- 15 Nisan 2009
- 2.745
- 16
- 39
24 eylül :106:.hayirlise be tatlm bat ne degstreyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 eylül :106:.hayirlise be tatlm bat ne degstreyim
hoşbuldum bitanem :)) çok özlemişim canım yaa :16 şifremi unutmuştum yeni hesap alacaktım , birkaç şifre daha deneyeyim dedim oldu :)) asıl burda sizinle beraber olmak çok güzelll :16 sen nasılsın taze anne, nasıl gidiyor bakalım
Nekadar zamanda bir gidiyosun doktora? Kendin seçebiliyomusun?
Canlarim çok sagolun.. çok sükür sorun yokmus simdilik.. Vajinal ultrasonla bakti.. çok küçük oldugu için kesin bisey söyleyemedi ama hersey olmasi gerektigi gibi gözüküyomus.. Sadece bizim düsündügümüz kadar ilerde degilsin dediler.. galiba geç döllenme olmus.. 5. haftami doldurmak üzereymisim kesin bisey söylemedi.. 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi, sadece keseyi görebildik.. Bunada sükür içim rahatladi gelen akintida içimde biriken eski kanmis.. Allah kimseye böyle bi aci yasatmasin ins herkese evladini bagislasin
Ayyyyyy canim ablammmmmmm tskr ederm cok mutlu ettn bni Allaha sukur cnm.. ins sende guzel haberlerle donceksn, nereye gdyn haydirdr tatilmi bnde opyrm seni dikkat et kendine
ay dikkat et fazla yorma kendini bende forumda topik buldum bicok kisiden geliyomus, okulda derken meslek ne ogretmenmi
sorma canım basıma gelenlerıo gun kahverengı gelıyo demıştımya akşamleyın kan geldı apartopar acıle gıttık,salak gerzekalı dr.azarlıyo benı buraya nıye geldın dıye onunla orda tatrtıştık zaten dagın basındayım öküz o saatte nereye gıdıcem.cıktık o hastneden aradım kendı dr.mu yoktu yerınde sagolsun gelınce aradı progestan almamı ve ayaklrımı uzatıp yatmamı söledı.ertesı gun sabah yanı dun kontrole gıttık,düşmüşmü bı bakalım dedı 1.62 cm olmuş bebegım ,saglıklı bı sekılde duruyo dedı.o kadr sevındımkı yol boyunca ultrason kagıdına baktım durdum.sadece zorunlu ıhtıyac dısında yerınden kalkmak yok dedı.dusuk tehlıesı heran olabılır dıkkat edıceksın dedı.yatıyrum bnde sureklı.bu arada 5+6 gunluk hamılymışim....evt cnm öğrtmenim.
sorma canım basıma gelenlerıo gun kahverengı gelıyo demıştımya akşamleyın kan geldı apartopar acıle gıttık,salak gerzekalı dr.azarlıyo benı buraya nıye geldın dıye onunla orda tatrtıştık zaten dagın basındayım öküz o saatte nereye gıdıcem.cıktık o hastneden aradım kendı dr.mu yoktu yerınde sagolsun gelınce aradı progestan almamı ve ayaklrımı uzatıp yatmamı söledı.ertesı gun sabah yanı dun kontrole gıttık,düşmüşmü bı bakalım dedı 1.62 cm olmuş bebegım ,saglıklı bı sekılde duruyo dedı.o kadr sevındımkı yol boyunca ultrason kagıdına baktım durdum.sadece zorunlu ıhtıyac dısında yerınden kalkmak yok dedı.dusuk tehlıesı heran olabılır dıkkat edıceksın dedı.yatıyrum bnde sureklı.bu arada 5+6 gunluk hamılymışim....evt cnm öğrtmenim.
Anladm canm, Allah yardmcn olsnben iyiyim, bu aralar yoğunum, bir süre görünmeyeceğim. akşamları gene de bir okuyup çıkıyorum.
Degistiriyorum tatlim24 eylül :106:.
