Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
VALLAHİ BENİ AYIPLAMAYIN...
- Konu Sahibi ARZUM81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beşiktaş dua bekliyoruz dua edelim maç günü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
BAK AKLIN YOLU BİR #ComeToBeşiktaş
Beni mi cagirdiniz.
Tesaduf ben de Besiktasliyim.
- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
Hehe :)
Bu kadar futbolla ilgilenen kadın görmek beni de şaşırttı açıkçası :)
Futbol terimlerini ya da futbolcuları bilmeyip, normal maçları izlemeyip izlese bile anlamayıp,sadece büyük maç günlerinde fanatikleşen kadınlara da ben karşıyım eheh :)
Sözüm meclisten dışarı tüm dediklerim için ama var böyle kadınlar amaçları sadece erkekleri etkilemek yani harbi kızım kafa kızım ben ayaklarına giriyorlar :)
Ben hemen "ofsaytı açıkla" derim..
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Amin...benim de duam siddetin her turlusune ugrayan cocuklarla..Bakın her şey ne çabuk unutuldu. 2 gün konuşuldu üzüldüler bitti gitti ve maç derdine düşmüşüz bile.
Neyse 3,5 yaşında tecavüze uğrayan Kızın hastane masraflarını Haluk Levent’in AHBAP platformu üstlenmiş. Öyle bir iliştireyim dedim. Dualarım onlarla.
- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
Vurduğun gol olsun Beşiktaş....
Depremzedelere el uzattığın için yoksullara yardım kampanyaları duzenleyerek bilinç oluşturduğun için,şehit analarını görmezden gelmediğin için,engelli kardeşlerimize farkındalık yaratılması adına her fırsatta pankartlatla sahaya çıktığın için...
Imza: Dişi Aslan
Depremzedelere el uzattığın için yoksullara yardım kampanyaları duzenleyerek bilinç oluşturduğun için,şehit analarını görmezden gelmediğin için,engelli kardeşlerimize farkındalık yaratılması adına her fırsatta pankartlatla sahaya çıktığın için...
Imza: Dişi Aslan
- 1 Eylül 2009
- 261
- 657
- 303
YURT DIŞINDA VATANIMIZI TEMSİL EDEN TEK TAKIM...Milli mucadele derken?
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Vay canina , cok buyuk bir olay gercektenYURT DIŞINDA VATANIMIZI TEMSİL EDEN TEK TAKIM...
- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
Cocuklugumda GS'nin UEFA sampiyonu oldugu zamanlarda babamla nasil heyecanla izlerdik maclari beraber, mac biter biz atlardik arabaya konvoya katilirdik :)
Evlendikten sonra ilgim azala azala bitme durumuna geldi, ha soran olursa GSliyim diyorum ama gecen koyu FBli esim sen fasulyeden taraftarsin diye saka yapti, adam bi futbolcu soyle bakalim GSden dedi soyledigim isim coktan futbolu birakip antrenor mu ne olmus, muhtemelen dede olmustur
Besiktasa Bayern karsisinda sonsuz basarilar dilerim.. insallah yener Besiktas
Ama konu sahibi bunu milli mucadele olarak gormek ve konuyu BDVye acmak ilgincmis
Evlendikten sonra ilgim azala azala bitme durumuna geldi, ha soran olursa GSliyim diyorum ama gecen koyu FBli esim sen fasulyeden taraftarsin diye saka yapti, adam bi futbolcu soyle bakalim GSden dedi soyledigim isim coktan futbolu birakip antrenor mu ne olmus, muhtemelen dede olmustur
Besiktasa Bayern karsisinda sonsuz basarilar dilerim.. insallah yener Besiktas
Ama konu sahibi bunu milli mucadele olarak gormek ve konuyu BDVye acmak ilgincmis
- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.620
- 498
Haha onu artık bilmeyen yoktur sanırım Avrupa Yakası'nda efsane Burhan sahnesi var bulabilirsem atayım çoğu kadın normalde Burhan gibi ama nedense ortamlarda tam tersi oluyorlarBen hemen "ofsaytı açıkla" derim..
- 1 Eylül 2009
- 261
- 657
- 303
Milli mücadele o değil afrinde oluyor destek olmak istiyorsanız ora için dua edin
KİMİN NEREYE NASIL NE İÇİN DUA ETTİĞİNİ,NE ŞEKİLDE DESTEK OLMASI GEREKTİĞİNE HİÇ BİRİMİZ KARAR VEREMEYİZ KARDEŞİM..
Bir çoğunuzun şuan bu konuyu açtığım için hışmına uğrayacağımı biliyorum.
'Bu kadar olay var iken sen ne yazıyorsun?' diye.Fakat bunun bir MİLLİ MÜCADELE olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden bu akşam oynayacak olan BEŞİKTAŞ'ımız için DUALARINIZI rica ediyorum...
#ComeToBeşiktaş
Eki Görüntüle 2113668 Eki Görüntüle 2113668
Maç bizimmmmmm
Ve evet bu da bir milli mücadeledir
- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
alkışşşş ne önemli şey ama alkışşşşşşYURT DIŞINDA VATANIMIZI TEMSİL EDEN TEK TAKIM...
- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Beni ayıplayın dedin bende seni ayıplıyorum benimle böyle büyük harfler yazarak konuşamazsınKİMİN NEREYE NASIL NE İÇİN DUA ETTİĞİNİ,NE ŞEKİLDE DESTEK OLMASI GEREKTİĞİNE HİÇ BİRİMİZ KARAR VEREMEYİZ KARDEŞİM..
- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
TEBRİK EDİYORUZ alkışşşş ne önemli şey ama alkışşşşşş
Bence...
Tebrik etmiyorsanız
Tenkit de etmeyin.
Insanlarin özel ilgi ve zevkleri yalnizca kendilerini ilgilendirir diye düşünüyorum .
- 1 Eylül 2009
- 261
- 657
- 303
TEŞEKKÜR EDERİZ...TEBRİK EDİYORUZ alkışşşş ne önemli şey ama alkışşşşşş
- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
İstediğimi yaparım size soracak değilimBence...
Tebrik etmiyorsanız
Tenkit de etmeyin.
Insanlarin özel ilgi ve zevkleri yalnizca kendilerini ilgilendirir diye düşünüyorum .
- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198