• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakifbank tan borsada kazandigim parayi nasıl çekeceğim ?

24201806

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2022
247
298
23
37
Merhaba salı günü 150 TL kar ettim ve satış emri verdim. Bugün portföy işlemlerinde görüyorum tutarı yeşil. Fakat bu para direkt hesabıma düşmüyor mu nasıl çekeceğim bilgisi olan var mı acaba ?

Merhaba salı günü 150 TL kar ettim ve satış emri verdim. Bugün portföy işlemlerinde görüyorum tutarı yeşil. Fakat bu para direkt hesabıma düşmüyor mu nasıl çekeceğim bilgisi olan var mı acaba ?
Hesaplar arası havale yöntemiyle yatırım hesabınızdan vadesiz hesabınıza aktarmanız lazım parayı.
Ayrıca bazı borsa kalemlerinde parayı alabilmeniz için +24 saat bekleme koşulu olabiliyor o zaman bu dediğimi 24 saat sonra yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim herkese arkadaşlar konuyu açıp biraz kurcaladiktan sonra çözdüm olayı

Salı günü sattıysanız bugün yatırımcı hesabınızda görmeniz gerekir. Siz hesaplarınıza girerek kendinize virman yapmayı deneyin o şekilde görünecektir eğer dediğiniz gibiyse..

Back