Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vakifbank tan borsada kazandigim parayi nasıl çekeceğim ?
Merhaba salı günü 150 TL kar ettim ve satış emri verdim. Bugün portföy işlemlerinde görüyorum tutarı yeşil. Fakat bu para direkt hesabıma düşmüyor mu nasıl çekeceğim bilgisi olan var mı acaba ?
Merhaba salı günü 150 TL kar ettim ve satış emri verdim. Bugün portföy işlemlerinde görüyorum tutarı yeşil. Fakat bu para direkt hesabıma düşmüyor mu nasıl çekeceğim bilgisi olan var mı acaba ?
Hesaplar arası havale yöntemiyle yatırım hesabınızdan vadesiz hesabınıza aktarmanız lazım parayı.
Ayrıca bazı borsa kalemlerinde parayı alabilmeniz için +24 saat bekleme koşulu olabiliyor o zaman bu dediğimi 24 saat sonra yapabilirsiniz.
Salı günü sattıysanız bugün yatırımcı hesabınızda görmeniz gerekir. Siz hesaplarınıza girerek kendinize virman yapmayı deneyin o şekilde görünecektir eğer dediğiniz gibiyse..