- 9 Nisan 2022
- 138
- 78
- 28
- Konu Sahibi Calikusucuk
Vaji iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogurabilirsiniz mesela?Vajinusmus iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın. Tşkler
Sagolun. Bende şaşkınım eşimle hiç anlamadık ama olmuş hemde 2 aylık olacak inşallahNasıl yani? vajinismusken nasıl hamile kaldınız ki?
Bu arada hayırlı olsun. inşallah sağlıklıca kucağınıza alın bebeğinize
İlk değilim biliyorum:)Tıp dünyasına adınız altın harflerle yazılacak, hayırlı olsun
Tabi doğuracağım Allahın izniyle dertleşmek istedim her acidan zor bi süreç olacakDogurabilirsiniz mesela?
Denemeler sırasında kalmısssınızdır normal yani .
Mutluyuz sorun yok da hersey normal olarak ilerleseydi psikolojik olarak daha rahat olurdum takdir edersiniz ki pek hoş durmuyor böyle anlatınca:)Evliliğe sağlam darbe inmiş bana göre. Burdan sonra boşanmadan devam edebilirseniz veya mutlu evlilik olursa mucize gibi olur.
Mutluyuz sorun yok da hersey normal olarak ilerleseydi psikolojik olarak daha rahat olurdum takdir edersiniz ki pek hoş durmuyor böyle anlatınca:)
Evt ödüm patlıyor zaten ilişkiye giremiyorumDaha tam bir ilişki yaşamadan
Doğum peki ?Evt ödüm patlıyor zaten ilişkiye giremiyorum
4 ay olacak evliliğimeYeni evli misiniz?
Hiç bi fikrim yok zaten o yüzden buraya konu actim belki yaşayan vardır ve fikir alirim ne yapacağımı bilmiyorum sikintidayim açıkçasıDoğum peki ?
Vajiyi yeneyim başka bisey istemiyoruz herseyden geçtikHep diyorum hamile kalamıyorum diyenler sürtünsün, yemin ederim oran daha yüksek
Hayırlı olsun, sağlıkla doğar umarım. Ama henüz başlamamış cinsel hayatınız sağlam bir darbe almış olacak, üzgünüm.
4 ay olacak evliliğime
Bilemedim, herşeyden geçtik çok iddialı bir söylem. Umarım yolunda gider her şey sizin için.Vajiyi yeneyim başka bisey istemiyoruz herseyden geçtik
İlk değilsiniz. İyi bir doktorla çalışırsanız size yardımcı olacaktır. Sevgiler.Vajinusmus iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın. Tşkler