hamile olan arkadaslarımız umarım hersey yolundadır.arada bu baslığa uğrayıp yazıyorum bişeyler.sormak istedikleriniz olursa yanıtlarım.4 ay önce normal doğum yaptım.1,5 yıl vajinusmusla yasadım vajinama aynayla bile bakamayan ağır bir vakaydım.ama vajinusmusuda yendim normal doğumumuda yaptım.sakın korkmayın.hep söylüyorum sizler kahramansınız.doğum nasıl olacak diye düşünmeyin.su 9 ayın tadını doya doya cıkarın.hayatınızda herkese bilhassa esinize yapabileceğiniz nazın dolu dolu olduğu bir ay.yemenize içmenize huzurlu olmaya bakın.siz huzurlu olun bebeğinizde huzurlu olur.ben nasıl doğum yaptığımı bile anlamadım.doğum asla zor bişey değil zor olsa herkes 5er 10ar yapmazdı dimi..
biz neler gördük neler yasadık.kolaymı vajinusmusu yenmek.doğum devede kulak kalır.sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum.henüz hamile kalamamış olanlar sakın üzülmeyin rabbim yüzününü güldürecek.size kısır gözüyle bakanlara kapak olacak hamileliğiniz.su duayı dilinizden düşürmeyin.rabbi hebli mines salihin..(bana hayırlı bir evlat nasip et rabbim)
bu arada sakın internetten yada forumdan doğum videosu izlemeyin neler yapıyorlar diye arastırmayın.yok çatı muayenesi yok dikiş falan filan.size tavsiyem herseyi akısına bırakın.ben doğuma hiçbişey bilmeyerek gittim.tek korktuğum dikişdi.bebeğim doğduktan sonra dikişi düşünemedim inanın.hissetmedim bile.istedimki doktor bian önce hızlı hızlı dikiş atsın yavrumu kucağıma alayım.rabbim kısmet ederse yine hamile kalırsam kesinlikle normal doğum.hamileyken ilk gittiğim bir doktor vardı riske atmayalaım sana sezeryan yaparız demişti.kendime olan güvenimi kırmıstı.bende o doktoru değiştirdim iyide yapmısım.bebeğinize kavusmak için vajinusmusu yendiniz gerisi tırıs gelir vırız gider