- 28 Temmuz 2012
- 354
- 15
- 118
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmm test pozitif çıktı
çok sevindim hayırlısı olsun canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende hala zevk alamıyorum sadece görev gıbı yapıyorum yanı bu hamıle olmaya engel degıl
kolay degıl ısteyıpte olmaması ama her korunmasız ılıskıden cocuk olsa dunya cocuktan gecılmez
ve stres yaptıkca vucud korumaya gecer bunları hep nılaya dedım cok sukur kendını serbest bıraktıgında ıstedıgıne kavustu
sureklı duamdasınız Rabbım hayırlı vakıtte nasıp etsın hayırlı evlatlarını tum beklıyenlere ..
Allahtan hayirlisiüzülme ya belkide çok takiyosundur kafaya.. Bak snowflaken arkadasimizda kaç ay boyunca denedi denemedigi sey kalmadi en sonunda pes etti düsünmemeye çalisti ve o ay hamile kaldi
.. Biraz sertbest birak
Canmm hayirli zamanda nasip edecek rabbim ins.moral bozma.sen ne kadarlik evlisin vajiyi yeneli ne kadar oluyo
Çok sevindim canım. Allahım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah...
cok teşekkür ederim bu takvim konusunda yardımcı olurmusun
canimmm rabbim yardimcimiz olsun..seni okdar iyi anliyorum ki ne kadar milletin.dedigi umrumda deil desektee olmuyo ve insanlarr cok acimasiz konusabiliyorlar...ben 1.5yillik evliyim ama bende cook istiyormevt cnm bende öle düşünüyorum..her şeyin vakti ve saati var biliyorum..cnm ben 3 yıllık evliyim..bu siteyi bu haziran keşfettim ve 30 haziran da üye oldum...14 yada 16 temmuz tam hatırlamıyorm çok değerli arkadaşlar sayesinde bu dertten kurtuldum.allah hepsinden razı olsun onlar olmasaydı hala uğraşıyodum ben bu dertle...3 yıllık evli olunca zaten bebek istiyodm bu dertle uğraşırken de insanlar neden çocukları olmuyo diye konuşur oldu diycn boşver ne duyuyosn..evet haklısın kimseye kulak astığım yok ben neler yaşadım da bebek aşamasına kadar geldmbir ben bi de ancak bunu yaşayanlar anlayabilir...ama zaten çok istiyorm bi de böle şeyler olunca çok sinirleniyorm üzülüyorm..üstüne tuz biber oluyo anlaycn yoksa kim ne derse desin... böle cnm...inş tez zamanda gelir bebişler...sen nekadrlık evlin ne zamn yendin?
kızlar 29 eylülde regl oldum 28 günde bir,yumurtlama dönemim şimdilerde ama tam kestiremiyorum çalışmalara hangi günden başlayacağımı,bana yardımcı olur musunuz?
kızlar 29 eylülde regl oldum 28 günde bir,yumurtlama dönemim şimdilerde ama tam kestiremiyorum çalışmalara hangi günden başlayacağımı,bana yardımcı olur musunuz?
süperrrrrrrrtebrik ederim cnm rabbim sana sağlıklı hayırlı akıllı bir bebiş, kolayca da doğum yapmayı nasip eylesin inş
9 ile 13. günler altin günler olmali 28 günlük siklusta. kolay gelsin![]()
internetten ovulatıon calendar diye yumurtlama günlerini gösteren takvim var onu indir.regli btiminden sonraki hafta 1gün var 1 yok ilişkiye girmiştik.ilşkiden sonra kalma ayaklarını havaya kaldır banyonu sabah yap canımmm
kızlar bende gecen sene yendim vajinusmus kabusunu ,doktor tedavisiyle.sonrasında hemen hamile kaldım.ilki dış gebelikti.sonrasında yine hamile kaldım 3 ay öncede normal doğum yaptım.vajinusmusu yenen herseyi yapar:) internetten beklenen adet tarihinizi hesaplayın.diyelim beklenen adetiniz 24 ekim.14 gün geriye cekin.10 ekim yumurtanın catladığı gün kabul ediliyor ama 5 gün cok önemli.8-9-10-11-12 ekim gibi.o günleri ziyan etmeyin.rabbim yardımcınız olsun.kimselere hevesli bıraktırmasın.size kısır gözüyle bakanların gözleri inanamasın göbüşünüze inşallah.millet bilmiyoki zamanında ne dertle uğrastığımızı.