydi diyen biri olsa zaten hastaneye de bakmayacağım

Sezeryan yapıyor mu biliyor musunuz ,benim için en önemlisi bu
Evet yapıyor sezeryan, gidip kendisine herşeyi sorabilirsiniz çok güzel açıklama yapacaktır. İnstagramı da var, her zaman çekinmeden yazabileceğimi söylemişti. İsterseniz oradan bir yazın, ya da Google dan yorumlarını okuyabilirsiniz baya bir yorum var

Şakir Aydoğan özel bi klinik mi

Çok teşekkür ederim yaa , alternatif oldu benim için

Şakir beyin kendi kliniği var doğumu akdamarda yaptırıyor, sezsryen sonrası kendi hastalarına lazer tedavisi de uyguluyor, yara izinin daha da küçülmesi için, bu da doğum ücretinin içindeymiş

Şakir beyin kendi kliniği var doğumu akdamarda yaptırıyor, sezsryen sonrası kendi hastalarına lazer tedavisi de uyguluyor, yara izinin daha da küçülmesi için, bu da doğum ücretinin içindeymiş
Belki tam ücretlerini bilmezsiniz ama genel olarak çok uçuk fiyatları var mıdır acaba , bilginiz var mı

Belki tam ücretlerini bilmezsiniz ama genel olarak çok uçuk fiyatları var mıdır acaba , bilginiz var mı
Ben aralık veya ocaktı tam hatırlamıyorum orda fiyat konuşuyorlardı 35 bin demişlerdi Şakir beyde. Şuan bir tık artmıştır büyük ihtimalle. Betül hanımı hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…