Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hamiş ve hamiş adayları nasılsınızdaha bebek düşünmüyorum ama topiğinize katılarak şimdiden bilgi edinmek isterim.zaten vajiiyi yenen arkadaşlar da burda hep
buarada çilekli pudingi gören var mı?
kızlar hamile kaldığım ay ben hiç birşey hissetmemiştim sancı ağrı batma sadece deli gibi üşüyordum oa y hatta bir gece misafirler vardı üşümekten uyuyamadım eşime nasıl sokuluyorum vücudunun ısısından faydalanmak için burnum düşcek soguktan o kadar....battanıyede alamadım diğer odalarda misafirler vardı sonra 2 gün gecikti ama bazen 2 3 gün gecikir diye aldırıs etmemıstım sonra test yaptım ve silik çıktı belirtileri soranlar oluyor ya yardımcı olması acısından yazdım illa herkeste agrı batma vs olmuyor yanı bende gogus sıslıgı ve üşüme dışında kendini göstermemişti bu ayda çok üşüyoorumyok yok şaka bir yana evim kuzey cepheli
adete 1 hafta var inş o listeye yeni yılda girmek istiyorum Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evladı versin inşşş hepimiz dua edelim birbirimize
Canim hani umutlandirmak istemiyorum ama bilmiyorum da ne bilm :26: bana hamileymissin gibi geliyo yani olmayadabilr amabende bekliyom merakla canım.allah dualarımızı kabul etsin inş
takvimimize yeni ikonlar eklenmistir, talep edenlerin dikkatine efeeeem.
takvimimize yeni ikonlar eklenmistir, talep edenlerin dikkatine efeeeem.
aminnnnnnnn canım inş allah hepimize hayırlısını nasip etsin.sen ne yaptın nasıl gidiyo
kızlar daha regli olmadım bugün regli günüm ama dayanamadım yaptı sonuç negatif![]()
kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaa regli olmadım ama test negatifffffffffffff
bazi testler regli gectikten sonra daha kesin sonuc veriyor, kanda baktirsan kesin sonucu alirsin aslinda. gec döllenme vb olduysa testler icin hcg degerlerin düsük olabilir bir ihtimal. ya da gec yumurtladigin icin reglin gecikmistir.
inş yaaaaaaaa reglim hiç gecikmez ama
ben de hamile kalmak istiyorum inşallah ilk denemede tutmuştur ya beklemekteyim 10gün sonra belli olur artık. çok sabırsızım...