- 23 Aralık 2022
- 103
- 102
- 23
- 26
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Yönlendirilmeden yaşayamıyor mu?Nisanlımla ne zaman dışarı çıkmak bana dönüp nereye gidiyoruz diyor bir günde hadi seni buraya götüreyim demiyor onu geçtim ben yanımda yokken biz zamanlarında beni arayıp ne yapayım ben diyor bende film izle diyorum genelde ama iki gündür bu konu yüzünden onunla buluşmuyorum var mı aranızda bu durumu yaşayan
Evlenince bu sorunun yanina ilaveten ne yiyoruz ve ne izliyoruz ekleniyor.Nisanlımla ne zaman dışarı çıkmak bana dönüp nereye gidiyoruz diyor bir günde hadi seni buraya götüreyim demiyor onu geçtim ben yanımda yokken biz zamanlarında beni arayıp ne yapayım ben diyor bende film izle diyorum genelde ama iki gündür bu konu yüzünden onunla buluşmuyorum var mı aranızda bu durumu yaşayan
Aslında gayet güçlü bir adam yönlendirmeyede ihtiyacı yok normalde kimseyi dinlemez ama benie olan ilişkisinde sürekli yönlendirilmem istiyor benim tarafımdan geçen gün bu rahatsızlığımı dile getirdim tamam seni yarın sürpriz bir yere götürücem dedi ve sağanak yağışlı havada beni hayvanat bahçesine götüreceğini söyledi sinir krizi geçiricemYönlendirilmeden yaşayamıyor mu?
Vallahi bıktımEvlenince bu sorunun yanina ilaveten ne yiyoruz ve ne izliyoruz ekleniyor.
Bence basit bir konuyu abartıyorsunuz. Ne bekliyorsunuz romantik filmlerdeki gibi size sürekli sürpriz yapmasını mı. Sizin fikirlerinizi önemseyip nereye gideceğiniz konusunda size sormasını doğal buluyorum. Yan yana olmadığınız zamanlarda ben ne yapayım diye sorması saçma geldi bana da bunu sürekli söylüyorsa ve bu şekilde davranıyorsa psikolojik olarak bir sorunu olabilir belki deNisanlımla ne zaman dışarı çıkmak bana dönüp nereye gidiyoruz diyor bir günde hadi seni buraya götüreyim demiyor onu geçtim ben yanımda yokken biz zamanlarında beni arayıp ne yapayım ben diyor bende film izle diyorum genelde ama iki gündür bu konu yüzünden onunla buluşmuyorum var mı aranızda bu durumu yaşayan
Sevdiğiniz, hoşlandığınız şeyleri karşılıklı olarak dile getirin. Saçma gelirse de ima yoluyla dile getirin. Belki sizi tanımaya çalışıyordur da sevdiğiniz şeyleri yapmak istiyordur. Mesela sevdiğiniz şeyleri bir liste yapın. Kura çekin. Ne denk gelirse onu yapınAslında gayet güçlü bir adam yönlendirmeyede ihtiyacı yok normalde kimseyi dinlemez ama benie olan ilişkisinde sürekli yönlendirilmem istiyor benim tarafımdan geçen gün bu rahatsızlığımı dile getirdim tamam seni yarın sürpriz bir yere götürücem dedi ve sağanak yağışlı havada beni hayvanat bahçesine götüreceğini söyledi sinir krizi geçiricem
22 bir yaş küçüksizde plan yapın ne güzel işte nereye çekersen gelir en sevdiğim şeyyy, sizin yaşınız 23 nişanlınız kaç yaşında peki?
22 bir yaş küçük
Arada nefes almasını da söyle bari ölmesinNisanlımla ne zaman dışarı çıkmak bana dönüp nereye gidiyoruz diyor bir günde hadi seni buraya götüreyim demiyor onu geçtim ben yanımda yokken biz zamanlarında beni arayıp ne yapayım ben diyor bende film izle diyorum genelde ama iki gündür bu konu yüzünden onunla buluşmuyorum var mı aranızda bu durumu yaşayan
22 yaşında güçlü adamdan kastınız nedir?Aslında gayet güçlü bir adam yönlendirmeyede ihtiyacı yok normalde kimseyi dinlemez ama benie olan ilişkisinde sürekli yönlendirilmem istiyor benim tarafımdan geçen gün bu rahatsızlığımı dile getirdim tamam seni yarın sürpriz bir yere götürücem dedi ve sağanak yağışlı havada beni hayvanat bahçesine götüreceğini söyledi sinir krizi geçiricem
22 yaşında güçlü bir adam mı?22 bir yaş küçük
Allah Allah neyi basit ki?Bence basit bir konuyu abartıyorsunuz. Ne bekliyorsunuz romantik filmlerdeki gibi size sürekli sürpriz yapmasını mı. Sizin fikirlerinizi önemseyip nereye gideceğiniz konusunda size sormasını doğal buluyorum. Yan yana olmadığınız zamanlarda ben ne yapayım diye sorması saçma geldi bana da bunu sürekli söylüyorsa ve bu şekilde davranıyorsa psikolojik olarak bir sorunu olabilir belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?