Sagol canim çok sükürBi kaç gündür giremiyodum cnm şimdi gördüm ama çok şükür birşeyin yokmuş çok sevindim . Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Hosgeldin aramiza Bat yazarsan senide listeye eklerim En yakin zamanda bi bebegin olur insarkadaşlar merhaba bende vajiyi yendim ve hayırlısıyla bebiş istiyorum
çok geçmis olsn canm dikkat et sakin kalkma, Allaha sükür hersey yolundaymissorma canım basıma gelenlerıo gun kahverengı gelıyo demıştımya akşamleyın kan geldı apartopar acıle gıttık,salak gerzekalı dr.azarlıyo benı buraya nıye geldın dıye onunla orda tatrtıştık zaten dagın basındayım öküz o saatte nereye gıdıcem.cıktık o hastneden aradım kendı dr.mu yoktu yerınde sagolsun gelınce aradı progestan almamı ve ayaklrımı uzatıp yatmamı söledı.ertesı gun sabah yanı dun kontrole gıttık,düşmüşmü bı bakalım dedı 1.62 cm olmuş bebegım ,saglıklı bı sekılde duruyo dedı.o kadr sevındımkı yol boyunca ultrason kagıdına baktım durdum.sadece zorunlu ıhtıyac dısında yerınden kalkmak yok dedı.dusuk tehlıesı heran olabılır dıkkat edıceksın dedı.yatıyrum bnde sureklı.bu arada 5+6 gunluk hamılymışim....evt cnm öğrtmenim.
canım cok gecmıs olsun bende hamılelıgımı ogrendıkten 1 gun sonra lekelenmem oldu kahverengi seklınde toplam 3 kere geldı doktor sorun yok dedı bana da progestan verdi.cogalırsa haber ver dedı cok sukur o gunden sonra olmadı heralde yerlesme kanamasıydı benımkı yat dınlen bende keseyı gorene kadar hıcc kalmıcam yerımden...
Anne adaylari | Bat :18: | Deneme süreci :97: | Durum:26: |
Kemre | |||
Senay_Mehmet | |||
Elvan | |||
Alexanderetta | |||
Hanzadem27 | |||
Snowflaken | |||
Canikom12 | 20 Agustos | 3 ay | Bekliyor |
Rabit | 24 Agustos | 3 ay | Bekliyor |
Owner | 30 Agustos | 2 ay | Bekliyor |
Mihrimahh | 2 Eylül | ?? | Bekliyor |
Zeynepne | 2 Eylül | 6 ay | Bekliyor |
Dahlia34 | 3 Eylül | 4 ay | Bekliyor |
Slvy1987 | 4 Eylül | ?? | Bekliyor |
Mavihayal | 4 Eylül | 4 Ay | Bekliyor |
Saskinanne | 7 Eylül | 3 ay | Bekliyor |
Gulsevdam | 7 Eylül | 1 ay | Bekliyor |
Zerbas | 9 Eylül | 2 Ay | Bekliyor |
Cileklipuding | 24 Eylül | 4 Ay | Bekliyor |
Leyla_6021 | ?? | ?? | Bekliyor |
Trinity | ?? | 2 ay | Bekliyor |
Ozaman deneme süresine 1 ay yazalim?
hic ovulasyon testi kullandmi canm, ins topik sanada ugurlu gelr
bizde burda senı ozlemısızgorende bunlar hıc gorusmuyor dıyecek
balım daha bırsey anlamıyorum bı tedırgınlık var yarın 1 hafta olucak ogrenelı henuz o fıkre alıstıramadım kendımı
canım geçmiş olsun dikkat et kendine aklına kötü şeyler de getirme inş. herşey normal gider bu arada ben de öğretmenim okul açılınca napcam bu bulantılarla onu düşünüyom bi yandan nöbet fln
hanzadem geçmiş olsun. dinlen bakalım, biraz zahmetli bir bebek olacak seninki sanırım. ama maşallah hala çok iyi, sen kendine iyi bakarsan o da daha iyi olacaktır. iyi dinlenmeler.
canım cok gecmıs olsun bende hamılelıgımı ogrendıkten 1 gun sonra lekelenmem oldu kahverengi seklınde toplam 3 kere geldı doktor sorun yok dedı bana da progestan verdi.cogalırsa haber ver dedı cok sukur o gunden sonra olmadı heralde yerlesme kanamasıydı benımkı yat dınlen bende keseyı gorene kadar hıcc kalmıcam yerımden...
kalkma tabı canım dınlen,bende sureklı yatoyorum ama evın hali perisan olduesım cok sakar her tarafı batırıyo,yavastan ayaklanma zamanı gelıyo .........bu progestanı içerkn cok mıdem bulanıyo ama mecbur içicez napalım.
Ayyyyyy canim ablammmmmmm tskr ederm cok mutlu ettn bni Allaha sukur cnm.. ins sende guzel haberlerle donceksn, nereye gdyn haydirdr tatilmi bnde opyrm seni dikkat et kendine
kullandım tatlım, geçen ay ve bu ay da yumurtlama günümde kullandım, aynı günlerde mi yumurtluyorum diye, bu ayı değerlendirdik bakalım, hakkımızda hayırlısı canım, inş tatlım uğurlu gelir :)))