vakıf üniversiteleri hakkında bilgisi olan var mıı ?

dilaaadilaaan

Bas'itleşmeyin Gözümde
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
333
0
46
Ankara
selam kızlar.. bi konuda yardımcı olursanız sevinirim.
özel üniversite okumuş ya da öğrenim görmekte olan var mı ?
ortamı,insanları,arkadaşlıkları nasıl oluyor?
:18:
yardımcı olursanız sevinirim..

benm de bu konuda bilgiye ihtiyacım var. bilgisi olan arkadslar aydınlatırsa cok sewinirim.
birde vakıf üniversitelerin sitelerinde yer alan ücretler yıllık mı yoksa dönemlik mi senin bu konuda senin bi bilgin varmı arkadsım...

Ben İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde okuyorum. Arkadaşlık ortamı gayet iyi. Burslu burssuz ayrımı diye bir şey yok. Hocalarımız gayet iyi. Ben yüzde elli ÖSYM burslu okuyorum. Fiyatlarimiz yıllık açıklanıyor. Bu sene 4 yıllık fakülte fiyatları 30.500 liradan başlıyor 34.000 tl ye kadar. Başka sorunuz varsa cevaplarım.

Ben de senin gibi tercih zamanı ikileme düşmüştüm. Koç üniversitesi dışındaki opsiyonlar gerek çevre gerek eğitim bakımından çok da yeterli değil. Puanın yetiyorsa koç yoksa kesinlikle devlet üniversitesi tercih et bence.

iyi geceler

tskkürler arkadslar.
ben kardesim adına bilgi almak istemiştim aslında. ögretmen lisesi cıkışlı fakat bu yıl puanı biraz düşük geldi fen edebiyat fakltelerine girebiliyor tarih türk dili gibi. bu bölüm mezunlarıda arastırdıgım kadarıyla pek memnun deiller. bizde tercihimizi o yüzden 2 yıllık saglık bölümü olan (att anestezi gibi ) vakıf üniversitelerinden yana kullanmayı düşünüyoruz. en azından iş yada atama sorunu yasamasın die.
bi kac üniversitenin sayfasını inceledim ortalama 12 bin tl civarında.
bu konuda da fikir verebilirseniz cok memnun olurum. sizce ne yapalım

Üniversitesine göre değişir bence
Koç, sabancı falan diyorsan hiç durma
Ama üstüne para verdiler yine tercih etmedim ben mesela
Devlet tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…