Aslinda vajiyi yeneli daha bir ay oldu dr gitmek istiyorum ama sanirim korkuyorm :18: yendim 7-8gun sonra regl gunumdu yine ayni surekli idrar cikma ve yanma oldu sonra gecti simdi yine reglme bikac gun kaldi ayin 4-5gibi bekliyorum yine ayni idrar cikma yanma hissi var anlamadim neden aslinda trmizligede dikkat ediorm bir ay daha alisip ilk solukta dr a gitmeyi.istiyorm ins kolay bi muayene geciririm...haa bi de unutmadan nnormalde goguslerm cok agrir suan sadece sol gogsum agrio.elleyemiyorm ama dierinde agri yok :26:hakkimizda hayirlisi.inss bi surpriz gelirr![]()
canım vajıyı yenınce cogumuz balayı sisti olduk ıdrarda yanma kımınde kırmızıya yakın ıdrar
doktur munerol verıyor anında gecıyor sakın bekleme doktora gıt canım yada o ılcı al kullan ..
yazsın yaa benımde sureklı aklıma takılıyor :)
aslında ovulasyon gunlerını takıp etmekte bır cozum degıl ben ım denemedeıgım yontem kalmadı bılıyorsun ama o ay esımle aram ole bozuktukı cocugun ç sı nı bıle duymak ıstemıyordum korunmak ıstıyordm hatta ve 3 yada 4 kes ılıskı oldu hıc ummamıstık ıkımızde ama bebgımız geldı ve aramızı duzelttı bızım tum gecmsıı unutturdu cok sukur
demekkı az ilişkiye gırmen gerekıyormus

bu arada banada tedavı ılemı oldun bak yıllar sonra oldu dıkkat et kaybetme gıbı dıyen cok malesef