kizlar cok kötuyum morlaim bir hayli bozuk

( biliyosunuz kremle iliskiye girebiliyorum diye anlatmistim esimde icime bo..misti yani ben öle saniyorum o gece devam etmisti tekrar ,sasirmistim nasil devam etti diye sonrasinda ikinciye disari bo..di biraz acik yaziyorum ama kafayi yemek uzereyim bu aksamda nedese hic bosuna umitlenme planin tutmucak cunku o gece icine bo..madim diyooor

(( cok kirginim benim bebek icin onunla beraber oldugumu dusunuyor

( cunku iliskiye girdikten sonra bir hafta felan giremiyorum krem tahris ediyor ...oda bu sebepten zanediyor sadece bebek icin onunla beraber oluyorum ...evet yanip tutusuyorum bebek icin ama alismaya calisiyorum iliskiye de ayni zamanda halbuki o hala istedigi gibi benimle iliskiye giremiyor diye benimle oyun oynamis ...yikildim resmen yani ben suan kremsiz denemeye calissamda iliskiye girmek icimden gelmiyor bu yaptiklarindan sonra birde surekli benden bekliyor ilk hareketi artik cok yoruldum neden bölye oluyor nasil toparlanicam 10 senedir ayakta tutmaya calisiyorum evliligimizi yurt dislarina kactim geldim yeni duzen kurduk ben basarisiz oluyorum iliskide diye benimle oynuyor

( zati ana problemimiz guven kafama böle seler takildikca ben nasil ona karsi relax olucam ..cildirmak uzereyimm bu yaptigindan sonra hic yanasasim yok suan yanina

(