herkese merhaba,
kızlar bu yumurtlama gününü tam olarak hangi testle öğreniyorsunuz çünkü her yerde yazdığı gibi her kişide 14. gün olmayabiliyor.
rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah
ovulosyon testi canım
herkese merhaba,
kızlar bu yumurtlama gününü tam olarak hangi testle öğreniyorsunuz çünkü her yerde yazdığı gibi her kişide 14. gün olmayabiliyor.
canım stres en baş duşmanı vucudun dırek korumaya gecıyor
yumurtlama donemınde gun asırı ilişkı yasamak olasılıgı artırır ama dedıgım gıbı kafaya takmamak gerek
nasıp ne zamansa ozaman olur ..
balım ben zevk almadan hamıle kaldım :) keske dedıgın gıbı olsa elımızde olsada zevk alabılsek..
buarada demek bana bol bol sınır oluyordun en cok ben dıyordum sana kafaya takma dıye cunku :)
işte onu soruyorum bende yani adı sanı
eczanede hangi isimle istenir en iyisi hangisidir.
teşekkürler...
Canm iliskiden zevk almanin hamilelikle bagi ne anlatsanamerak ettm
işte onu soruyorum bende yani adı sanı
eczanede hangi isimle istenir en iyisi hangisidir.
teşekkürler...
cok bılıyorum ya hemen anlatımtam nedenını bılmyıorum ama bıryerde okumustum eger kadın zevk alırsa spermle daha cabuk ve daha bulusabılıyormus
Canm iste üstte olunca akiyo malesf.. yani aslinda üsttede hamile kalinilabiliyor hayirlisi Allahtan..
herkese merhaba,
kzılar bende yuksek ıhtımalle ustte hamıle kaldım cunku hep bebek olsun dıye her ay altta olurdu ılıskı ve altta olunca da pek zevk alamzdım acıkcası o ay bebekten vazgecmıs gıbıydım bazı probelemlerden dolayı ve kac kez ılıskı bıle oldugunu hatırlamıyorum ama ustte oldu hep o ay :)bırde zealea nın bı yazısı vardı bu topıkte aradım ama bulamadım gelsede yazsaa tekrar ustte hamıle kalmak la ılgılı o benım cok ılgımı cekmıstı ben hamıle kalmadan once
Hahahaha koptummmmmmm.. hmm anladm ozaman yalanciktan da olsa zevk aliyomus numarasi yapin belki ise yarar
yalancıktan olursaaa kocayı kandırırsın ancaksenkolay hamıle kalırsın canım allahın ıznıyle hıc dusunme dusuk yapan ınsanalr cok cabuk hamıle kalabılıyormus
Evet bende hatirladim gelince yazar o aksam gelir büyük ihtimalle.. yani aslinda hiç stres yapmadan sadece ovulasyon günlerini takip ederek takdiri Allaha birakmak lazim..
Canim Allahin izniyle InsAllah.. artik düsünmek istemiyorum.. Herseyin hayirlisni istiyorum Allahtan sadece.. ben hala adet olmayi bekliyorum
Olsun belki yalanciktanda olsa beynime olumlu sinyaller veririm hihani derlerya yalandan zevk al zmanla o gerçege döner diye bilmiyorum nekadar dogruluk payi var ama denemekte fayda var
yazsın yaa benımde sureklı aklıma takılıyor :)
aslında ovulasyon gunlerını takıp etmekte bır cozum degıl ben ım denemedeıgım yontem kalmadı bılıyorsun ama o ay esımle aram ole bozuktukı cocugun ç sı nı bıle duymak ıstemıyordum korunmak ıstıyordm hatta ve 3 yada 4 kes ılıskı oldu hıc ummamıstık ıkımızde ama bebgımız geldı ve aramızı duzelttı bızım tum gecmsıı unutturdu cok sukur
Tabiki tatlim Allahin takdiri, nasibin öyleymis ama hani iste takdiri Allaha birakip birazda tedbir aliyordum iste.. (stres yapmamak kaydiyla)
beım yapıgım stresı kımse yapammıstır hep bı telas vjınısmusu 3 yıl yasadım bı 3 yıl daha mı beklıcem ya olmazsa hep yakınıp durudum ve hamıle oldugumda da ınanmak cok guc oldu benım ıcın bazen hala esımle konusuyoruz gecen yıl 8 ekımde yendım vajıyı bu zmnlar haldır haldır egzersız yapıyordum sımdı bebegım benımle kısmet ıste 4.yılımda allah nasıp etti...
o degılde artık rahat rahat gezıyorum soranlara artık hamıleyım dıyebılıyorum ama emınımherkez tedavıyle hamıle kaldıgımı sanıyor
kzılar bende yuksek ıhtımalle ustte hamıle kaldım cunku hep bebek olsun dıye her ay altta olurdu ılıskı ve altta olunca da pek zevk alamzdım acıkcası o ay bebekten vazgecmıs gıbıydım bazı probelemlerden dolayı ve kac kez ılıskı bıle oldugunu hatırlamıyorum ama ustte oldu hep o ay :)bırde zealea nın bı yazısı vardı bu topıkte aradım ama bulamadım gelsede yazsaa tekrar ustte hamıle kalmak la ılgılı o benım cok ılgımı cekmıstı ben hamıle kalmadan once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?