Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAK AKLIN YOLU BİR #ComeToBeşiktaş
Hehe :)
Bu kadar futbolla ilgilenen kadın görmek beni de şaşırttı açıkçası :)
Futbol terimlerini ya da futbolcuları bilmeyip, normal maçları izlemeyip izlese bile anlamayıp,sadece büyük maç günlerinde fanatikleşen kadınlara da ben karşıyım eheh :)
Sözüm meclisten dışarı tüm dediklerim için ama var böyle kadınlar amaçları sadece erkekleri etkilemek yani harbi kızım kafa kızım ben ayaklarına giriyorlar :)
Amin...benim de duam siddetin her turlusune ugrayan cocuklarla..Bakın her şey ne çabuk unutuldu. 2 gün konuşuldu üzüldüler bitti gitti ve maç derdine düşmüşüz bile.
Neyse 3,5 yaşında tecavüze uğrayan Kızın hastane masraflarını Haluk Levent’in AHBAP platformu üstlenmiş. Öyle bir iliştireyim dedim. Dualarım onlarla.
YURT DIŞINDA VATANIMIZI TEMSİL EDEN TEK TAKIM...Milli mucadele derken?
Vay canina , cok buyuk bir olay gercektenYURT DIŞINDA VATANIMIZI TEMSİL EDEN TEK TAKIM...
Haha onu artık bilmeyen yoktur sanırım Avrupa Yakası'nda efsane Burhan sahnesi var bulabilirsem atayım çoğu kadın normalde Burhan gibi ama nedense ortamlarda tam tersi oluyorlarBen hemen "ofsaytı açıkla" derim..
Milli mücadele o değil afrinde oluyor destek olmak istiyorsanız ora için dua edin
Bir çoğunuzun şuan bu konuyu açtığım için hışmına uğrayacağımı biliyorum.
'Bu kadar olay var iken sen ne yazıyorsun?' diye.Fakat bunun bir MİLLİ MÜCADELE olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden bu akşam oynayacak olan BEŞİKTAŞ'ımız için DUALARINIZI rica ediyorum...
#ComeToBeşiktaş
Eki Görüntüle 2113668 Eki Görüntüle 2113668
alkışşşş ne önemli şey ama alkışşşşşşYURT DIŞINDA VATANIMIZI TEMSİL EDEN TEK TAKIM...
Beni ayıplayın dedin bende seni ayıplıyorum benimle böyle büyük harfler yazarak konuşamazsınKİMİN NEREYE NASIL NE İÇİN DUA ETTİĞİNİ,NE ŞEKİLDE DESTEK OLMASI GEREKTİĞİNE HİÇ BİRİMİZ KARAR VEREMEYİZ KARDEŞİM..
TEBRİK EDİYORUZ alkışşşş ne önemli şey ama alkışşşşşş
TEŞEKKÜR EDERİZ...TEBRİK EDİYORUZ alkışşşş ne önemli şey ama alkışşşşşş
İstediğimi yaparım size soracak değilimBence...
Tebrik etmiyorsanız
Tenkit de etmeyin.
Insanlarin özel ilgi ve zevkleri yalnizca kendilerini ilgilendirir diye düşünüyorum .