- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.476
İstediğimi yaparım size soracak değilim
Istedigini söyleyen istemediğini isitir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediğimi yaparım size soracak değilim
Olayın sizle alakası Yok ilgilenmeyin size mesaj yazmadım fark ettiysenizIstedigini söyleyen istemediğini isitir.
:))Beni ayıplayın dedin bende seni ayıplıyorum benimle böyle büyük harfler yazarak konuşamazsın
O ayrı.Biz duamızı edelimdeYalnız bu arada duayla değil taktikle maç kazanırsın karşındaki Bayern München :)
Haha onu artık bilmeyen yoktur sanırım Avrupa Yakası'nda efsane Burhan sahnesi var bulabilirsem atayım çoğu kadın normalde Burhan gibi ama nedense ortamlarda tam tersi oluyorlar
Sanırsin kendileri gundelik hayatina devam etmiyolar...kiz surda cekine cekine konu acmis....gelmis duyar kasicilar
Neticede ates dustu yeri yakiyor...siz bugun olmasa yarin gene kahkahanizi atacaksiniz
Kaldi ki herkes icinde buruktur zaten ve biraz kafa dagitmak kimseyi kötü yapmaz
Neticede hayat devam ediyor...
Bu yüzden gülüp geçiyoruz...Duygusal vampir deniyormuş böylelerine.
Kendi mutsuzluklarını depresyonlarını etrafa yayarak deşarj oluyorlar
Duygusal vampir deniyormuş böylelerine.
Kendi mutsuzluklarını depresyonlarını etrafa yayarak deşarj oluyorlar
Seni anlayamazlar tuçeMune konu yanlış yerde
Vallahi buda BENİM DERDİMKonu yanlis yerde ,ilk mesaj biraz abartilmis olabilir ama su konuda da banlanirsaniz pesss diyorum .
Eğer doğru yere açılsaydı bu kadar sorun olmazdıYani şu konuyu bile sabote eden mutsuz kadınlar var anlayamıyorum. İlginizi çekmiyorsa bir tuşa bakar çıkar gidersiniz sessizce..
Ben artık fanatik değilim. İlgimi çekmiyor kendi tuttuğum takımın maçları bile. Ama biraz saygılı olun ya birazcık saygı!
içiniz rahat edecekse ilk oraya açtım zaten.Eğer doğru yere açılsaydı bu kadar sorun olmazdı
Bu forumda birtek bdv yok ki
Dua topiğine açılsaydı bari
Bu bolum sadece kv kp sevgili iliskileri icin var . Hicbir basliga uymayan yazilara tasinir muhtemelen.Vallahi buda BENİM DERDİM
Evet canım önemli değil zaten insanların bizi anlamasını beklemiyoruz ne ben nede bunu yaşayan diğer insanlar . Bana sadece bu tarz şeyler boş geliyor ki ayrıca konunun yeri burası da değilSeni anlayamazlar tuçe
Uğraşma
Eşinde içinde afrindeki tüm askerlere dua eden binler var