Çorbalar Valide Sultan Çorbası-Hayat Acı Biber Sponsorluğunda

muthis kadin seni dokturmussun

Yaa abla bir çorba tarifi okurken ağlayacağım aklıma gelmezdi çok duygulandım
Bu zor şartlarda mükemmel sunumla yine şaşırtmadın eline emeğine sağlık çok güzel olmuş

Yaa abla bir çorba tarifi okurken ağlayacağım aklıma gelmezdi çok duygulandım
Bu zor şartlarda mükemmel sunumla yine şaşırtmadın eline emeğine sağlık çok güzel olmuş
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun

Nevreste hanım, depremzede olduğunuzu bilmiyordum. Büyük geçmiş olsun öncelikle. Çok zor şeyler geçti başınızdan, hala da geçiyor muhakkak ama yemek yapmak gibi keyif aldığınız bir rutine dönebilmeniz, bu yarışmaya katılabilmeniz bile o kadar kıymetli ki... Bundan sonra da gücünüzün yerinde olmasını, ailenizle beraber mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum. Ellerinize sağlık, sağlıcakla kalın.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Maşallah subhanallah nasıl güzel görünüyor kepçeyle yiyesim geldi

Nevoş sen harikasın bayıldım ellerine sağlık

Nevoşcum canım benim yaşadıkalrınız elbette kolay şeyler değildi,ben eminim ki zamanı gelince sizler gene bir araya geleceksiniz gene ailece beraber olacaksınız kenetleneceksiniz hep beraercene .

Çorban harika olmuş ellerine sağlık olsun afiyetle için hep berabercene gene muhteşem bir tarif olmuş süpersin her zaman ki gibi

Ablacım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…