- 13 Mart 2011
- 463
- 0
9 kisi takvimi kullaniyor, 7'si bu topikten.
takvim linki isteyip de alamayan var mi?
tatlım o takvi bende yok birde nasıl kullanılıyor beni bilgilendirirmisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bişey sorucam yumurtlama gününden bir gün önce ilişki olsa olurmu bebiş? benim yumurtlama boş geçti heralde bir gün önce oldu ama kısmet işte. bir de hergün ilişki mi iyi günaşırı mı? düşünüyorum da bazı insanlar ne yumurtlamadan haberdar ne adetten haberdar bazıları son adet tarihinimi biliyor ya her gün yapıyorlar oluyor kısmetten öteye köy yok işte tabiri caizse
arkadaşlar bişey sorucam yumurtlama gününden bir gün önce ilişki olsa olurmu bebiş? benim yumurtlama boş geçti heralde bir gün önce oldu ama kısmet işte. bir de hergün ilişki mi iyi günaşırı mı? düşünüyorum da bazı insanlar ne yumurtlamadan haberdar ne adetten haberdar bazıları son adet tarihinimi biliyor ya her gün yapıyorlar oluyor kısmetten öteye köy yok işte tabiri caizse
canım benim beklenen adet tarihimi sormuşsun 2 ekim inşallah olmam diyerek o listeye eklenmek istiyorum.6 ay oldu korunmuyoruz
pardon 2 eylül canım
Anne adaylari | Bat :18: | Deneme süreci :97: | Durum:26: |
Kemre | |||
Senay_Mehmet | |||
Elvan | |||
Alexanderetta | |||
Hanzadem27 | |||
Snowflaken | |||
Owner | 20 Temmuz | 2 ay | Gecikme var, bebekmi var |
Canikom12 | 20 Agustos | 3 ay | Bekliyor |
Zerbas | 20 Agustos | ?? | Bekliyor |
Rabit | 24 Agustos | 3 ay | Bekliyor |
Cileklipuding | 28 Agustos | 3 ay | Bekliyor |
Mihrimahh | 2 Eylül | ?? | Bekliyor |
Zeynepne | 2 Eylül | 6 ay | Bekliyor |
Dahlia34 | 3 Eylül | 4 ay | Bekliyor |
Slvy1987 | 4 Eylül | ?? | Bekliyor |
Mavihayal | 4 Eylül | 4 Ay | Bekliyor |
Saskinanne | 7 Eylül | 3 ay | Bekliyor |
Gulsevdam | 7 Eylül | 1 ay | Bekliyor |
Trinity | ?? | 2 ay | Bekliyor |
o lıstedekıı en kıdemlı bendımm sımdı defgıstırebılırsınız bende HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMM ALLAHIMIN IZNIYLE
tatlım o takvi bende yok birde nasıl kullanılıyor beni bilgilendirirmisin?
cnm bende yok bana da gönderir misn takvim linkini...
çileklim canım mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum sana malesef
kızlar aranızda tefrıcye topiğyl ılgılenebılcek bırı varmı topıgı acsın ?
nilay, elvan, hanzadem ve aleksandrata hepinizi çok tebrik ediyorum çok çok sevndm Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah hiçbir skıntı yaşamazsınız hamilelik boyunca. kendinize çok dikkat edin kötü düşünmeyin, yediğinize içtiğinize dikkat edin lütfen sebze meyveleri sirkeli suda bekletmeyi unutmayın ve çiğ ete dokunmayın. salam sucuk sosis yememyin mümkünse... Allah tamamına erdirsin..
Sildim canım .çileklim canım mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum sana malesef
nilay, elvan, hanzadem ve aleksandrata hepinizi çok tebrik ediyorum çok çok sevndm Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah hiçbir skıntı yaşamazsınız hamilelik boyunca. kendinize çok dikkat edin kötü düşünmeyin, yediğinize içtiğinize dikkat edin lütfen sebze meyveleri sirkeli suda bekletmeyi unutmayın ve çiğ ete dokunmayın. salam sucuk sosis yememyin mümkünse... Allah tamamına erdirsin..
kizlar, ben bir süre ortalarda yokum. türkiye'ye gidiyorum hihihi. 2. "balayi" .
insallah döndügümde yeni haberlerinizi alirim.
Her ay bu ayki gibi bereketli olsun ins
Anne adaylari Bat :18: Deneme süreci :97: Durum:26: Kemre Senay_Mehmet Elvan Alexanderetta Hanzadem27 Snowflaken Owner 20 Temmuz 2 ay Gecikme var, bebekmi var Canikom12 20 Agustos 3 ay Bekliyor Zerbas 20 Agustos ?? Bekliyor Rabit 24 Agustos 3 ay Bekliyor Cileklipuding 28 Agustos 3 ay Bekliyor Mihrimahh 2 Eylül ?? Bekliyor Zeynepne 2 Eylül 6 ay Bekliyor Dahlia34 3 Eylül 4 ay Bekliyor Slvy1987 4 Eylül ?? Bekliyor Mavihayal 4 Eylül 4 Ay Bekliyor Saskinanne 7 Eylül 3 ay Bekliyor Gulsevdam 7 Eylül 1 ay Bekliyor Trinity ?? 2 ay Bekliyor
tam 6 tane hamilemiz var altı tane bebiş demek bu..süpet yawwww... bakalım bu ay kim hamiş kalack..inş bu listedeki herkes ne güzel olurdu mucize felan derdim...elvancım tekrar düzenle tabloyu bence eski tarihler var burada...benim daha var ama yazayım 9 eylül bat.. 2.ay deneme kontrol....:))))ama düzensiz regl oluyorm tahmini bu..halaylar çekelim inş herkes için...